Nieuw

Trump: geen rompslomp meer met rechters – illegale immigranten meteen deporteren

Donald Trump heeft zijn afkeer van personen die illegaal de grens oversteken op zoek naar een beter leven extra hard getoond. De Amerikaanse president wijst juridische rompslomp af en stelde via Twitter voor de betreffende migranten onmiddellijk te deporteren zonder tussenkomst van een rechter.

„We kunnen niet toestaan dat al deze mensen ons land binnenstromen. Als iemand binnenkomt dan brengen we hem meteen, zonder rechters of juridische procedures, terug naar waar hij vandaan kwam. Ons systeem is een karikatuur van goed immigratiebeleid en van rust en orde. De meeste kinderen arriveren zonder ouders”, aldus zijn tweet zondag.

Telegraaf >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8263 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Trump: geen rompslomp meer met rechters – illegale immigranten meteen deporteren

  1. skeeter // juni 25, 2018 om 05:52 //

    Een normaal antwoord op een invasie, desnoods met behulp van het leger.

    Like

  2. Fransdo // juni 26, 2018 om 09:30 //

    Trump is zo gek nog niet. En die Europese politici maar tetteren dat hij de slechte politicus is terwijl Trump inmiddels straatlengtes op ze voorligt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: