Nieuw

Zwarte school in Washington DC heeft genoeg van de explosieve groei van de Afro-Amerikaanse bevolking en geeft alle meisjes vanaf 13 jaar de pil

Hoewel ouderlijke toestemming doorgaans vereist is wanneer een student op studiereis gaat of op school wordt onderworpen aan een zichttest, worden studenten vanaf 13 jaar oud voorgeschreven om geboortebeperking te ondergaan op een openbare school in Washington DC en kunnen ze met een recept de school verlaten, voor pillen of een nieuw ingebracht spiraaltje, zonder dat hun ouders hiervan op de hoogte worden gebracht. 

Het programma vindt momenteel plaats op Anacostia High School, een openbare school in D.C. met ongeveer 450 studenten, waarvan 98,9 procent Afrikaans-Amerikaans is. Slechts 1 procent van de studenten is bekwaam in wiskunde en slechts 4 procent is bekwaam in het Engels, volgens de website van de school.

Vroedvrouw Loral Patchen, die het programma op school leidt en verantwoordelijk is voor het toedienen van zwangerschap- en SOA-tests en het voorschrijven van verschillende vormen van anticonceptie aan minderjarige meisjes, vertelde NPR dat het doel is om het percentage tienerzwangerschappen te verminderen.

“Ik voel me heel goed over het feit dat we het volledige scala aan opties bieden en we hebben zeer lage verwijderingspercentages,” zei Patchen, en dat de meisjes zich meestal houden aan de vorm van anticonceptie die ze voorgeschreven heeft voor de rest van hun middelbare schooltijd.

Patchen biedt ook prenatale zorg voor jonge meisjes die al zwanger zijn. Hoewel de informatie die ze geeft waardevol kan zijn, roept het feit dat ouderlijke toestemming niet vereist is, enkele serieuze vragen op.

Lees verder bij The Freedom Outpost hoe de school tienerzwangerschappen wil voorkomen, want daar gaat het natuurlijk om in tegenstelling tot wat de titel suggereert, en de gevolgen van hormoongebruik >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Zwarte school in Washington DC heeft genoeg van de explosieve groei van de Afro-Amerikaanse bevolking en geeft alle meisjes vanaf 13 jaar de pil

 1. Slechts 1 procent van de Afro Amerikaanse studenten op die school in de VS is bekwaam in wiskunde en slechts 4 procent is bekwaam in het Engels, maar n&ken kunnen ze als de beste.

  Hier een overzicht van de te verwachten bevolking van Afrika in de komende jaren :
  De bevolkingstoename van Afrika is heel eenvoudig af te leiden uit de cijfers : Sinds 1930 verdubbelt de Afrikaanse bevolking iedere 30 jaar. Men kan dus op eenvoudige wijze berekenen, waar we op uitkomen in het jaar 2080 : 4.8 miljard bij ongewijzigde fertiliteit.
  Dit zijn objectieve, nuchtere cijfers.

  JAAR BEVOLKING AFRIKA
  1930 : 150 miljoen
  1960 : 300 miljoen
  1990 : 600 miljoen
  2020 : 1200 miljoen Op dit aantal zitten we nu. Er is geen enkele reden om te twijfelen aan de

  volgende getallen :

  2050 : 2400 miljoen (2,4 miljard).
  2080 : 4800 miljoen (4,8 miljard).

  In de tussentijd neemt de eigen bevolking van Europa af van 510 miljoen nu naar 450 miljoen over 30 jaar.

  Dit heeft als consequentie dat de migratiedruk onveranderd hoog zal blijven. Daarnaast zullen er ongetwijfeld diplomatieke spanningen gaan ontstaan tussen Afrika en Europa.

  Like

 2. Het staat dan ook niet voor niks in mijn twitter-bio:

  Like

 3. paulzwueste // juni 25, 2018 om 17:01 //

  Gat in de markt!
  48.000.000 spiraaltjes mogen leveren, ’n droomorder!
  Goed, er gaan wat kosten vanaf.
  Je hebt personeel nodig want je moet wel schroefdraad in die poezen trekken.
  Bovendien zul je die maagdenvliezen moeten verwijderen.
  En je moet tegen de lucht kunnen.
  Maar dan ben je ook binnen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s