Nieuw

Britse universiteit verontschuldigt zich voor het citeren van Erwin Rommel

Om zijn personeel te motiveren, bood een Britse universiteit een citaat aan van een onbetwist bekwame Duitse commandant. Nu verontschuldigt men zich en laat bovendien weten dat men de routines heeft gewijzigd, om te voorkomen dat dit zich herhaald.

De universiteit Exeter in Devon, Engeland, heeft zijn verontschuldiging aangeboden na zijn poging om de motivatie van de medewerkers en studenten te stimuleren met een citaat van Erwin Rommel, een van de meest vooraanstaande generaals in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog, ook bekend onder zijn bijnaam “de woestijnvos”.

Het was de afdeling Loopbaanbegeleiding van de universiteit die een e-mail stuurde met het oppeppende citaat: “Men moet geen unieke kansen laten liggen in het belang van futiliteiten.” 

– Dit was een oprechte vergissing en op geen enigerlei wijze opzettelijk, maar we verontschuldigen ons zonder enig voorbehoud voor elke vorm van kwetsing wat het incident heeft veroorzaakt, en hebben aanvullende procedures ingesteld om ervoor te zorgen dat dit niet nog eens gebeurt, zegt een woordvoerder van de Exeter universiteit.

Volgens de woordvoerder wist het personeel dat het citaat koos niet wie Erwin Rommel was en werd het citaat gedownload van een netwerk dat gratis te gebruiken was.

Bron:

https://www.telegraph.co.uk/news/2018/06/20/university-apologises-nazi-general-quote-used-motivate-staff/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Britse universiteit verontschuldigt zich voor het citeren van Erwin Rommel

 1. Scrutinizer // juni 27, 2018 om 01:20 //

  Naar verluidt zou tijdens een schoolexamen Hitler het bestaan van zwaartekracht erkend hebben. Gaan Engelse scholen en universiteiten nu de zwaartekracht ontkennen omdat ze anders Hitler zouden parafraseren? (ofschoon die natuurlijk de wet van Newton had geleerd). Immers, anders zouden ingenieursstudenten zich gekwetst kunnen voelen.
  Man, man, man, het is onvoorstelbaar hoe achterlijk ze daar in het VK geworden zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juni 27, 2018 om 22:32 //

  SAS Hero on BREXIT // Not On The BBC // 23rd June 2018 / Salt Mine News Network / 260618

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s