Nieuw

Cultuurmarxistische “progressie”

De ultieme aanval op het gezin -is man/vrouw kinders- om samenlevingen te vernietigen

Drag Queens Invited into British Primary Schools👇

The Transgender Agenda – Normalising Madness👇

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

đź—Ł Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Cultuurmarxistische “progressie”

 1. Feniks // juni 26, 2018 om 20:37 //

  Ondermijnen van het begrip familie…
  BEHALVE VOOR DE JODEN, CRYPTOJODEN EN KHAZAREN.
  Die groep behoedt hun eigen kinderen voor dit soort gestoorde ideeen (en pedofilie en/of bestialiteit).

  De khazaren / joden waren altijd het meest intelligente volk , nu maken we kennis met hun walgelijke plannen.

  Eerst de controle over geld ( banken, leningen, hypotheken en regeringen)

  Daarna het ontwrichten van complete samenlevingen veroorzaken .
  ( met behulp omgekochte politicie, die mooie baantjes gaan krijgen)
  Het ontwrichten van samenlevingen via regimechanges, opstanden met antifa’s ( die gesteund worden met geld/subsidies) en het promoten en met geld ondersteuenen van een gigantische instroom van zogenaamde vluchtelingen (inmiddels illegale migranten genoemd).

  Je ziet het in je eigen leefomgeving zich afspelen..

  Wordt je godverdomme bewust van wat de agenda is van de khazaren/orthodoxe joden.

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juni 27, 2018 om 15:29 //

  ‘Een zorgelijke ontwikkeling waar we van uit kunnen gaan dat dit linkse college in onze hoofdstad er vrij weinig aan kan doen. Waarom? Omdat ze aan de ene kant voor homorechten en transgenderrechten zijn, maar aan de andere kant al snel verkrampt zijn als het ook maar ergens betekent dat er specifiek beleid gemaakt moet worden aangaande de bevolking met een andere culturele achtergrond.’
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/mishandeling-amsterdamse-drag-queen-de-la-fressange-volgende-bewijs-voor-stijging-homohaat/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s