Nieuw

New American Civil War? Some people think it’s already begun

From celebrities calling on citizens to take to the streets, to members of Congress calling for the public harassment of White House officials, to mob justice at restaurants — is the US heading toward a new kind of Civil War?

Well, some people think the seeds of a new Civil War have already been sown — and in a recent article, University of Tennessee Law Professor Glenn Harlan Reynolds argued that this new war is indeed “well underway.”

Reynolds was echoing similar comments from political scientist Thomas Schaller who wrote in a recent Bloomberg column that America is “at the beginning of a soft civil war,” and author Tom Ricks who agreed that the country seems to be“lurching” in that direction.

Much of the recent disquiet has been spurred on by the Trump administration’s “zero tolerance” immigration policies and the decision to separate children from their parents at the US-Mexico border, but things have been bubbling up since Trump took office 18 months ago.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on New American Civil War? Some people think it’s already begun

 1. skeeter // juni 27, 2018 om 02:43 //

  Het is inderdaad al begonnen, de swamp is groot en diep en Guantanamo zal te klein zijn.
  Het verraad zit diep in de wortels van veel departementen.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juni 27, 2018 om 06:57 //

  Breaking op Fox News …… een heel gedoe rondom vliegtuig JFK airport new york

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s