Nieuw

Extreemrechts ronselt terroristen tégen islam, ook in België

Oooh …

‘Ook Belgen in Franse milieus waar tien verdachten met wapens opgepakt zijn’

Franse patriotten opgepakt die terug wilden vechten tegen de islamitische aanval op Frankrijk

Het vaderland met eigen hand verdedigen tegen migranten en de islam. Dat is de roeping van een groeiend aantal militanten van extreemrechts. In Frankrijk zijn er zo tien opgepakt die al wapens en explosieven hadden bemachtigd — en op de forums waar zij hun rekruten zochten, zijn ook Belgen actief.

Het is een beeld dat uit de propagandamolen van de Islamitische Staat lijkt te komen: de Eiffeltoren in Parijs die is herschapen tot een oorlogstoneel. Compleet met lijken van soldaten en een uitgebrande tank. Maar de fotomontage prijkt op de website ‘Guerre de France’ en die is bedoeld “om Franse burgers klaar te stomen voor de strijd”.

HLN >>

HLN linkt niet naar de site, wij wel:

http://www.guerredefrance.fr/

Als het goed is kun je rechtsboven een vertaaloptie aanklikken, het wordt wel heel belabberd vertaald. Het is een simpele site en er staat niet zo heel veel op. Op de voorpagina lijkt de eigenaar een beetje geschrokken, want die had in ene 1 miljoen views vandaag, maar klinkt strijdbaar, maar ook heel erg binnen de grenzen van de wet.

En nadat ik een beetje rondgekeken heb, sluit ik me aan bij de eigenaar die zegt: “Ja hallo, we zijn nota bene geregistreerd in Frankrijk, denk je dat we buitenwettelijke content op onze site zouden plaatsen?’

Hier wordt een groot theater van gemaakt, terwijl er in duizenden moskeeën en duizenden islamitische scholen tot onze dood opgeroepen wordt. Daar wordt nooit ingegrepen.

Dit is een ‘voorbeeldschool’ in Engeland:

Goedgekeurd door de overheid.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Extreemrechts ronselt terroristen tégen islam, ook in België

 1. Mensensmokkel en onverdoofde orgaanoogst bij een jonge man, God heeft medelijden met ons. We kunnen en mogen dit niet de rug toekeren, MSM kan het negeren. Maar dat kunnen wij niet.

  Like

 2. Willem // juni 26, 2018 om 13:29 //

  Dit is bizar.

  Like

 3. Hb. Schwarz // juni 26, 2018 om 13:35 //

  Hoogopgeleidt volk dat het hier ook prima toeven zou vinden.

  Like

 4. Fucking beesten zijn het en dat haalt men hier binnen even gedownload want het filmpje zal wel weer verdwijnen

  Like

 5. Walther Woortman // juni 26, 2018 om 17:40 //

  Wij mogen ons niet verdedigen, maar de islamieten komen zo meteen met kalachnikovs op ons af.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // juni 26, 2018 om 18:12 //

  “Horrific, but not organ harvesting. This was a cop (cartel mbr.) that was beheaded in front of his 16yo son, then sons heart cut out for passing info to assault a rival gangs HQ. Filmed to discourage other officers from the raid. This is what open borders could bring to the USA”

  Blijkbaar geen organen handel maar het afstraffen van verraders. Met dat in gedachten is er nog enige logica, het verraad kan ook andere levens hebben gekost, misschein wel famillie van de daders. En dan is een boodschap uitsturen naar anderen beter dan constant verraad hebben. Wie dit absurd vind moet zicj eens afvragen hoe absurd het is om te worden opgesloten tussen mislams voor het hangen van een broodje ham aan een deurkruk van een moskee en dan in je cel vermoord te worden, vier jaar cel krijgen voor het gooien van een bierflesje met benzine tegen een muur van een moskee en dan bij moslims te worden opgesloten of de cel in te gaan tussen de moslims omdat je moslim grooming gangs volgt die voor de rechter staan……de rechters hopende dat het probleem dat jij bent zichzelf “oplost”….want dat is het eigenlijke vonnis dat word uitgesproken, dood op welke wijze dan ook.

  En dan lijkt dit slachten ineens meer op een vorm van recht spreken met preventieve aanpak. Niet zoveel anders dan onze rechtbanken doen, enkel die gebruiken anderen voor het vieze werk en lezen het daags erna bij de koffie in een memo…..

  Misschien een optie voor onze Groene linkse medemensch of de NGO veerbootdienst…..zien wat ze werkelijk op hun lever hebben….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s