Nieuw

De Mainstream Media – voor al uw zogenaamde kwaliteitsjournalistiek: 6 maanden oude baby’s zijn racisten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on De Mainstream Media – voor al uw zogenaamde kwaliteitsjournalistiek: 6 maanden oude baby’s zijn racisten

 1. Greengo // juni 28, 2018 om 15:37 //

  FBI: Clinton Campaign Official Arrested On Child Rape Charges / 280618
  https://yournewswire.com/clinton-campaign-official-arrested-child-rape/

  https://yournewswire.com/clinton-aide-indicted-child-sex-trafficking/ / 260618

  ‘According to Wikipedia, Jerome Segal is “an American philosopher and political activist in Silver Spring, Maryland,” a former aide to aide to Congressman Donald M. Fraser, “a research scholar at the University of Maryland and the president of the Jewish Peace Lobby.” / 260618
  https://yournewswire.com/democrat-pro-pedophile-bestiality-wapo/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s