Nieuw

Migrant slaat leraar KO, maar wel uit “pure zelfverdediging”

Een 20-jarige uit Kalken riskeert tien maanden en 600 euro boete na een vechtpartij tijdens het oudercontact op de VIP-school. Amateurbokser Onur I. sloeg een leerkracht KO, zijn broertje sloeg zijn klastitularis. “Zelfverdediging”, stelde I.

Moederziel alleen, enkel gesteund door hun advocaten, stonden twee leerkrachten van de voormalige VIP-school, nu ‘Het Spectrum’ weer oog in oog met de agressievelingen die eind oktober vorig jaar het oudercontact op stelten zetten. “Dit heb ik in mijn carrière van 18 jaar nog nooit meegemaakt”, vertelt het slachtoffer dat buiten westen geslagen werd. “Ik geef met hart en ziel les. Ik kreeg een welgemikte vuistslag en herinner me enkel wat gebeurde toen ik wakker werd.”

Het Laatste Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Migrant slaat leraar KO, maar wel uit “pure zelfverdediging”

 1. Als beloning krijgt dat onbenul een taakstraf.

  Like

 2. jackvanderveen // juni 27, 2018 om 06:19 //

  Onur l. is een rasturk. Hoezo migrant?????

  Like

 3. jackvanderveen // juni 27, 2018 om 06:21 //

  By the way, dat geldt ook voor de andere agressieve hoofdrolspelers

  Like

 4. polderboy // juni 27, 2018 om 08:53 //

  Die 10 maanden zal wel een natte droom blijken.
  Ik vermoed dat Onur de drie w’s krijgt, directeur van een multiculti instituut wordt, zegt dat kankerjood roepen en grapje is, wat brult over artikel 1 in de grondwet en burgemeester van een stad als Rotterdam gaat worden.

  Like

 5. Scrutinizer // juni 27, 2018 om 11:30 //

  Wat is een VIP school?
  Vandalistische Irritante Probleemjongeren?
  Neen, serieus: ik had de term nog nooit gehoord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s