Nieuw

Erdoganturken veroveren Nederlandse binnensteden na bij elkaar gefraudeerde verkiezingswinst van Erdogan

Het Mercatorplein stroomt vol met AKP-fascisten en ISIS-supporters.

De politie maakt zich druk om een fiets.

Terwijl het openbaar vervoer niet meer functioneert:

Ook andere steden worden bezet:

Fraude:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Erdoganturken veroveren Nederlandse binnensteden na bij elkaar gefraudeerde verkiezingswinst van Erdogan

 1. Al die Turken die op Erdogan hebben gestemd enkele reis Erdoganistan geven

  Like

 2. Die Turken, die menen dat ze hier ongestraft Turkse verkiezingsfeestjes kunnen vieren, moeten per ommegaande naar Turkije emigreren.
  Nu wreekt zich waar al jaren over gesproken wordt. Die Turken moeten hun Turkse paspoort inleveren of het Nederlandse. Beide gaat niet. Overduidelijk blijkt waar de loyaliteit van die lui zit. Duidelijk niet in Nederland.

  Like

 3. Als je ziet wat zich afspeelt in de belangrijkste steden van Nederland, dan is er maar één conclusie mogeijk : Die ´Nederturken´ zijn een stelletje randdebielen.

  Like

 4. Duchesne // juni 25, 2018 om 08:52 //

  De conclusie van, naar ik vermoed miljoenen Nederlqnders is dst de politie niet la ger de baas is in Nederland. Dit is een juiste conclusie.
  Het gevolg is echter dat het uitoefenen van hun resterende macht en opgebouwde frustratie over het verdee onvermogen vooral zal zijn gericth op Nederlanders: wienig risico op reprecussie, taal is geen probleem en de gedweeheid zit ingebakken.
  De mannen van de profeet van de vrede hebben met hun “feest viering” weer een slag binnen in het spel van de macht en wie die echt heeft.
  Het is simpel, wie de macht op en over de straat heeft is de baas, feitelijk is Erdogan nu de baas in Nederland. En dat is gisteren nogmaals bevestigd.

  Like

 5. Daniel // juni 25, 2018 om 09:38 //

  Nog een tijdje. Dan ben ik weg en laat ik Europa achter me.

  Like

 6. polderboy // juni 25, 2018 om 09:40 //

  Zelfs de Duitse Staats pers pruttelt over de massale vlaggenparades van de Turken voor hun Führer in de Duitse steden. Overigens noemen ze ze gewoon Turken, en niet Turkse Duitsers:
  http://www.dw.com/en/turks-in-germany-praise-our-leader-after-two-thirds-vote-for-erdogan/a-44378286

  Verder zijn de verkiezingen gehouden tijdens de noodtoestand, en vaderlandslievende Turken hebben er alles aan gedaan om de vijand, die via de stembus een aanslag wilde plegen op de Führer van het islamitische moederland, uit te schakelen.

  Op de kapitaalmarkten zit de Lira in de lift.
  Dus niet alleen de Turken geloven in het Führer principe, Allah Akbar en materiële rijkdom.

  Like

 7. @Duchesne
  …Het gevolg is echter dat het uitoefenen van hun resterende macht en opgebouwde frustratie over het verdee onvermogen vooral zal zijn gericth op Nederlanders: wienig risico op reprecussie…

  Ik zie dat gedrag ook vaak bij hondjes. Als ze door de grote boze jongens gebeten en toegeblaft worden zoeken ze uit pure frustratie de kleinste en zwakste teefjes en pups uit om die eens goed de huid vol te blaffen of te bijten.

  Like

 8. Erdootje heeft een enorm leger verdeeld over Europa, wat ie in kan zetten wanneer hij maar wil.
  Trouwere honden vind ie nergens die aan alles zullen gehoorzamen.
  1 telefoontje is genoeg om los te gaan op de oorspronkelijke bevolking.
  En de politie? Die zullen er bij staan kijken.
  Machteloos en doodsbang achter een muurtje verborgen.
  En wij? Wij mogen het zelf uitzoeken tegen die tijd.

  Like

 9. Scrutinizer // juni 25, 2018 om 11:55 //

  @Daniel
  Interessant.
  Waarheen gaat u?
  En vooral: wat deed u voor precies die bestemming kiezen?

