Nieuw

Provocerend politiepersoneel: Libanese stad zet vrouwelijke officieren in korte broek in om toeristen te trekken (VIDEO)

klik voor groter

Jonge, aantrekkelijke politieagenten in zwarte mini-shorts en rode baretten patrouilleren in de Libanese stad Broummana als onderdeel van het plan van de burgemeester om meer toeristen aan te trekken en het imago van het land te verbeteren.

“Negenennegentig procent van de toeristen in het Middellandse Zeegebied draagt een korte broek”, legt burgemeester Pierre Achkar van Broummana uit. Hij hoopt dat de nieuwe ploeg van aantrekkelijke vrouwelijke verkeersleiders de stad zal helpen om meer toeristen aan te trekken en het land er beter uit te laten zien. “Wij in Libanon willen het sombere beeld van Libanon in het Westen veranderen,” vertelde Achkar aan RT’s Ruptly videobureau.

Niet iedereen in Libanon deelt echter de visie van de burgemeester en sommigen klagen via sociale media dat het verkeerd is om toeristen te lokken met aantrekkelijke vrouwen. Anderen merkten op dat het uniform van hun mannelijke collega’s ongewijzigd blijft.

Ondanks gemengde reacties op de verandering zei een van de nieuw gerekruteerde politieagenten Samata Saad dat ze het leuk vindt. “We kwamen graag naar dit werk en we hebben het met enthousiasme geaccepteerd en we hopen nog steeds dat het in elk zomerseizoen zal terugkeren,” zei ze.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Provocerend politiepersoneel: Libanese stad zet vrouwelijke officieren in korte broek in om toeristen te trekken (VIDEO)

 1. trebor2110 // juni 24, 2018 om 21:56 //

  moeten ze hier ook doen hier zie je over het algemeen van die uitgedijde

  Liked by 1 persoon

 2. Maggi D linkse pro palestina gutmensch kut wat een ziekelijk volk is het ook zeg zum kotzen

  Like

 3. Daniel // juni 25, 2018 om 09:35 //

  Mooie meiden. Ik word hier gelukkig van.

  Like

 4. Mooie meiden noemt ie dat.
  20 in een dozijn soort met allemaal een grote neus.

  Maar goed, lelijke kerels moeten er nou eenmaal ook zijn.
  Anders blijven al die lelijke meiden achter en vinden al die lelijke kerels nooit een vriendin.
  Dan blijven de lekkere wijven tenminste voor de knappe kerels beschikbaar.

  Like

 5. Nou @Bert ik zie ze toch veel liever dan Aboutaleb in zijn zondagse pak. :-)).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s