Nieuw

Saoedische feministe verheugd dat ze nu zelf naar de steniging van haar vriendin kan rijden

Een Saoedische vrouw heeft aan de Rochdale Herald verteld hoe ze uitkijkt naar de mogelijkheid om volgende week helemaal zelf voor het eerst naar de steniging van een vrouw wegens overspel te kunnen rijden. Het gevoel van vrijheid.

Fatima Hummus vertelde ons: “In het verleden moest ik rondgereden worden door een mannelijk familielid. Het is echt onhandig, dus ik zal blij zijn als de wet volgende week verandert.”

Fatima vertelde ons dat ze aanstaande vrijdag de executie van een jeugdvriendin zou bijwonen. Fatima’s vriendin werd enkele weken geleden ter dood veroordeeld door steniging, nadat bleek dat ze in een winkelcentrum was aangetroffen bij iemand met wie ze nauwelijks verwant was.

The Rochdale Herald >>

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

20 Comments on Saoedische feministe verheugd dat ze nu zelf naar de steniging van haar vriendin kan rijden

 1. Dat is iets wat je natuurlijk niet wilt missen als aanhanger van allah.
  Maar nou kan ze er zelf heen rijden, wat een vrijheid hebben ze daar toch.
  En je kan zelf je kofferbak vullen met kleine steentjes om te gooien naar je vriendin.

  Liked by 3 people

 2. Fransdo // juni 24, 2018 om 16:14 //

  Het lijkt me inderdaad geweldig om als Arabische vrouw de vrijheid te krijgen om helemaal zelfstandig naar de executie van een jeugdvriendin te kunnen rijden. Zo zie je maar weer, de Arabische wereld gaat met sprongen vooruit en maakt een enorme cultuuromslag door.

  Het is tijd dat dit soort cultuurverrijking ook in Nederland zijn intrede doet. Gelukkig hebben we de vrouwen er al voor om met spandoeken met daarop de tekst ‘vluchtelingen welkom’ bij een treinstadion te gaan staan en we hebben al een mandaat van onze regering om dit soort cultuurverrijkers met open armen te verwelkomen.

  We hebben nog een klein probleempje maar dat moet op te lossen zijn. Met het sluiten van onze gevangenissen houden we natuurlijk nog maar weinig binnenplaatsen over om stenigingen uit te voeren. Maar ik weet zeker dat onze regering daar een oplossing voor weet. We hebben tenslotte nog een heel Binnenhof ter beschikking. Leuk voor de toeristen en dagjesmensen om zo’n steniging eens in levende lijve en van dichtbij mee te maken en niet alleen te zien hoe vooruitstrevend Nederland inmiddels is geworden maar ook hoe open wij staan voor de positieve beïnvloeding van buitenlandse culturen.

  Like

 3. Ha ha, satire ! Mevrouw Hummus, leuk gevonden. De hele site onder ‘ verteld ‘ is hilarisch.

  Liked by 1 persoon

 4. Prachtsite is het, kwam het gisteravond per toeval tegen 😉

  Like

 5. Yvonne // juni 24, 2018 om 16:54 //

  Is toch weer eens iets anders dan met de auto naar het winkel centrum te mogen rijden
  Leuk voor deze vrouw een stuk minder voor de jeugd vriendin schijnt zo leuk te zijn om een medemens dood gestenigt te zien worden, walgelijk volk

  Like

 6. Over welke pracht site hebben jullie het nou eigenlijk.

  Like

 7. Zie linkje naar:

  The Rochdale Herald >>

  Like

 8. Die had ik al aangeklikt.
  Ik begrijp alleen “Mevrouw Hummus”even niet i.v.m. de site.
  Maar misschien ben ik even niet zo helder vandaag.

  Like

 9. Ik had het filmpje toch eens één minuutje bekeken / volgehouden, maar wat is dat barbaars zeg. Ook al was het een moordenaar geweest, maar om een lichaam, een levend wezen zo te folteren of martelen tot doden, is afschuwlijk.. Ziek volk allemaal, en hier hebben we ze binnen de poorten inmiddels. Woest ben ik op dat hoerenvolk wat zich regeringen noemt.

  Like

 10. Von Puffelen // juni 24, 2018 om 17:56 //

  Bij stenigen hoort iig wel een beetje humor.

  Like

 11. polderboy // juni 24, 2018 om 18:17 //

  Het probleem is dat de Saud hun wijze van leven in de toekomst zonder olie niet kunnen voortzetten, mede omdat dat de bevolking zelf flink gegroeid is.

  Van de 20 miljoen Saud werkt 15%, of 3 miljoen. Die nemen de hogere banen voor hun rekening, om volledige controle te houden over het Mekkaanse heiligdom en de oliebel.

