Nieuw

40-voudige moordenaar asiel verleend in Duitsland

In Duitsland wordt al weken gediscussieerd over onregelmatigheden bij het verlenen van asiel – er komen nu nieuwe details aan het licht.

Het schandaal. Enkele weken geleden zijn dubieuze gebeurtenissen bij BAMF in Bremen bekend geworden. Volgens het parket zou zij tussen 2013 en 2016 aan minstens 1.200 personen asiel hebben verleend zonder de voorwaarden voldoende te hebben onderzocht. Nu blijkt dat moordenaars, drugshandelaren en andere zware criminelen asiel hebben gekregen in Duitsland, zoals “Bild” onderzocht.

Vaak verwijzen asielzoekers naar misdrijven die ze in hun eigen land gepleegd hebben omdat ze onder internationaal en Duits recht dan niet uitgezet mogen worden. De straffen in het land van herkomst zijn vaak folteringen of de doodstraf. Dat beschermt hen tegen deportatie. “Bild” heeft de ernstigste gevallen onderzocht, van interne brieven van de veldkantoren van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge tot de veiligheidsdienst van het BAMF-hoofdkantoor in Neurenberg. Daaronder bevinden zich asielzoekers die ernstige misdrijven hebben gepleegd.

40-voudige moord

Asielzoeker Baba M. uit Ghana is in december 2016 gehoord. Eenheid 534 van het regionale kantoor van Düsseldorf zal vervolgens op 6 december 2016 de volgende e-mail sturen naar het Bundesamt für Wirtschaft in Neurenberg: “Bovengenoemde aanvrager heeft tijdens de hoorzitting verklaard dat hij meer dan 40 mensen in Ghana heeft gedood. Het dossier zit nog in mijn werkmand.

Een andere asielzoeker zou “in Eritrea als gevangenisbewaker hebben gewerkt”. Volgens de BAMF-medewerker werd hij “gedwongen mensen te mishandelen/te martelen”. De BAMF-medewerker stuurt de vraag of “er sprake kan zijn van een strafbaar feit in de kamer” door naar zijn beveiligingsdienst.

“Bild vroeg of de asielzoekers nog in Duitsland waren. De woordvoerder van BAMF antwoordt: “Ik kan u om redenen van gegevensbescherming in principe geen informatie geven over individuele asielzaken”.

Bron:

http://www.oe24.at/welt/40-facher-Moerder-erhielt-Asyl-in-Deutschland/338146495

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on 40-voudige moordenaar asiel verleend in Duitsland

 1. jackvanderveen // juni 25, 2018 om 13:03 //

  Het gegeven als hierboven is langer bekend. Dat gewezen misdadigers op vrije voeten komen MITS zij per direct het land verlaten en op straffe van zware sancties ook nimmer meer in hun vaderland mogen, dus niet kunnen, terugkeren.
  Die gaan lekker naar Europa want wij slikken alles, dus ook moordenaars, verkrachters, maffialeden etc. etc.

  Like

 2. antiislamnu // juni 25, 2018 om 13:07 //

  Ik heb pas iemand leren kennen die zijn vader is dood gestoken door een Ghanese asielparasiet man had een schoonmaak bedrijf in Delft en had deze vieze hond aangenomen.
  Asielparasiet functioneerde niet en werd ontslagen stond een paar dagen later op kantoor en stak de man dood ging om 300€ later bleek dat hij in zijn eigen land ook al iemand had vermoord.
  Hoop niet dat zij dit artikel ook leest arme mens wat een onrecht is haar aangedaan ook rutte heeft bloed aan zijn handen .

  Like

 3. polderboy // juni 26, 2018 om 00:49 //

  Iemand weet dat hij de doodstraf krijgt voor de moord op 40 mensen.
  Desondanks vermoordt hij 40 mensen en wordt gepakt.
  Moet de regering hier zo iemand beschermen tegen de doodstraf?

  Ik weet dat ik bij betaald parkeren moet betalen in de automaat..
  Desondanks parkeer ik de auto zonder betalen.
  Moet de regering hier mij nu beschermen tegen de parkeerboete?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s