Nieuw

PVV: sluit sjoemelende scholen

screenshot tweet

Den Haag – De Limburgse scholen die de leerlingen geen diploma’s kunnen geven, moeten gesloten worden. Dat vindt de PVV.

Op die manier zouden andere scholen ervan weerhouden moeten worden om ook te sjoemelen met de schoolexamens, zegt PVV-Kamerlid Harm Beertema. Andere scholen in de regio zouden de schoollocaties en de leerlingen over moeten nemen.

Ook vindt hij dat de huidige bestuurders en de leden van de Raad van Toezicht nooit meer in het onderwijs werkzaam mogen zijn.

Verder vindt de PVV’er dat ’voor deze ene keer’ de diploma’s verstrekt zouden moeten worden aan de leerlingen die voor het landelijke examen zijn geslaagd. „Een uitzonderlijke ramp vraagt om uitzonderlijke maatregelen”, aldus Beertema.

Ook andere partijen hebben hun zorgen uitgesproken over de situatie op de scholen. Minister Slob…

LeesverderTelegraaf>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on PVV: sluit sjoemelende scholen

 1. Niks gratis diploma’s.
  Ik vind dat ze gewoon een herexamen moeten maken van de ontbrekende examens.
  Anders is dat diploma bij voorbaat al niks waard als je maar de helft gemaakt heb.
  Lijkt mij ook niet iets waar je trots op kan zijn als je gematst wordt door fouten van de school.

  Like

 2. claasje kater // juni 24, 2018 om 18:47 //

  Als ik het goed begrepen heb was de administratie van de twee betreffende scholen een puinhoop en er is veel voor te zeggen dat die leerlingen die met een 6 of meer het examen gemaakt hebben alsnog hun diploma te verstrekken. De leerlingen valt mi niets te verwijten. Wie wel moeten “boeten” zijn die bestuurders (oa van pvda huize) die de chaos gedoogd hebben cq daaraan niets hebben gedaan, volstrekt verantwoordelijk en dienen dan ook te worden ontslagen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s