Nieuw

Zo, die blijven voortaan wel weg – Algerije stuurt uitgewezen migranten te voet terug door de woestijn: “Er lagen overal dode lichamen”

Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) heeft Algerije het voorbije jaar ongeveer 13.000 Afrikanen het land uitgewezen. De migranten, waaronder verschillende zwangere vrouwen en kinderen, werden afgezet aan de grens met Niger en Mali. Vanaf dat punt moesten ze alleen verder door de woestijn.

De bussen en vrachtwagens die aan het zogenoemde Point Noir aankomen zitten vol met uitgewezen migranten, die uit verschillende landen in Sub-Sahara Afrika komen. Zo meldt het persbureau AP vandaag. Het is er bloedheet. Overdag kunnen de temperaturen oplopen tot maar liefst 48 graden Celsius. De uitgewezen Afrikanen moeten urenlang door de woestijn wandelen. Zonder voedsel of drank. Voortdurend op hun hoede voor slangen en schorpioenen. Sommigen zullen de tocht zelfs niet overleven.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Zo, die blijven voortaan wel weg – Algerije stuurt uitgewezen migranten te voet terug door de woestijn: “Er lagen overal dode lichamen”

 1. trebor2110 // juni 25, 2018 om 18:43 //

  En dan zouden wij wreed zijn

  Like

 2. Ze zitten daar echt niet op nog meer criminelen te wachten.
  Ze weten precies wat ze niet binnen willen halen.
  Ze hebben het daar beter door dan deze regering hier.

  Like

 3. paulzwueste // juni 25, 2018 om 19:24 //

  Zoals Karskens vertelt is de EU nu al verantwoordelijk voor de dood van 12.000 dobbernegers.
  Ik stel dus voor om vooral niet ongenuanceerd te roepen dat die Algerijnen beesten zijn.
  In feite zijn de Algerijnen heel menselijk.
  Er zullen er ’n paar duizend sterven, maar die zorgen er voor dat er geen nieuwe golven van vluchtelingen volgen.
  Als wij onze grenzen met ’n paar punt vijftigers hadden verdedigd hadden wij nooit de dood van 12.000 dobbernegers op ons geweten.

  Maar ja wij zijn decadent dus beschaafd…!

  Liked by 2 people

 4. Claudia M. // juni 25, 2018 om 19:55 //

  Tijd om diegene die niet mogen blijven nu effectief uit te zetten, terug naar eigen land. Hopelijk werkt de propaganda-machine goed genoeg om iedereen te ontmoedigen een reis als deze nog langer te ondernemen. De ware schuldige is diegene die deze ellende op gang heeft gebracht en zij die het faciliteerde!

  NGO’s moeten nu ook gaan begrijpen dat veel van deze mensen hier in een nog grotere bak ellende terecht komen dan waar ze vandaan kwamen. Het is echt schier onmogelijk om half Afrika in Europa te prakken en veelal tot aan het graf te moeten verzorgen. Sorry jongens, we kunnen het niet bekostigen!

  Liked by 1 persoon

 5. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Liked by 1 persoon

 6. Het gaat de Elite moordenaars alleen om goedkope arbeidskrachten,al jaar en dag verhuizen multnationals maar ook transport bedrijven naar z.g. Goedkopere landen waar belastingen en arbeidskrachten goedkoper zijn maar naeen paar jaar kosten ze evenveel als in Nederland en gaan ze weer naar een ander goedkoop land maar nu is de cirkel rond en moesten zij wat anders verzinnen dus heeft de,,Bilderberg,,groep verzonnen dat zij miljoenen goedkope arbeidskrachten van uit alle landen waar veel armoede heerst om die mensen maar naar Europa te halen en onze banen aan hun te geven voor een veel minder salaris en geen pensioenopbouw,geen ziekte wet,geen vakantiedagen dus nog meer winst EN WIJ,WIJ KUNNEN DOODVALLEN.

  Like

 7. Ja leuk en aardig allemaal maarre……..die ‘Umvolkung’ dan.
  Loopt dat niet heel erg veel vertraging op op die manier…?

  “En we lagen nog wel zo goed op schema’,….
  aldus een hevig geëmotioneerde Frans T.

  Liked by 1 persoon

 8. polderboy // juni 26, 2018 om 01:25 //

  Onder andere zwangere vrouwen en kinderen werden afgezet bij de Noordgrens grens van Mali en ook Niger.

  In het Noorden van Mali heersen sharia islamisten. In het zuiden van Algiers loopt hetzelfde soort rond. Die hebben allemaal hetzelfde gedrag als de Saud of ISIS uit Raqqa.

  Die Algerijnen gaan zeker heel keurig met zwangere vouwen in een auto de hele Algerijnse woestijn door rijden, om ze keurig aan de grens te laten sterven,als ze gewend zijn om ze een paar honderd meter verderop in een greppel te flikkeren?

  Nee, als zoals bij de Turken je met een miljoen christelijke Armentiers opgescheept zit, dan wil je er nog wel eens een paar honderd duizend onder begeleiding hun dood tegemoet tegelijk de woestijn in sturen, maar een paar zwangere vrouwen is wel plek in een greppel naast de deur voor. Mekkanen zijn praktische lui hoor.

  Ik geloof geen moer van het hele verhaal.

  Like

 9. skeeter // juni 26, 2018 om 01:26 //

  Stuur Frans T daar fijn heen om die 13000 persoonlijk te begelijden

  Like

 10. Johan P // juni 26, 2018 om 21:35 //

  Goede actie.
  Ik ben ook voor het huren van tankers met kleine bootjes om al het tuig hier gewoon lukraak ergens voor de kust van Afrika te droppen. Dat is de enige taal die barbaren verstaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s