Nieuw

Syrian Migrant Beheads Neighbor, Then Stabs 130 Times

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

A Syrian man stabbed his 21-year-old neighbor 130 times killing her and leaving her sister in critical condition in Vetlanda, Sweden.

The original grievance against his upstairs neighbor was that she was too loud, but during his trial, he said he “lost control” because he believed the victim made a “racist” remark during a previous conversation, Sweden’s Fria Tider reports.

“I understood the ‘movement’ of the victim during the conversation before the [killing] as racist,” said the killer.

On the night of the February 20th killing, the sisters barricaded themselves in their bathroom, where they repeatedly apologized to their attacker.

“It’s [too] late,” he said.

The surviving sister played dead after being stabbed in the lung while the man cut off her sister’s head and began stabbing the body 130 times.

Infowars Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Syrian Migrant Beheads Neighbor, Then Stabs 130 Times

 1. polderboy // juni 24, 2018 om 08:27 //

  Is cultureel gezien wel normaal gedrag voor een islamiet.

  In Saudi Arabië, waar de 16 miljoen inwoners 8 miljoen tijdelijke buitenlandse arbeiders in dienst hebben, verleidt een arm voor een fooi werkend huishoudstertje regelmatig een vrome Saud, welke arme kerel zo een kankerhoer dan verkracht.
  Meestal zijn de huishoudstertjes niet moslima’s, en worden voor hun schuld aan de verkrachting dan onthoofd. Soms hebben de criminele verleidsters mazzel en krijgen ze flink wat zweepslagen en worden daarna aan de werkgever geretourneerd.
  Begrijpelijk dat die werkgever niet blij is met de aangifte van het stoephoertje die zijn vrome naam belasterd heeft, dus die zal het verderfelijke ongelovige schijthoertje natuurlijk het leven tot een hel maken, nadat ze geretourneerd is.
  Niet verbazingwekkend is het dan ook dat de ongelovige teven bijna nooit meer valse aangifte doen tegen de vrome verkrachters.

  Overigens geschiedt dat volgens de (sharia) wet”, zou Rutte zeggen en:”Daarnaast hebben we belangrijke zakelijke belangen bij de Saud.”

  Hoe dan ook, ook beledigingen tegen de islam en tegen moslims, de handhavers van de sharia wetten, tilt men zwaar aan, en leidt dan ook vaak tot rechtvaardige straffen volgens de sharia wetten, zoals ophangen, onthoofden, stenigen of afknallen van de daders.

  Ik denk dat als we met een tolerante multiculturele bril op naar die Syrische moslim kijken, hij in zijn cultuur als een rechtvaardige vent beschouwd wordt, waar elke moslim het over eens zal zijn, dat je als sharia wetshandhaver volgens de Koran de plicht hebt om ontoelaatbaar gedrag te corrigeren.
  In principe zal Rutte het ermee eens zijn, zij het niet dat de wet hier iets verschilt.
  Maar volgens deskundigen hier zijn die verschillen minimaal, dus is dat geen probleem.

  Like

 2. Duchesne // juni 24, 2018 om 08:42 //

  Rutte, de meest eerloze premier die dit land ooit gekend heeft.

  Like

 3. Dit gaat hier ook gebeuren

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s