Nieuw

Het beleid van Orbán kan de nieuwe asielpolitiek van Europa worden

Minister-President van Hongarije, Viktor Orbán, is de Oosterse vijand van de Europese elite. Niemand anders in Europa spreekt over de bescherming van 'het christendom,' behalve hij. Rechts: "Koning Jan III Sobieskie van Polen tijdens de strijd tegen de Ottomaanse Turken in Wenen, in 1683.

Het ziet er niet naar uit dat de EU in staat is om het immigratieconflict tussen de lidstaten op te lossen. In plaats daarvan kunnen de nationalistische ideeën van Viktor Orbán een voorbeeld voor Europa worden. Dit claimt de “migratiedeskundige” Gerald Knaus, schrijft Ekot.

Er lijkt geen gemeenschappelijke EU-oplossing voor migratievraagstukken te zijn.

In plaats daarvan zijn er steeds meer landen die alleen nog maar een manier zoeken om zo snel mogelijk van Angela Merkel af te komen.

Dit denkt in ieder geval Gerald Knaus, hoofd van de denktank European Stability Initiative. Hij was de architect van de migratieovereenkomst tussen de EU en Turkije.

– De weerspannige landen hebben geen eigen oplossing voor het migratieprobleem. Wat hen verenigt is de strijd tegen Angela Merkel, zegt hij tegen Ekot.

Volgens hem leggen Italië, Oostenrijk, Hongarije en de Duitse minister Horst Seehofer, hoofd van Merkel’s christen-democratische zusterpartij CSU, tegenstrijdige voorstellen voor over de kwestie om Merkel te saboteren.

Seehofer heeft gezegd dat Duitsland direct moet beginnen met het afwijzen van  immigranten aan de grens, tenzij Merkel er in de komende dagen erin slaagt een uniforme EU-oplossing te vinden. Angela Merkel zou dit compromis moeten hebben goedgekeurd, in een wanhopige poging om een ​​binnenlandse regeringscrisis te vermijden.

Gerald Knaus is van mening dat de weerspannige landen het immigratieconflict exploiteren om een nieuw Europa te creëren, waar Viktor Orbán’s zogenaamde “ideeën van een onliberale democratie” een voorbeeld van moet zijn.

Daarom denkt Gerald Knaus dat het onmogelijk is om een ​​gemeenschappelijk EU-oplossing over immigratie te bereiken, ondanks dat er andere waarnemers zijn die geloven dat er een dergelijke mogelijkheid bestaat. De enige op realiteit gebaseerde oplossing is, volgens Knaus, dat een kleiner deel van de lidstaten gaan samenwerken; een migrantenkamp in Europa opzetten waar asielaanvragen snel worden verwerkt en degenen die zijn afgewezen snel worden gedeporteerd.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6984108

http://www.friatider.se/orb-ns-politik-kan-bli-europas-nya-f-rebild

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Het beleid van Orbán kan de nieuwe asielpolitiek van Europa worden

 1. Diana Steijn // juni 26, 2018 om 16:33 //

  Zo’n kamp niet binnen maar buiten Europa. Zijn ze eenmaal binnen raak je ze nooit meer kwijt!

  Like

 2. Alphons Mantel // juni 26, 2018 om 16:39 //

  kan Merkel ook buiten Europa worden opgevangen?

  Like

 3. skeeter // juni 26, 2018 om 19:14 //

  “Dit claimt de “migratiedeskundige” Gerald Knaus,”
  Heb je echt geen deskundige voor nodig de leeken wisten dit al jaren.

  Like

 4. Gewoon geen enkele boot meer in een Europese haven toelaten. Eens kijken hoe snel het probleem is opgelost.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s