Nieuw

‘Ons land wordt bestuurd door extreem incompetente mensen’

Een podcast plaatsen hier op Fenixx en het dan ook nog een artikel noemen? Ach waarom ook niet en het is zeer zeker de moeite waard om de volle dertig minuten te luisteren naar dit open en redelijk eerlijk gesprek tussen Ruud de Wild en  Thierry Baudet.

Eerlijk voor zover een politicus eerlijk kan zijn en open voor zover hij dit zelf wenselijk gaat vinden, uiteraard. Ging er eigens eens lekker voor liggen op de veranda om de laatste zonnestralen van deze dag nog even mee te pakken en de daarbij behorende rust.

Oogjes dicht en geluid aan in de veronderstelling dat ik binnen enkele minuten naar dromenland zou zijn geluld maar dit viel me echt meer dan 100% mee. Ik bleef wakker en heb genoten van het interview. Heb zelf niet zo’n hoge pet op van Thierry Baudet maar zijn uitspraken zijn in elk geval eerlijk, geven zijn mening weer en hij neemt zeer zeker geen blad voor de mond.

‘Ons land wordt bestuurd door extreem incompetente mensen’, aldus Tweede Kamerlid Thierry Baudet. In deze aflevering van 30 MINUTEN RAUW spreek ik met hem over de linkse-NPO, waarom zijn kinderen alleen maar klassieke muziek mogen luisteren en of hij echt zo elitair is als hij lijkt.

Ach genoeg erover ga zelf maar luisteren of bewaar het even voor morgen als momentje met de ogen dicht in de zon dan kunnen we zien of je der ook tegen de verwachting in wakker bij gaat blijven.

30 MINUTEN RAUW met Thierry Baudet door Ruud de Wild

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on ‘Ons land wordt bestuurd door extreem incompetente mensen’

 1. Feniks // juni 26, 2018 om 23:31 //

  Ik geloof hem ook zo wel.
  Gedesillilussioneerd door politici, die deccennialang leugens ophsngen.
  Politici zijh de hoeren van deze wereld.
  Politici zijn gekochte lui ( hoeren dus) die handelen in het belang van het grootkapitaal ( en daarmee in het belang van crypto joden.

  Like

 2. Duchesne // juni 26, 2018 om 23:48 //

  Je kunt de nacht van de lange messen voelen aankomen…de scheuren van het Haags theater in hun decor, de leugens die niet langer verborgen blijven, het bedrog dat een passende straf wacht….

  Liked by 1 persoon

 3. Rutte is wel de meeste incompetente van allemaal en tevens de grootste leugenaar.

  Like

 4. Republikein // juni 27, 2018 om 01:00 //

  Redactie, zit ik in de spambox?

  Like

 5. Als je van Baudet geen hoge pet op hebt, van wie dan nog wel in godsnaam??

  Like

 6. Republikein // juni 27, 2018 om 05:36 //

  Motie van wantrouwen van Wilders.
  Gaat dat lukken?

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // juni 27, 2018 om 10:40 //

  Hoe ging dat vroeger ? Mensen hadden een bepaalde politieke overtuiging en werden lid van de bij hun inzichten passende partij. En bleven dat vaak gedurende de verdere rest van hun leven. Het bijwonen van samenkomsten was enigszins statusverhogend en handig ivm het uitbouwen van een sociaal netwerk. Vanuit die samenkomsten kwamen mensen boven drijven waarvan men dacht dat ze ‘politiek talent’ hadden waarna (mits er interesse voor was) kon groeien binnen een partij, raadslid, wethouder, Tweede Kamerlid.
  Hoe gaat dat nu ?
  Mensen zijn niet langer gebonden aan 1 partij, vandaag kiezen ze voor partij A en morgen voor partij B.
  Lidmaatschap van een partij is al helemaal uit de tijd en zodoende wordt de vijver waarin politieke partijen vissen almaar kleiner, niet zelden moet iemand vlak voordat hij voor een partij in de Kamer gaat zitten eerst nog even snel lid worden van de desbetreffende partij.
  Men gilt om het hardst dat je geen lid kunt worden van de PVV terwijl de ledenaantallen al vele jaren dramatisch zijn bij álle partijen van Links tot Rechts. Die ledenaantallen lopen daarbij nog altijd elk jaar terug.
  Politiek “talent” komt dus ook niet langer bovendrijven,samenkomsten zijn er alleen nog gedurende de verkiezingen en vaak zijn de mensen met politieke ambities ‘beschikbaar’ voor meerdere partijen ! Voorop staat dat men in de Kamer wil, voor welke partij dat is in hun ogen onbelangrijk.
  Competentie ? Dat komt pas op de laatste plaats.

  Like

 8. @Merel Baudet en zijn clubje zijn er na mijn mening enkel en alleen maar voor om PVV stemmen weg te kapen en op een slinkse wijze het VVD meer macht te geven, of beter via een omweg terug te geven. De standpunten van Forum voor Democratie zijn absoluut niet tegen de islam of zelfs maar de verheerlijking hiervan gericht. Lees het er maar eens op na dan kom je veel gruwelen en verborgen gehouden of beter verstopte lijken tegen die over enige jaren of wellicht eerder al uit de kast gaan komen

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s