  De 11 miljoen voornamelijke mannelijke gastarbeiders doen de rest. Het scheelt natuurlijk al enorm als de Saudische vrouwen zelf rijden. Zo willen de Saud de Saudische bevolking beetje bij beetje eraan wennen dat ze zelf iets gaan doen, zoals werken.
  Ook is het goed voor de PR, want de Saud willen een deel van het oliebezit cashen met een beursgang, overigens de grootste beursgang ooit, las ik.

  Maar goed, neem Qatar met 300.000 inwoners en 2.3 miljoen gastarbeiders, dan valt het nog mee met de Saud.

  Like

 12. templars2017 // juni 24, 2018 om 18:30 //

  Sharia !! dit is wat dat klotesysteem is ,real time nog veel erger , het is een barbarisme dat met geen woorden is te beschrijven.
  hetgeen ze ermee bereiken is dat alle volgers van de pedofiel in angst leven ,angst om één stap verkeerd te zetten ,dit is hetgeen waar voor gewaarschuwd wordt ,en nog blijven velen blind en doof.

  Het is een systeem dat nooit hier aanwezig zou mogen zijn ,islam en alle verderfelijkheden die er aan verbonden zijn hebben geen plaats in onze westerse cultuur en levensopvatting.

  Het vestigen van dit gedoe moet met man en amcht bestreden worden ,doch dit wordt onmogelijk gemaakt door hen die het hier willen laten wortel schieten.
  Onze voorvaderen wisten wat het was en hebben hun eigen identiteit en cultuur te vuur en te zwaard verdedigd ,met sloten bloed tot gevolg ,zij wisten het ,nu we terug geconfronteerd worden met dezelfde doctrine wordt het onmogelijk gemaakt om het tegen te houden ,te vuur en te zwaard begint zijn sinistere klank terug te krijgen ,echter er zijn geen gemotiveerden genoeg om het tegen houden in daden om te zetten ,niet dat er volk te kort is maar omdat ze het niet willen geloven en liever wegkijken dan het onder ogen te zien .

  Nochtans iedere keer iemand een croissant eet ,verorbert hij of zij een overwinningsgebak ,dat is gemaakt na de slag van Wenen in 1683 het had de vorm van een halve maan en was bruin als de kleur van de ottomanen die daar verslagen zijn geweest.

  De vorm is in de loop der tijden soms iets veranderd maar de oorsprong en het oorzakelijk verband is in de vergetelheid geraakt.

  leve de croissant en zijn gedachtengoed…..
  deus vult

  Like

 13. Hmm, de gestenigde schijnt een man te zijn:

  Like

 14. Moslims zijn een moordenaarsvolk.

  Like

 15. zeer gestoord volk en wij in europa gaan dat ook nog meemaken,dat wij ons gezin moeten beschermen tegen dit soort.

  Like

 16. Heerlijk op een mooie zonnige zondagmiddag een steniging bijwonen. Welk een aanwinst die Islam. En dit is nog maar een dingetje. Er zijn natuurlijk nog meer leuke straffen, handen afhakken van dieven, ophangen van homo’s om maar eens een paar te noemen. Die hele islamisering kan me niet snel genoeg gaan. /sarcasme modus uit

  Like

 17. Ja Erik, het hoort allemaal bij het leven.
  Je 1ste schoolfeestje met je vriendin, het bijwonen van de bruiloft, geboorte 1ste kind.
  En natuurlijk het bijwonen van de steniging van je vriendin.
  Dat zijn toch wel de hoogtepuntjes voor de meeste die je mee kan maken.

  Like

 18. Fransdo // juni 26, 2018 om 19:05 //

  @Fubar: ik heb het hele verhaal gekopieerd en even in Google Translate gezet. Als het verhaal klopt was het inderdaad een man. Maar met de huidige MSM weet je het maar nooit.
  Ik heb hevige twijfels bij het verhaal dat het een oude man zou zijn geweest.

  Wel trof ik al zoekende een ander verhaal aan wat volgens mij dichter bij de waarheid ligt. In het artikel kun je doorklikken naar het zeer frisse filmpje. Ik weet niet zeker of het hier dezelfde situatie betreft.

  https://www.geenstijl.nl/4172061/moslims_stenigen_vrouw_nu_met/

  Hoe dan ook, links om of rechts om, ik wil dit soort ongein absoluut niet in Nederland importeren. Oh ja Mark Rutte, voor het geval dat je meeleest, we hebben het hier dus niet over terroristen, ook niet over haatimams, we hebben het hier over gewone moslims. Dus wie je dan ook wilt blijven belazeren met je gebral, mij niet meer.

  Like

 19. Johan P // juni 26, 2018 om 21:33 //

  Mooi atikel, maar de bron is een satirische site.
  Niks mis mee, maar misschien wel een idee om dat te vermelden. Het plaatsen van dergelijke artikelen als nieuws is alleen maar koren op de molen van de MSM om een site als deze als ‘fakenews’ te kunnen bestempelen.
  En ja, ik weet dat ze dat toch wel doen, maar dat is geen reden om het ze gemakkelijk te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s