Nieuw

Angela Merkel heeft altijd al gevonden dat massamigratie en multiculturalisme niet werkt en het Duitse volk gewoon verraden

Voice of Europe heeft onderzoek gedaan naar het verleden van Angela Merkel en het is schokkend. Merkel was nooit pro-migratie en ze heeft haar eigen mensen nu verraden als kanselier. Merkel gebruikte haar latere pro-migratie houding om macht te verkrijgen in een links gecontroleerd Duits regime. Ze is een carrièrepoliticus die in het verleden totaal andere opvattingen had. Merkel staat garant voor leugens en waait met de haar meest gunstige winden mee.

Zoals onderstaande video laat zien was Angela Merkel nooit pro-migratie, maar ze heeft haar eigen mensen verraden als kanselier. Merkel is een leugenaar zonder principes die haar latere pro-migratiehouding misbruikte om macht te krijgen in een links gecontroleerd Duits regime.

Angela Merkel is een carrièrehoer politicus die in het verleden totaal andere opvattingen had. In het jaar 2000 zei Merkel :

“De multiculturele samenleving is absoluut niet levensvatbare en ik geloof hier ook niet in”

Later, in 2002, bekritiseert ze de toenmalige regering omdat deze geen migratielimiet heeft, iets dat ze zelf ook lange tijd niet heeft gehad. Ze zegt:

“Voordat we een nieuwe migratiegolf krijgen  moeten we eerst de integratie van buitenlandse kinderen die bij ons wonen verbeteren.”

Merkel praat ook over de Berlijnse multiculturele buitenwijk Kreuzberg. Ze vertelt de regering dat ze geen enkele Mark hebben uitgegeven (de Duitse mark was de Duitse valuta voorafgaand aan de invoering van de euro in 2002) om iets te doen aan de problemen in het gebied, terwijl ze maar blijven praten over migratie,

Het was een poging om te laten zien dat we het hier met multiculturalisme goed doen en naast elkaar kunnen leven en dat we blij zijn met elkaar. Deze poging is mislukt! Het is compleet mislukt!

Kreuzberg was al in de jaren tachtig een Turkse enclave alwaar de mensen geen werk en en dus ook amper een inkomen hadden om van te leven. Toch bleven deze Turken in Berlijn aangezien ze de belofte hadden gekregen dat het allemaal beter zou worden. Deze beruchte Turkse wijk in Berlijn werd reeds in 1983, geloof ik, bezongen door Klein orkest in hun nummer over Berlijn en de muur die voor veel ellende heeft gezorgd, eerst toen deze werd gebouwd en zelfs nu nog voor heel veel Duitsers nadat deze weer werd gesloopt.

Onder Merkel is Kreuzberg een misdaadsyndicaat geworden, waarbij vrouwen niet meer zomaar de straat op kunnen en op sommige plaatsen niet eens meer welkom zijn . Delen van de wijk zijn uitgegroeid tot no-go’-zones.

Onderstaande Duitstalige documentaire van  stern TV over de Berlijnse Kreuzberg en dan vooral over het centrum van alle ellende de Kottbusser Tor, geeft duidelijk weer hoe het er heutzutage uitzien in de Berlijnse getto, Film is van vorig jaar en ik ben er bang voor dat het eerder erger dan beter geworden is ten opzichte van nu.

Merkel, die in 2005 bondskanselier werd, zegt in 2010 dat migrantenwerkers gewoon logen en dat multiculturalisme volledig is mislukt:

“We zijn trouwens vanaf de jaren 60 een staat die migrerende arbeiders naar Duitsland haalde. Nu ze bij ons wonen hebben ze een tijdje tegen ons gelogen. Dat is niet de realiteit. Het was een poging om te laten zien dat we het hier met multiculturalisme goed doen en naast elkaar kunnen leven en dat we blij zijn met elkaar. Deze poging is mislukt! Het is compleet mislukt!

Maar er is meer en dit is te zien in de volgende video die een paar dagen geleden reeds verscheen. Angela Merkel veroordeelde de opmerkingen van Donald Trump over de relatie tussen migranten en misdaad in Duitsland. Ze wees naar de dalende totale criminaliteit in Duitsland en als ervaren politicus vermeed ze te praten over de relatie tussen misdaad en migratie.

Echter in 2011, voordat Merkel onder vuur lag, sprak ze nog eerlijk over de relatie tussen migranten en misdaadcijfers. Ze gaf toen toe dat jonge migranten hoge criminaliteitscijfers hebben. Op een bepaald moment zegt Merkel: “Maar we moeten accepteren dat het aantal misdaden door jonge migranten bijzonder hoog is.” Ondanks haar kennis over migranten en hun hogere misdaadcijfers, besloot Merkel persoonlijk om de grenzen te openen voor honderdduizenden migranten waarvan de meesten jonge mannen waren. De resultaten zijn, zoals de meesten van jullie weten gruwelijk.

En er zijn vast nog heel wat uitspraken en video’s waarvan ze liever niet meer heeft dat mensen deze boven tafel halen. Volgens mij heeft onze landverraderskliek in Den Haag hier ook last van, maar dat is weer een heel ander verhaal.

cake-1543824_960_720Wat deed Merkel met haar uitgebreide kennis van de migratieproblematiek in Duitsland? Niets, ze deed het tegenovergestelde van wat ze beloofde. De migratieproblemen in Duitsland zijn onder haar uit de hand gelopen. Ze heeft de migratie niet beperkt, ze opende zelf de grenzen en accepteerde 1,6 miljoen migranten sinds 2014.

