Nieuw

Blanke ouderen doelwit van allochtone rovers

Door: Maarten Ritman

Er moet een onderzoek komen naar de racistische motieven van allochtone overvallers in Rotterdam, die voornamelijk blanke ouderen beroven.

Dat eist Leefbaar Rotterdam middels schriftelijke vragen die raadslid Tanya Hoogwerf vandaag indient. De slachtoffers van woning- en roofovervallen zijn voornamelijk ’witte ouderen’ en de daders hebben ’vrijwel zonder uitzondering een niet-Nederlandse afkomst’, constateert Hoogwerf.

Het zou voornamelijk om Marokkanen, Turken en Antillianen gaan die blanke ouderen beroven. „Puur kijkend naar de misdaadcijfers zijn vooral blanke autochtone ouderen het slachtoffer van jongeren van allochtone afkomst’’, legt Hoogwerf uit.

Ze baseert zich op rapporten van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid en het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2219851/blanke-oudere-doelwit-rovers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Blanke ouderen doelwit van allochtone rovers

 1. Diana Steijn // juni 26, 2018 om 17:47 //

  waarom verbaast mij dat niet eens

  Like

 2. paulzwueste // juni 26, 2018 om 18:24 //

  Te walgelijk voor woorden.

  Like

 3. jackvanderveen // juni 26, 2018 om 19:15 //

  Leve een (bijna) blank Nederland

  Like

 4. Laffe hufters van de allerlaagste soort, opzouten!!

  Like

 5. Heeft niets met discriminatie of racisme te maken hoor.

  Like

 6. Kom maar ik heb m klaar liggen….

  Like

 7. opvoedingskampen waar dat tuig jarenlang in opgeborgen kan worden zijn toch wel hard nodig

  Like

 8. Johan P // juni 26, 2018 om 21:29 //

  Dit soort tuig kan, als het een dubbel paspoort heeft, direct het burgerschap worden ontnomen en worden uitgezet. Dat is dan weer een voordeel van die dubbele paspoorten

  Like

 9. Het moet ook niet te moeilijk voor ze worden want dan is he ineens werken. En daar hebben ze een broertje dood aan. Gewoon met een pistool achter je deur gaan zitten wordt straks de norm.

  Like

 10. Scrutinizer // juni 26, 2018 om 22:51 //

  Ouderen beroven is altijd degoutant.
  Ik denk echter dat men niet racistische motieven moet veronderstellen.
  Weet nl. dat de demografische opbouw van autochtonen en allochtonen geen kopien zijn waar alles precies op schaal 1:4 is of zo.
  De exacte cijfers ken ik niet maar in de categorie 0-5 jaar zijn ze inmiddels zowat de meerderheid (meer dan 50% dus). Hoezo dan “amper” 20% overall gemiddeld? Wel, omdat er nauwelijks 70+ ers zijn onder de moslims. Enkele wel maar niet veel. En horizontaal bekeken, is het aandeel moslims dus verwaarloosbaar in die leeftijdscategorie. Wellicht amper 5% van de 70%ers of zo. M.a.w. zelfs als je als jonge allochtone crimineel totaal niet discrimineert en je legt je toe op het beroven van ouderen met een soort politiek correct respect voor quota’s dan zou je dik 90% autochtonen moeten overvallen.
  Ik herhaal dat overvallen van weerloze oudjes SOWIESO verwerpelijk is en hard aangepakt dient te worden maar er racisme bij betrekken vind ik eerlijk gezegd moedwillig spijkers op laag water zoeken.

  Like

 11. Niks nieuws onder de zon.

  Maar maatregelen zoals uitzetten naar een moslimland, gebeurt maar niet. Laffe linkse politiek heult met islam.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s