Nieuw

Franse patriotten opgepakt die terug wilden vechten tegen de islamitische aanval op Frankrijk

Wikimedia Commons - Adrian Pingstone

De Franse antiterreurpolitie heeft een rechts-radicale terreurgroep opgerold die aanslagen op moslims wilde plegen. Ook de vermeende leider van de groep, die zich l’Action des forces opérationnelles (AFO) noemt, is opgepakt.

De minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb maakte de arrestaties bekend. Collomb bedankte de binnenlandse geheime dienst, die zich bezighoudt met antiterrorisme. De tien verdachten werden zaterdag verspreid over het land opgepakt. De aanklagers begonnen hun onderzoek naar de verdachten al twee maanden geleden. Volgens Franse media was een aanslag op handen, maar details zijn niet bekendgemaakt.

Bij de huiszoekingen zijn wapens in beslag genomen. De terroristen zouden het gemunt hebben op radicale imams, islamitische ex-gedetineerden en gesluierde vrouwen. Het is nog niet duidelijk hoe concreet de plannen voor aanslagen waren.

Op hun website spreekt AFO over ”oorlog tegen de islam omdat Frankrijk in gevaar is”.

ANP

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Franse patriotten opgepakt die terug wilden vechten tegen de islamitische aanval op Frankrijk

 1. ja, dat heeft meer prioriteit dan de pislam mislim groepjes, nog nooit een aanslag geweest op dat pislam tuig, en dit zal ook wel gelul zijn.
  Op naar de aankomende aanslag, verkrachting, mes incidenten en wat dies meer zijn, te plegen door het allah ras…….

  Like

 2. Duchesne // juni 25, 2018 om 16:09 //

  Nou, weten de Fransen ook vast waar ze staan….diep triest….dat eigen veiligheidsdiensten falen in de bescherming van burgers en vervolgens burgers vervolgen als deze zelf hun bescherming en levenskansen in eigen hand willen plaatsen.

  ….lijkt me dat agenten daar partij moeten kiezen en dat openlijk kenbaar moeten maken: of je bent voor je eigen burgers, of je collaboreed. Een armband zou al praktisch zijn…

  Duidelijk wie er gekocht zijn.

  Like

 3. Duchesne // juni 25, 2018 om 16:12 //

  Ik denk dat als zoeits gebeurd het niet anders is dan een oorlogsverkaring aan het eigen volk, en dat dit het soort moment is waarop in de geschiedenis de wapens worden opgenomen en revoluties worden geboren. Met zulk verraad stopt de rechtmatigheid van een regering en begint het recht op zelfbeschgerming tegen ieder die het bedreigd.

  Liked by 2 people

 4. Daniel // juni 25, 2018 om 16:14 //

  Voor wie het nu nog niet duidelijk mocht zijn… 😉

  Like

 5. 2 maanden onderzoek nou kan ik je alvast verklappen dat dit totale bullshit is onderzoek naar criminele organisaties hier in nl hebben een looptijd van 5 jaren en dan moet de zaak rond zijn .
  En hun komen met twee maanden onderzoek ze hebben normaal nog langer nodig voor een simpel gevalletje bijstands fraude .
  Ik denk asl je verder gaat zoeken dat het heel snel duidelijk wordt dat dit een propaganda bullshit verhaal is van de overheid .
  Laat me raden ivm lopend onderzoek geen info . lmfao

  Liked by 2 people

 6. Wat een Fake nieuws daar moet je toch om lachen,kunnen geen terorrist vinden maar wel patrioten,dit verhaal betekend KIJK UIT WIJ LETTEN OP JULLIE ALS JE STOUT BEN en plannen heb om aan onze wil te tornen.
  Order van Macron die Paljas die de enorme Franse schulden op ons bin zunig wil verhalen

  Liked by 1 persoon

 7. Ze waren te ongeduldig of te gretig. We zijn er nog niet klaar voor. Er moeten nog een paar landen meer een regering krijgen zoals Hongarije en Italië. Revolutie gaat niet zo snel maar komt wel.

  Liked by 1 persoon

 8. Duchesne // juni 25, 2018 om 22:19 //

  “The members of the group claimed they wanted to counter “the threat of radical Islam” in France, LCI said, adding that the suspects regularly trained in shooting clubs as they apparently prepared to carry out their attacks. They also reportedly prepared caches of weapons, ammunition, and food for their families in case of a “major crisis,” the broadcaster added. None of the suspects were apparently known to police or security forces before. It is the second major far-right conspiracy thwarted by the French security forces in less than a year. In October 2017, counter-terrorism police arrested 10 people in the Paris and Marseille areas over a suspected plot to attack mosques, migrants, and even former presidential candidate Jean-Luc Melenchon.

  Kortom, voor velen is het genoeg geweest, en de regeringen van de EU richten liever hun pijlen op de eigen burgers dan op mislams, veel eenvoudiger ……en vrijwel risicoloos, immers, de eigen burgers willen geen problemen en zijn dus niet de aanvqllende partij. In elk conflict is de aanvallende partij in het voordeel, keuze van tijd, doel en al het andee voordeel. Nu valt de eigennregering dus de burgers aan die men heeft gefaald te beschemen. We gaan nu het tijdperk in van de razzia’s en incarnaties. Eigen volk eerst……kapot !

  Like

 9. scherpschutter1943 // juli 3, 2018 om 13:27 //

  een revolutie kan pas slagen als je eerst de kopstukken van je tegenstander elimineert. (Dat kan ook je eigen regering zijn). Dan pas kan je in strijd met het voetvolk van je vijand. Dus die opgepakte patriotten zijn verkeerd begonnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s