  Like

 10. Duchesne // juni 25, 2018 om 11:58 //

  Als ze willen zijn we gewoon slachtvee, bijna iedere Turk heeft een wapen en de overheid weet het! Marrekanen en een wapen zijn ook een vast gegeven, ik denk dat als ze nu zouden proberen over te nemen ze een goede kans van slagen hebben.
  Als in vijf steden morgen de allachtoon claimt de kacht te hebben ze die ook hebben, wij zijn opzettelijk weerloos gemaakt door de overheid en de EU gaat er nog een rits aannverboden overhen gooien, sportschutters en verzamelaars en ook ieder die eenantiek of onklaar wapen bezit moet gaan betalen en een boel moet worden ingeleverd, incluis luchtwapens. Dat komt eraan, midden september gaat de volgende set verboden in, dan volgen verdere beperkingen. Binnen vier jaar zijn zelfs de vorm van een wapen en afbeeldingen ervan problematisch….

  o ja, voor alle inbeslagnames is geen compensatie meer, dus geen cent voor jou bezit.

  Onze allachtone vrienden daarentegen nemen straks de politie over, want dat is de stap die nu komt, massa aanmeldingen bij de politie door dubbelpaspoortigen. Erdogan heeft het al laten,doorschemeren, nu word het tacktiek. Zo word machtsovername via legale weg totale macht. Onwapening en overname via officieele organen, via overname van politie en justitie kan men de wet dwingen zich aan te passen en ondertussen in de praktijk Sharia gewoon toepassen, zelfs zonder legaal mandaat.

  Er zijn dus meerdere wegen die tegelijkertijd worden bewandeld om de macht over te nemen. Als in het derde rijk met 15 % van de bevolking die nazi was de macht kon worden gepakt, dan moet het zeker lukken met 20% en meer mislams in Nederland.

  Liked by 2 people

 11. Yvonne // juni 25, 2018 om 12:32 //

  gaan Hollanders die in Turkije wonen ( dan ben je sowieso al verkeerd bezig) ook massaal de straat op als er verkiezingen hier zijn
  als ze zo gek op deze meneer in Turkije zijn ga dan daar wonen, o nee daar krijg je denk ik geen gratis geld, op kosten van de belasting betaler leven en voor je eigen land uit je dak gaan
  ik ken trouwens Turken die wel werken

  Liked by 2 people

 12. polderboy // juni 25, 2018 om 13:49 //

  Rutte geeft weer 400 miljoen Nederlands belastinggeld aan o.a. Erdogan en de Palestijnen, die in het Jordaanse deel en niet het Israëlische deel van het oude Palestina wonen:
  https://aawsat.com/english/home/article/1311211/netherlands-provide-refugee-host-countries-400m-euros-aid

  Like

 13. Ergelijk dat de politie niet met overmacht deze toestanden verdreef. Op onnodig toeteren staat een boete op. Zijn er massaal bekeuringen uitgedeeld? Ook de vandalen en samenscholingen aanpakken. Zo zie je dat zij niets met ons erfgoed en onze vrijheden willen. Ze willen de islamofascist en dictator Erdogan omdat ze een hekel aan ons hebben. Niet eens daar geboren. Weten dus niet hoe benauwend en onvrij het daar is. Ze willen de duisternis van de islam. Welke fascistisch is. Joden-Christendoders maar ook van niet-moslims en zelfs van moslims die niet aktief de ander de ruimte af neem basht en aanvalt. Vrouwonderdrukkers, homo-ophangers (o.a. in Iran) Liefdeloosheid en van onderwerping. Weg met de islamfascisme. Overheid ga eens optreden zoals je deed toen die Turkse vrouw in R’dam de Turken wilde toespreken. Verbieden. Desnoods leger inzetten. Anders met hun 2e paspoort uitzetten. Direct daarna het NL-se afnemen. Dit gaat niet goed hoe de regering c.s. dit op zijn beloop houdt. Want het wordt erger met moslims die de wrede sharia willen en ons en ons erfgoed/vrijheden met hulp van links vernietigen. Dus stem niet links of CDA/VVD. Allemaal partijen die niet opkomen voor ons.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s