Nieuw

Spanje sluit uit dat reddingsschip Lifeline mag aanmeren: “Wij zijn geen reddingsbrigade”

Het reddingsschip Lifeline, dat zowat 230 migranten aan boord heeft, zal niet terechtkunnen in Spanje. Dat heeft minister Jose Luis Abalos duidelijk gemaakt in een interview met de radiozender Cadena Ser. Eerder hadden Italië en Malta al de verantwoordelijkheid voor het schip van de Duitse hulporganisatie Mission Lifeline afgewezen.

Verschillende Spaanse havensteden, onder meer Barcelona en Valencia, hadden duidelijk gemaakt dat het schip bij hen welkom was. Maar Abalos stelt dat daar geen sprake van kan zijn. “Spanje kan hier niet alleen de verantwoordelijkheid dragen”, zei hij.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Spanje sluit uit dat reddingsschip Lifeline mag aanmeren: “Wij zijn geen reddingsbrigade”

 1. skeeter // juni 26, 2018 om 01:30 //

  Op naar de franse hypocriet die de boot dan door stuurt naar rotjeknor.

  Like

 2. Misschien mogen ze naar Antarctica. En anders maar terug naar Libië.

  Like

 3. Heen en weer, heen en weer. Lijkt het nummer van drs. P. wel

  Like

 4. Gewoon terug naar Lybië, ter plaatse daar uit sorteren op echte vluchtelingen, hetgeen niet moeilijk is aan de hand van paspoorten en geen paspoort = linea directa de gevangenis omdat het gevaar van terroristen en criminelen bij niet paspoortigen te groot is. Wedden dat binnen 2 maanden al die overtochten verleden tijd zijn. Gewoon doorpakken, maar daar hebben die watjes en lafaards van politici nog nooit van gehoord.
  Neem een voorbeeld aan Salvini stelletje flapdrollen en misschien, heel misschien, kunnen we Europa nog redden van die religie waanzinnigen.

  Like

 5. scherpschutter1943 // juli 1, 2018 om 21:29 //

  torpederen is de beste oplossing voor iedereen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s