Nieuw

Paus Franciscus doet dringend verzoek aan natiestaten zoveel mogelijk migranten op te nemen omdat Europa worstelt met een overstroming van mensen gered uit de Middellandse Zee

 • De nieuwe populistische regering van Italië probeert de aankomst van geredde migranten te verminderen
 • De paus zei dat landen zoveel immigranten zouden moeten opnemen als ze kunnen integreren
 • Hij hernieuwde ook zijn kritiek op het immigratiebeleid van de Trump-regering

Paus Franciscus drong er gisteren bij de landen op aan zoveel mogelijk vluchtelingen op te nemen en te investeren in de landen van herkomst van migranten, vooral in Afrika, om hen te stoppen zich wanhopig tot mensenhandelaren te wenden.

De nieuwe populistische regering van Italië probeert de aankomst van geredde migranten te verminderen, maar de paus prees zowel Italië als Griekenland omdat ze ‘meest genereus’ waren in het opnemen van op zee geredde migranten.

‘Elk land moet dit doen met de omzichtigheid van de overheid en zoveel mogelijk vluchtelingen opvangen, zoveel als het kan integreren, opvoeden, banen schenken’, zei hij.

De paus hernieuwde ook zijn kritiek op het immigratiebeleid van de Trump-regering, daarmee de rooms-katholieke bisschoppen in de Verenigde Staten steunend, die veroordeling hebben uitgesproken voor het scheiden van kinderen van ouders die het land illegaal binnenkomen.

Francis steunde Europese voorstellen goed om banen en onderwijs in Afrikaanse landen te ontwikkelen.

Italië en andere EU-landen aan de frontlinie van de migrantencrisis hebben aangedrongen op meer ontwikkelingshulp aan Afrika, zodat arme mensen daar hun leven niet in handen van mensenhandelaren zullen wagen.

‘Zoveel Europese regeringen denken aan een urgent plan om intelligent in die landen te investeren, banen en onderwijs te geven,’ zei Francis.

Hij refereerde niet aan de nieuwe populistische regering in Italië, die door NGO’s geleide migrantenreddingsschepen heeft verboden om af te meren.

De EU heeft erop aangedrongen geen nieuwe “Guantanamo Bay” te creëren met haar geplande centra voor de verwerking van migranten in Noord-Afrika.

Er zijn gesprekken gaande met VN-agentschappen over plannen om zogenaamde ‘regionale ontschepingsplatforms’ op te zetten in landen als Algerije, Egypte, Libië, Marokko, Niger en Tunesië.

De paus toonde zich ook ontzet over het feit dat migranten op smokkelaarsbootjes in de Libische wateren worden teruggestuurd en hen teruggeven aan het wetteloze Libië.

Veel mensenhandelaars zijn gevestigd in Libië en wanhopige migranten worden in gevangenissen gegooid en blootgesteld aan foltering en ander misbruik.

‘De gevangenissen van de mensensmokkelaars zijn verschrikkelijk, verschrikkelijk, zoals de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog,’ zei Francis.

Francis’s reis naar Genève was erop gericht de eenheid tussen christenen te bevorderen, onder meer door concreet samen te werken voor vrede en gerechtigheid in de wereld.
President Donald Trump heeft deze week beleid teruggedraaid waarbij kinderen van immigranten van hun ouders worden gescheiden nadat ze zonder toestemming de Verenigde Staten zijn binnengedrongen.

‘Ik sta achter wat de bisschoppen zeggen,’ zei de paus, verwijzend naar de leiding van de Amerikaanse bisschoppenconferentie, die de scheidingen als ‘immoreel’ aan de kaak stelde.


Bron>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

18 Comments on Paus Franciscus doet dringend verzoek aan natiestaten zoveel mogelijk migranten op te nemen omdat Europa worstelt met een overstroming van mensen gered uit de Middellandse Zee

 1. Ik begrijp helemaal niks van al die aandacht voor een oude seniele man in een jurk.
  Heeft helemaal niks te vertellen ergens over, maar iedereen wil het weten als het orakel spreekt.

  Liked by 4 people

 2. Von Puffelen // juni 24, 2018 om 13:31 //

  Ken uw vijanden, een stukje uit de eed die deze gore jezuïet heeft afgelegd.

  “I furthermore promise and declare that I will, when opportunity present, make and wage relentless war, secretly or openly, against all heretics, Protestants and Liberals, as I am directed to do, to extirpate and exterminate them from the face of the whole earth; and that I will spare neither age, sex or condition; and that I will hang, waste, boil, flay, strangle and bury alive these infamous heretics, rip up the stomachs and wombs of their women and crush their infants’ heads against the walls, in order to annihilate forever their execrable race. That when the same cannot be done openly, I will secretly use the poisoned cup, the strangulating cord, the steel of the poniard or the leaden bullet, regardless of the honor, rank, dignity, or authority of the person or persons, whatever may be their condition in life, either public or private, as I at any time may be directed so to do by any agent of the Pope or Superior of the Brotherhood of the Holy Faith, of the Society of Jesus.”
  http://truthontheweb.org/jesuit.htm

  Propaganda kent geen grenzen.
  https://eu.usatoday.com/story/news/world/2013/03/13/jesuits-order-education-social-justice/1986081/