De resultaten? Deze zijn dramatisch  . Verschillende jonge Duitse meisjes die op brute wijze zijn verkracht en vermoord door migranten, en gewelddadige misdaden door hen gepleegd in Duitsland.

Het goede nieuws? Het aantal fietsdiefstallen zijn waarschijnlijk naar beneden gegaan, of in elk geval net zoals hier in Nederland worden deze niet meer genoteerd aangezien de plaatselijke veldwachters hier tocht geen tijd meer voor hebben.

Slaap je goed Angela Merkel? Het is de hoogste tijd om af te treden en je verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat je hebt misdaan.

Met groet Bolo

The video that will bring Merkel down: How she betrayed the German people

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Angela Merkel heeft altijd al gevonden dat massamigratie en multiculturalisme niet werkt en het Duitse volk gewoon verraden

 1. Scrutinizer // juni 25, 2018 om 23:23 //

  Ah, het wordt dus een nek aan nek race met Verhofstadt om te bepalen wie de eerste Robert Stadler prijs voor moedwillige volksverlakkerij in ontvangst mag nemen. onder het motto “Doch, ich habe es gewusst, aber ihr wahrt mich Scheissegal. Ich hab nur an meine Karriere gedacht”.

  Like

 2. antiislamnu // juni 25, 2018 om 23:37 //

  Geweldig artikel kun je na gaan wat al die vieze doortrapte politici er voorover hebben om aan de macht te blijven.
  Liegen bedriegen het maakt niet uit zelfs de velen doden die door hun immigratie beleid vallen boeit hun niet.
  En dan helemáál om te janken dat oerdomme stemvee dat deze misdadigers aan de macht houden hopeloos wordt je er van

  Like

 3. Merkel is zwart van binnen, zwarte ziel, geen licht

  Like

 4. Greengo // juni 26, 2018 om 10:49 //

  Pfff, na halverwege het eerste filmpje .. op welke drugs zit die dan? Wanneer je zo met je vuistje praat, spoor je mijn inziens al direct niet.

  Like

 5. Grengo, dat heeft ze geleerd van ome adolf.

  Like

 6. Horatius // juni 26, 2018 om 11:55 //

  Angela Merkel: geen van oorsprong overtuigde linkse goedmens maar een gewetenloze opportunist die alleen maar uit is op macht, al zou dit de ondergang betekenen van de westerse beschaving in met name West-Europa.

  Gegeven het feit dat zij volledig was ingewerkt in het zeer omvangrijke dossier van de nadelen van het toelaten van ongelimiteerde aantallen vluchtelingen van voornamelijk moslimsignatuur maakt haar extra verantwoordelijk voor de huidige chaos en verdeeldheid binnen de EU.

  Gezien haar uitspraken in het verleden die volkomen haaks staan op haar huidige beleid en haar rampzalige uitnodiging gedaan in 2015 is er meer dan voldoende aanleiding tot het indienen van een motie van wantrouwen die tot haar aftreden zou moeten leiden.

  Blijkbaar zijn er krachten en belangen in het spel die dit verhinderen. Waarbij we moeten denken aan de niet geringe invloed van bankiers, grootindustriëlen en andere vaste bezoekers van de Bilderbergconferenties.

  Liked by 1 persoon

 7. Wachteres // juni 26, 2018 om 12:38 //

  https://nos.nl/artikel/191835-merkel-multiculturele-samenleving-mislukt.html

  Merkel: multiculturele samenleving mislukt
  17-10-2010, 06:51
  Aangepast 17-10-2010, 21:03
  Buitenland

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat de multiculturele samenleving in Duitsland is mislukt. Dat zei ze op een bijeenkomst van de jongerenafdeling van haar CDU in Potsdam.

  Merkel benadrukte dat immigranten meer moeten doen om goed te integreren. “Iedereen die niet meteen Duits spreekt, is niet welkom”, aldus Merkel.

  Like

 8. Johan P // juni 26, 2018 om 21:24 //

  Goh, wat een verrassing. Wat dat betreft is Merkel niet anders dan Rutte.
  En juist hierin schuilt het verschil tussen Trump en de politici: Trump, als zakenman, weet dat je je aan je woord moet houden om succesvol te zijn. Dat zou in een normale democratie ook voor politici gelden, maar die hebben het intussen zo geregeld dat je nooit meer echt van ze af kunt komen.

  Like

 9. zucht

  Je bericht is gerapporteerd
  Iemand met wie je dit bericht hebt gedeeld, heeft het bericht bij ons gerapporteerd.
  We hebben het bericht beoordeeld en hebben vastgesteld dat het niet in strijd is met de richtlijnen van de Facebook-community, maar kan worden beschouwd als ongevoelig of wreed. Je wilt mogelijk overwegen het bericht te verwijderen of je kunt het publiek beperken waarmee je soortgelijke berichten deelt.

  Like

 10. Dat wisten we hé, dat die alleen maar onnozel deed om tijd te winnen.
  Waar de linkse ratten handig gebruik van maakten. (om iets te betekenen)
  Welteverstaan: tijd winnen om genoeg volk te importeren welk ons eens zal uitroeien.

  Het gebeurt voortdurend, en wanneer de situatie niet betert, (en ik zie dat niet beteren) is het slechts een kwestie van tijd eer wij aan de beurt zijn.
  Een ommezwaai is nodig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s