Nieuw

Why the Left Is Having a Nervous Breakdown

The Left is having the worst flu season ever.  Almost all of them have been infected by Trump Derangement Syndrome to such a degree that they can’t see or think straight.  It’s a plague year — make that two years — and we’re living it. Oh, how we’re living it!

Self-destructive, nincompoop behavior is rampant with members of the so-called Resistance (what a desecration of the real Resistance that is!) now showing up at restaurants to harass members of the administration while they eat.  Do these clowns have any idea how that plays in Middle America?  Do these people think they are accomplishing anything but their own defeat?

And how about yet another Fonda hoping Trump’s young son would be locked in a cage with pederasts?  Does that aging Hollywood nitwit actually think he’s influencing public opinion in his direction by saying that? Has he had a lobotomy?

Roger L. Simon, PJ Media >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s