Nieuw

Reijmer vs. Boomsma – De aanval op het moederschap door vrouwen zelf is een triest hoofdstuk in onze emancipatie

…Maar niet volgens de faux-feminists!

Ik vroeg me al een tijdje af hoe lang het zou duren totdat de kift er met vlammen uit zou slaan bij Nederlandse vrouwelijke columnisten. En ja hoor. Loes Reijmer van de Volkskrant  – zelf zwanger, maar gaat straks “wel gewoon weer aan het werk” – heeft geen goed woord over voor Romy. Koortsachtig jaloers legt ze het probleem eerst bij hoe Romy producten aanprijst. Loes doorziet haar, terwijl er niets te doorzien valt, maar het frame dient een hoger doel. Van Loes moet Romy de vrouw-onvriendelijke bitch worden die ze niet is.

Loes ‘vreest’ dat Romy een bepaald ‘soort moederschap propageert’. Ze helpt de emancipatie niet, met haar boodschap van ‘totale opoffering’ en blijk van ‘oermoederschap’. Ze ontwaart een vorm van anti-modernisme waar Loes’ ogen van ‘gaan rollen’. Wat een laag-bij-de-grondse kritiek is dit.

Ik weet waar dit over gaat: de bejubelde, openlijke opoffering in Nederland voor alle andere dingen, behalve je kinderen. Liever werken voor de overheid dan je baby van 6 maanden! Het idee van gelijkheid is belangrijker dan de werkelijkheid. Echt ‘werk’ is weg zijn van je kinderen, kolven in bezemkasten van KPN/ABN/OHRA-gebouwen. Je haasten naar huis, koffers met geld naar de kinderopvang brengen. Werksters betalen…

LeesallesTheFire>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

6 Comments on Reijmer vs. Boomsma – De aanval op het moederschap door vrouwen zelf is een triest hoofdstuk in onze emancipatie

 1. Ontwortel de konijnen en je hebt de beste schapen die je als Graaierigheid kunt hebben. Feminisme is een van de koppen van de socialistisch-totalitair-globalistisch-communistische Hydra wiens doel het is om het kapitalistische systeem over te nemen en wel zodanig dat ze zelf geen stuiver hoeven te investeren, geen risico lopen en oeverloos kunnen graaien en de andere helft van de wereldbevolking leeg kunnen zuigen. Ze lijken sterk op The Borg uit StarTrek die van het ene sterrenstelsel naar het andere hupsen en als sprinkhanen alles kaal achterlaten.

  Liked by 2 people

 2. Feminism kills.

  Als ik de pest zou hebben aan een ras en het uit zou willen roeien, zou ik feminisme uitvinden en het er op loslaten.

  Liked by 3 people

 3. Als ik een hekel zou hebben aan alles op deze wereld, aan elk ras wat er bestaat en het zou willen uitroeien, dan zou ik islam bedenken en het er op los laten.
  Daar kan geen 1 feminist tegen op verder.

  Liked by 2 people

 4. Islam is niet dodelijk als je je bekeert.

  Liked by 1 persoon

 5. Jawel, daarna gaan ze verder strijden over wie de juiste geloof stroming handhaaft en volgt.
  En wat de juiste uitleg is van wat in de koran staat.
  Dus alleen je bekeren is niet voldoende.
  Het leeft met de waan van de dag, hangt er maar net af af welke oppermossel weer een verbod bedenkt om je op te storten als goede mossel.
  En zo ben je de hele dag bezig………………………………..om ergens boos om te zijn.

  Liked by 1 persoon

 6. Feniks // juni 26, 2018 om 20:50 //

  Toch niet te volgen die Loes?
  Dat mens die het onbeschofte gedrag heeft om een vrouw die voor haar kinderen wil zorgen tracht af te maken…

  Deze Loes is geen feministe, de echte feminstes maken verantwoorde keuzes ..En…dat is niet je kinderen dumpen om door een ander opgevoedt/geïndoctrineert te worden.

  Echt feminisme ziet er zo niet uit. (Ook al heb je te maken met een hufter die er vandoor gaat).

  En geloof me, er zijn zoveel vrouwen die te maken hebben gehad met zulke klootzakken die hun verantwoordelijkheid ontlopen.

  Anyway, weg met deze Loes die zichzelf nog gaat ontmoeten en….weg met vrouwen die hun zusters zo niet steunen.
  Wat een trut.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s