  Tot en met de Franse revolutie zat dit “gents only” clubje achter (de coulissen) elke oorlog die er is gevoerd.
  http://www.spirituallysmart.com/Paris-The_Secret_History_of_Jesuits_1975.pdf

  Liked by 3 people

 3. Die ouwe man is de woordvoerder van de grootste graaiersbende ter wereld die al duizenden jaren lang wereldwijd aan het plukken is. Al heel lang werken ze lucratief samen met de joden/Joden/zionisten, de gristenen/christenen/ en de socialisten/communisten/andere gare mafketels. Knuffelen met de moslims komt ook nog wel. Hij heeft al eens iemand in Arabië of daar in de buurt de mosselse voetjes gewassen als ik me niet vergis.

  Liked by 2 people

 4. Yvonne // juni 24, 2018 om 13:35 //

  we moeten helemaal niets die man is er voor kerkelijke zaken en niet om ons te vertellen dat wij meer mensen moeten opvangen
  ze moeten allemaal volharden in het niet laten aanleggen van schepen
  die mensen riskeren een bootreis niemand dwingt ze om in een gammel bootje te stappen, de meesten om gratis poen en huis en lui leventje in een ander land te hebben, ze moeten eens de echte vluchtelingen eruit pikken niet die lui die hard schreeuwen om dure kleding enz
  in een Grieks azc hebben die schoften een hond verkracht die is nu dood, dat tuig halen we binnen

  Liked by 3 people

 5. Die paus gaat zijn boekje ver te buiten, wanneer hij zich met het ´vluchtelingen´probleem wil bemoeien.

  Liked by 1 persoon

 6. Hij doet hetzelfde als dat alcoholvat van de EU met z’n gelebber.

  Liked by 3 people

 7. Von Puffelen // juni 24, 2018 om 13:42 //

  Het blijft hardnekkig, dat RK-virus.
  “Here pictures of Monks and Jesuit priests who doubled as the cut-throat Ustasha. (or spelled Ustashe, Ustasa, )”

  http://www.spirituallysmart.com/croatia2.html

  Liked by 1 persoon

 8. Von Puffelen // juni 24, 2018 om 13:50 //

  Een “joint venture” tussen een ex-jezuïet en een christelijke striptekenaar.
  http://spirituallysmart.com/the_prophet.html

  Liked by 2 people

 9. Hij pakt die mossel ook echt vol op ze bek om speeksel uit te wisselen.
  Dat heb ik die juncker nog niet zien doen.
  Wat een smeerlap is het toch ook.

  Liked by 3 people

 10. Greengo // juni 24, 2018 om 15:26 //

  One World Religion the Death of Protestantism 1 / John Wycliffe / 2016

  One World Religion the Death of Protestantism 2

  One World Religion the Death of Protestantism 3

  Liked by 2 people

 11. Die paus is ook maar een loopjongen van de eeeuh ‘globalisten’ die van ons af willen.

  Liked by 2 people

 12. paulzwueste // juni 24, 2018 om 17:24 //

  Ik dacht al waar blijft die bejurkte bidsprinkhaan!
  Hij mag wel oppassen, want anders wordtie opgesloten in zijn idiote stadsstaatje en uitgezet naar z’n land.
  Kan hij daar de zweetvoeten van negers gaan aflikken.
  Vandaar dat hij het beleid van de Italiaanse regering niet durft te veroordelen… en maar ’n beetje lult over verdelen van vluchtelingen.
  Voor mij is het duidelijk dat de propagandamachine van het Vaticaan monddood is gemaakt.
  Twee vliegen in één klap.

  Like

 13. Laat die nagemaakte Paulus ze zelf opnemen in het Vaticaan. Kunnen ze het gelijk van binnen uit slopen. Die ouwe gek is echt de weg kwijt. Geef even een zetje.

  Liked by 1 persoon

 14. Fransdo // juni 24, 2018 om 20:05 //

  De man heeft geen flauw idee waar hij het over heeft. Misschien doet hij er beter aan om zijn geloofsgenoten eerst te leren om van kleine jongetjes af te blijven alvorens zich te bemoeien met zaken waar hij geen verstand van heeft.

  Voorbeeld: ‘De paus zei dat landen zoveel immigranten zouden moeten opnemen als ze kunnen integreren’

  Landen integreren geen migranten, dan moeten die migranten zelf doen en die vertikken dat en dus waar heb je het over?

  Liked by 1 persoon

 15. Reagluurder // juni 25, 2018 om 10:56 //

  Deze Soepjurk gun ik een “fijn intermezzo” met een paar Zielenpieten! Gewoon een kwestie van even de jurk optillen..

  Like

 16. Greengo // juni 25, 2018 om 12:27 //

  Catholic Church Reeling From Pedophile Scandals / Blackstone Intelligence Network / 240618
  Monsignor Carlo Capella was under investigation for nearly two years but had immunity from prosecution in the USA because he was a Vatican diplomat.

  Liked by 1 persoon

 17. Een seniele allochtoon uit Argentinië die even komt vertellen hoe ’t moet……..??

  Oppakken en uitzetten!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s