Nieuw

Oostenrijk: illegalen vanaf nu gelijk in detentie – minister scherpt wet aan

Illegale immigranten kunnen in de toekomst onmiddellijk worden gearresteerd.

De nieuwe Vreemdelingenwet is sowieso al erg streng, maar op verzoek van de minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ), de Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP) en de Oostenrijkse Vrijheidspartij (FPÖ) is onlangs in de Binnenlandse Commissie van de Nationale Raad besloten deze wet opnieuw aan te scherpen:

Vreemdelingen met een verblijfsverbod in Oostenrijk die het land nog steeds binnenkomen, kunnen in de toekomst onmiddellijk worden vastgehouden. Op dit moment is dit alleen het geval als ze de administratieve boete van tussen de 5.000 en 15.000 euro niet kunnen betalen – in de toekomst dreigt onmiddellijk tot 6 weken gevangenisstraf. Kickl: “Wie denkt een verblijfsverbod gewoon te kunnen negeren, zal met navenant zwaardere gevolgen worden geconfronteerd”.

Het aantal illegale inreizen is afgenomen, maar op 17 juni van dit jaar waren er al 9.387 illegale immigranten opgepakt. En: 1.591 van de betrapte mensen werden het land binnengebracht door smokkelaars. Dit jaar zijn al 110 smokkelaars door de politie gearresteerd.

Oe24 >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Oostenrijk: illegalen vanaf nu gelijk in detentie – minister scherpt wet aan

 1. Als dit doorzet zijn we zo van die hele EU-kliek in Brussel af. Maar ja, waar moeten we Rutte dan laten en verdomme dan krijgen we ook die jankbek #Timmerfranz weer terug.

  Liked by 1 persoon

 2. paulzwueste // juni 25, 2018 om 16:50 //

  Daar liggen allerlei oplossingen voor klaar.
  De Efteling wil ze allebei in “De Verboden Stad” als Christelijke slaven die bloot op ’n platje
  met ’n rietje worden afgetuigd.
  En dat alle weekends en tijdens de grote-schoolvakantie.
  Morres geeft gratis toegangskaarten bij aankoop van ’n geheel lederen bankstel.
  Timmermans kan op alle toneelscholen les geven in het vak “Spontaan in tranen uitbarsten”.
  Zodat dat hinderlijk gedoe met uienschillen op de achtergrond overbodig wordt.
  Rutte zou het vak “Liegen in het openbaar”, wat tijdens zijn afwezigheid in Brussel sterk was gedevalueerd, weer op Universitair niveau kunnen brengen.

  Maar ik denk dat als Brussel helemaal leeg staat ze samen met de hele EU-top in ’n paar vrachtauto’s naar Neurenberg worden getransporteerd om daar voor hoogverraad terecht te staan.
  De uitspraak is al bekend, ze mogen kiezen uit de methode Khadaffi op de Grote Markt of
  Onbekende Chinees voor tank op het Plein van de Vrede.

  Liked by 1 persoon

 3. waar je dan heen moet met die kliek? zoals het napoleon vergaan is. verbannen naar vulkaan eilandje midden op de oceaan. Laat ze daar maar een reality tv-show van maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s