Nieuw

Aquarius migranten in Spanje gooien handdoeken en kleding weg die zijn geschonken door het Rode Kruis

Foto privé.

Op 24 juni hadden verschillende Facebook-gebruikers kritiek geuit op het feit dat veel migranten van de Aquarius-boot hun kleding en handdoeken hadden weggegooid die hen door het Rode Kruis was geschonken.

De kleding werd gevonden in een afvalcontainer in het Cheste Educational Complex, waar veel van de migranten zijn ondergebracht totdat hun asielaanvragen zijn afgerond. Dit ondanks het feit dat tijdens de allereerste nacht in Spanje meerdere migranten werden gespot in een restaurant in Cheste, die drankjes betaalden met biljetten van € 100.

Zelfs de minderjarige migranten, die waren gehuisvest in een studentenresidentie in Alicante, werden tijdens hun eerste avond gespot in uitgaansgelegenheden. Ondanks de huilverhalen van liberale Spaanse commentatoren die beweerden dat ze vanwege de oversteek vanuit Libië in shock en getraumatiseerd waren.

De lokale bewoners zijn verbolgen over het absolute gebrek aan dankbaarheid dat deze zogenaamde “getraumatiseerde” asielzoekers demonstreren met de vrijgevigheid van het Rode Kruis.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/aquarius-migrants-in-spain-throw-away-towels-and-clothes-donated-by-the-red-cross/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Aquarius migranten in Spanje gooien handdoeken en kleding weg die zijn geschonken door het Rode Kruis

 1. De bewoners zijn zelf getraumatiseerd, zonder realiteitsbesef, inzicht en kunde.
  We geven ze toch kleding en handdoeken? Ja, nou en? Zodat jij je beter kan gaan voelen? En dan ook nog verbolgen zijn dat ze niet dankbaar zijn??? Waar halen die gasten het recht vandaan om dankbaarheid te krijgen??? Voor iets waar de migrant niet om gevraagd heeft?? De migrant heeft de overtocht gemaakt, de overwinning, en dat wordt uitbundig gevierd. De migrant interesseert de handdoek en de kleding niets. Ze willen een huis, inrichting, en een uitkering voor 25 jaar. Scholing voor de kinderen en gratis medische verzorging tot de dood.
  Achterlijke gutmenschen.

  Like

 2. Als ik even tandarts Mengele mocht zijn uit die film met Dustin Hofman, Boys of Brazil, dacht ik, dan wist ik binnen 5 minuten van wie ze de gratis reis plus 10.000 euro zakgeld de man hier naartoe hebben gehad met alle verdere namen en telefoonnummers van hulpvaardige Trojaanse Paarden (m/v/x/4xl) uit ons landje en ommelanden. Strooiend met poen in volledig nieuwe merkverpakking met de duurste i-Phones voorzien komen ze hier naartoe om de zielepoot uithangend door onze halvegaren welkom te worden geheten, te worden vertroeteld en levenslang in de hangmat gehesen. Wie heeft daar profijt van vraag ik u? Zou het echt volgens het boekwerk van Engels en Marx gaan waarin de Verelendung van de populatie doel Nr ! is zodat ze kneedbaarder worden? Neem de konijnen hun wortels af en je hebt geen gehoorzamer schapen?

  Like

 3. Yvonne // juni 26, 2018 om 20:22 //

  Arme Spanjaarden die hadden er blij mee geweest
  Trouwens wie geeft het rode kruis geld tuurlijk weer de achterlijke burgers die doneren
  Ik stort nada, nix

  Like

 4. Claudia M. // juni 26, 2018 om 20:48 //

  Ah, zoiets als dit; http://www.geennieuws.com/2018/06/negers-in-bresica-it-weigeren-opruimwerkzaamheden-wij-zijn-hier-niet-gekomen-om-te-werken/

  En, dit gaat alleen nog maar erger worden. Ladingen van dit soort klanten is op weg naar de z.g. honingpotten in Europa. Tijd om ze te gaan vertellen dat die al een flinke poosje leeg zijn en er hier geen enkele toekomst voor hun is weggelegd.

  Like

 5. Claudia M. // juni 26, 2018 om 20:50 //

  Ach, dat had natuurlijk moeten zijn, dat er hier voor luie flikkers geen toekomst is weggelegd. De tijd van gedwongen terugkeer gaat er aan komen.

  Like

 6. Schoften die onze maatschappij stuk maken

  Like

 7. trebor2110 // juni 26, 2018 om 23:51 //

  ik denk dat ze die gasten niet alleen de vingerafdrukken en een foto moeten afnemen maar ook maar eens een anaal onderzoek voor bankpasjes of rolletjes geld en de mobiel afgeven en een soort van slaven armband om de pols zodat ze makkelijk terug te vinden zijn , als ze zoek raken

  Like

 8. Onkdankbare zwarte moslims hebben niks in Europa te zoeken.

  Ga maar asiel aanvragen in een moslimland.

  Like

 9. antiislamnu // juni 27, 2018 om 01:34 //

  Like

 10. skeeter // juni 27, 2018 om 02:34 //

  De lokale bewoners zijn verbolgen over het absolute gebrek aan dankbaarheid dat deze zogenaamde “getraumatiseerde” asielzoekers demonstreren.

  Geef ze een stukje lood, de stuip trekkingen van dankbaarheid zullen ervan af vliegen.

  Like

 11. Ze hebben ten eerste ook helemaal geen hulp nodig, het zijn helemaal geen zielige vluchtelingen.
  Ten tweede…..het rode KRUIS heeft een logo waar die moslims niet van gediend zijn, die dumpen alles met een kruis erop meteen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s