Nieuw

Rutte steelt 400 miljoen van werkende Nederlanders en begraaft het in Jordaanse zandbak

Het is een haast dagelijks ritueel en er wordt met opzet zo min mogelijk ruchtbaarheid aan gegeven. Nederlandse media melden het niet. Het is dat wij zo af en toe wat Arabische kranten openslaan dat we dit soort berichten tegenkomen.

Asharq Al-Awsat meldt:

Nederland voorziet vluchteling-opvanglanden van 400 miljoen

De Nederlandse regering heeft haar goedkeuring verleend aan een ontwikkelingshulpprogramma van 400 miljoen euro voor de landen die getroffen zijn door de Syrische vluchtelingencrisis, Jordanië, Libanon en Turkije, voor de periode 2019-2022.

Het programma werd aangekondigd tijdens een bijeenkomst op zondag tussen de Jordaanse minister van Planning en Internationale Samenwerking, Mary Kawar, en de Nederlandse minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag.

De Jordaanse minister zei in een verklaring dat het programma voor Jordanië diverse prioritaire sectoren van de overheid zou omvatten, die tijdens een vergadering met betrokken ministers ,,zouden worden besproken om de verwachte resultaten te bereiken en de voordelen van het programma in de loop van de komende jaren te maximaliseren.

Nederland beval aan de middelen te gebruiken om de economische ontwikkeling te stimuleren door steun te verlenen aan de sectoren landbouw, handel, onderwijs, beroepsopleiding en techniek.

Kaag sprak haar waardering uit voor de Jordaanse inspanningen om Syrische vluchtelingen op te vangen en van diensten te voorzien, ondanks de moeilijke omstandigheden waarin het land verkeert.

Zij onderstreepte het engagement van haar land om Jordanië op diverse terreinen te ondersteunen en Nederlandse expertise te delen, met name op het gebied van landbouw, zoals zuinig omgaan met water en het verbeteren van de kwaliteit van producten.

Ook ontmoette Kaag zondag met haar begeleidingsdelegatie de Jordaanse minister van Landbouw, Khalid Hneifat, en de directeur van het Nationaal Centrum voor Landbouwonderzoek, Nizar Haddad.

Ambtenaren die tijdens de bijeenkomst zijn besproken, kunnen de samenwerking in de landbouwsector versterken en het landbouwproces ontwikkelen in het licht van waterschaarste.

Beide partijen hebben ook onderzocht hoe de beschikbare watervoorraden doeltreffend kunnen worden gebruikt met behulp van moderne irrigatietechnologie, hetgeen een positieve weerslag zou hebben op de landbouwsector.

h/t Polderboy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Rutte steelt 400 miljoen van werkende Nederlanders en begraaft het in Jordaanse zandbak

 1. Lekker je kennis gratis weggeven aan je vijanden en er nog een pak geld bij op de koop toe …

  Like

 2. Het enige waar je die landen mee helpt zijn containers vol met anti-conceptie middelen.
  Dat is het enige maar dan ook echt het enige dat een beetje zal helpen.

  Like

 3. Daar heb je toch ontwikkelingssamenwerking voor. Laat die maar een deel van hun budget af staan. Het valt mij toch al op dat die vrouwen met geld smijten. Dat kon dat halve wijf Pronk ook zo goed.

  Like

 4. Van dat “hulp programma” verdwijnt er een hoop in eigen zak. “Waardeert hun inspanningen”, o ja joh? wie houd de vinger aan de pols, oftewel controleert dat budget? Geld smijten al meer dan 40-50 jaren naar zulke landen. Als zo’n volk hun eens hun best deed, hadden ze zelf ook wat meer welvaart en iets kunnen regelen en vooral leren. Kaag laat zich wat ringeloren, is ook maar een majorette in het geheel

  Like

 5. likudnl // juni 25, 2018 om 21:31 //

  Stop ook met het geld geven waarmee terreur wordt aangemoedigd en beloond.
  https://likud.nl/2018/06/de-vs-stoppen-hun-financiele-steun-aan-de-palestijnen-vanwege-de-terroristen-salarissen/

  Like

 6. antiislamnu // juni 25, 2018 om 22:25 //

  400 miljoen?? Ongelooflijk van ons burgers geroofd geld echt schandalig dit.

  Like

 7. Rutte is gewoon een gore dief die miljarden geeft aan de EU enmooi weer speelt met onze zuur verdiende salaris en daar heel veel belasting afhaald maar al jaren geen inflatiecorrectie toepast op de AOW en de Pensioenen bevriest zodat er al dertig procent ingeleverd is per persoon in heel dat Kut Nederland waar iedere Nederlander buitenspel gezet word door dat goochelkabinet wat al het geld wat de Nederlanders hebben doorsluist naar Brussel met het enige doel dat hij die andere VUILNISBAK JUNCKER OPVOLGD.
  1 mazzel,hij fietst nog wel eens door Den Haag en is geen gezicht een vuilnisbak op de fiets.

  Like

 8. Greengo // juni 26, 2018 om 19:38 //

  ‘In October 2009, the Jordanians announced accelerated plans to extract around 300 million cubic metres (11 billion cubic feet) of water per year from the Red Sea, desalinate it for use as fresh water and send the waste water to the Dead Sea by tunnel, despite concerns about inadequate time to assess the potential environmental impact. According to Jordan’s minister for water, General Maysoun Zu’bi, this project could be considered as the first phase of the Red Sea–Dead Sea Water Conveyance.[57]

  In December 2013, Israel, Jordan and the Palestinian Authority signed an agreement for laying a water pipeline to link the Red Sea with the Dead Sea. The pipeline will be 180 km (110 mi) long and is estimated to take up to five years to complete.[58] In January 2015 it was reported that the level of water is now dropping by 1 m (3 ft) a year.[59]

  On 27 November 2016, it was announced that the Jordanian government is shortlisting five consortiums to implement the project. Jordan’s ministry of Water and Irrigation said that the $100 million first phase of the project will begin construction in the first quarter of 2018, and will be completed by 2021.[10]’

  Recession and environmental concerns
  https://en.wikipedia.org/wiki/Dead_Sea

  Zou e.e.a. verband kunnen houden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s