Nieuw

Salvini in Libië:”Hotspots voor migranten niet in Italië, maar in Libië”. Libische autoriteiten sceptisch

Salvini en Ashour

“Hotspots in Italië? Ze zouden een probleem zijn voor ons en Libië aangezien deze hotspots de dodelijke stroom (van immigratie) niet zouden stoppen. We hebben gevraagd om de oprichting van hotspots in het zuiden van Libië om te voorkomen dat Libië een kanaal voor illegale immigratie wordt, zoals wat er met Italië is gebeurd”. Dit zijn de woorden die Matteo Salvini op zijn persoonlijke twitter plaatste over zijn missie in Libië.

Salvini is momenteel in Libië voor een diplomatieke ontmoeting met het Libische regime en zal de kwestie van de illegale immigratie bespreken met zijn Libische collega Abdulsalam Ashour. De Italiaanse minister wil de banden met Libië aanhalen en samenwerken tegen het probleem van de illegale immigratie dat beide landen verschrikkelijk treft.

Volgens de Libische autoriteiten zullen er op Libisch grondgebied geen hotspots worden ingericht, aangezien dit bij wet verboden is. Hoewel het voorstel van Salvini op dit moment is afgewezen, zijn beide vertegenwoordigers van Libië en Italië overeengekomen dat de twee landen in de toekomst zullen samenwerken in de strijd tegen illegale immigratie en smokkelaars die zowel Libië als Italië teisteren. In september van dit jaar zal er een top over het immigratievraagstuk plaatsvinden. De Libische ondervoorzitter Ahmed Maiting kondigde het tijdens een persconferentie met Matteo Salvini aan en verklaarde: “In de eerste helft van september houden we een conferentie over illegale immigratie met een Italiaans-Libische visie”.

Maiting herhaalde toen dat samenwerking tussen de twee landen cruciaal is voor een grotere en betere toekomst, en hij vervolgde: “De smokkelaars die illegale migranten naar Italië brengen, zijn zeer gevaarlijke criminele bendes voor ons, die Libië verhinderen zijn stabiliteit te herstellen”

Bron:

https://www.defendevropa.org/2018/migrants/migrant-crisis/salvini-in-libyahotspots-migrants-not-italy-but-libya-libyans-authorities-skeptical/

Over verdedigen van de Libische zuidgrens:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Salvini in Libië:”Hotspots voor migranten niet in Italië, maar in Libië”. Libische autoriteiten sceptisch

 1. polderboy // juni 25, 2018 om 22:17 //

  Asielzoeker en bodyguard van Osama Bin Laden was ook op tournee door Duitsland om leden te werven tijdens zijn roadshow.
  https://globalnews.ca/news/4295611/bin-laden-bodyguard-germany/

  Zonder Merkel had Duitsland zulke beroemdheden nooit in huis kunnen halen.

  Liked by 1 persoon

 2. Welke Libische autoriteiten hebben we het over, vraag ik me af?
  Er zijn alleen toch maar een aantal stammen overgebleven na Khadaffi?

  Like

 3. Hij was op bezoek in Tripoli en niet in Benghazi, die andere ‘hoofdstad’, dus …

  Like

 4. Like

 5. Republikein // juni 27, 2018 om 05:42 //

  Ja leuk en gezellig overleg, komt niks van terecht want moslims.
  Koekje er bij?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s