Nieuw

France has been ‘colonized’ by US, Brussels & muslims – right wing politician

Nicolas Dupont-Aignan, a euroskeptic who founded his party France Arise, could have been right-wing leader Marine Le Pen's pick for prime minister if she had made it far enough in last year's presidential election.
France has been “colonized” by migrants, as well as by the US, China, Germany, and the European Union, a French euroskeptic politician has warned, stating that he doesn’t want his country to “disappear.”

“I think that our country is colonized…economically by the Americans and the Chinese, politically by Brussels, the European Union and Germany,” Nicolas Dupont-Aignan said during an interview on France’s ‘On the Couch’ program.

He went on to make a rather controversial statement about migrants, saying they are “religiously” colonizing the country.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s