Nieuw

Nigel Farage – George Soros is het grootste gevaar voor de hele westerse wereld

Nigel Farage wees onlangs op de dreiging van het natie-dodende project van de linkse miljardair George Soros om anarchie in de VS en Europa te zaaien. Brexit-leider Farage heeft New York City bezocht en is verschenen op de Fox News @ Night-show met Shannon Bream.

Het lijdt geen twijfel dat Soros een groot kwaad is: hij heeft zijn miljarden uitgeven om de nationale staten af te breken om een globalistisch rijk op te bouwen.

 In 2015 schonk hij miljoenen om anti-politie activisme door ‘Black Lives Matter’ in Ferguson te verergeren terwijl het gebrek aan banen na tientallen jaren van outsourcing een veel ernstiger probleem was.

Als hij problemen kan veroorzaken, dan is hij er. In een van de vele voorbeelden werd in 2013 gemeld dat een Soros-groep sinds 2005 meer dan 70 miljoen dollar heeft uitgegeven om de diverse immigratie naar Amerika te vergroten en daarmee de nationale cultuur voor altijd te veranderen.

Het werd weinig gemeld buiten californië, maar Soros besteedde $ 1,5 miljoen bij de verkiezingen van 5 juni voor districtsprocureurs, om linkse kandidaten verkozen te krijgen met meer interesse in het vervolgen van politie dan criminelen, een strategie die elders heeft gewerkt. Gelukkig was hij niet succesvol in Californië.

De ongewenste politieke bemoeienis van Soros heeft hem, zoals vermeld in het interview met Fox, tot een persona non grata in zijn Hongaarse vaderland gemaakt.

Hongarije keurt de “STOP Soros”-wet goed en tart de EU, Reuters, 20 juni 2018.

BUDAPEST (Reuters) – Het Hongaarse parlement heeft woensdag een pakket wetsvoorstellen goedgekeurd dat de hulp aan illegale immigranten strafbaar stelt en de Europese Unie en mensenrechtengroeperingen tart.

De wetgeving beperkt de mogelijkheden voor niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om hun werknemers aansprakelijk te stellen voor gevangenisstraffen voor het helpen van migranten om asiel aan te vragen wanneer zij daar geen recht op hebben.

Premier Viktor Orban heeft de Oost-Europese oppositie geleid tegen EU-quota’s die tot doel hebben asielzoekers over het hele blok te verdelen, en heeft kritiek op het opendeurbeleid dat Duitse kanselier Angela Merkel verkondigde op het hoogtepunt van de Europese migrantencrisis in 2015.

De rechtse Fidesz-partij van Orban heeft bij de verkiezingen in april haar greep op het parlement aangescherpt na campagne te hebben gevoerd op een anti-immigratieplatform. Fidesz demoniseerde ook de in Hongarije geboren miljardair George Soros en de liberale NGO’s die hij steunt, en noemde de nieuwe wetgeving de “STOP Soros”-wet.

SHANNONBRASEM [2:20]: Nu wil ik het hebben over de wetsvoorstellen in Hongarije die nu zijn aangenomen en die de Stop Soros-wetten worden genoemd, en die in wezen – hier is wat in een verslag wordt gezegd, dit is wat Reuters Boedapest zegt, “Het Hongaarse volk verwacht terecht van de regering dat zij alle noodzakelijke middelen aanwendt om illegale immigratie en de activiteiten die deze helpen te bestrijden”. Dat komt van hun minister van Binnenlandse Zaken [Sandor Pinter]. Hij zegt, ,,het pakket van Stop Soros wetten dient dat doel, dat de organisatie van onwettige immigratie een misdadige inbreuk maakt. We willen deze wetten gebruiken om te voorkomen dat Hongarije een immigratieland wordt”. Wauw!

NIGEL FARAGE: Wel, om wat Soros heeft gedaan – hij moedigt mensen actief aan om het Middellandse Zeegebied over te steken om Europa te overspoelen, en oké je weet dat Angela Merkel op vele manieren de nuttige idioot heeft gespeeld om dit te helpen gebeuren. Ik denk dat we onderschatten wie George Soros is. U weet dat de Open Society organisatie die hij financiert al 15 miljard dollar heeft uitgegeven aan campagnes, en het is de bedoeling om nog eens 20 miljard dollar te besteden.

Dit is een georganiseerde poging op grote schaal om natiestaten te ondermijnen, de democratie te ondermijnen en de demografie van het hele Europese continent fundamenteel te veranderen, en godzijdank heeft Viktor Orban in Hongarije de moed om tegen hem op te staan. Maar ik zeg je iets, als je Soros bekritiseert, beschuldigen zijn mediavrienden je ervan een antisemiet te zijn. Het is heel bijzonder en ik ben echt van mening dat Soros in veel opzichten het grootste gevaar is voor de hele westerse wereld.

Bron:

https://vdare.com/posts/farage-warns-soros-is-the-west-s-biggest-danger

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

17 Comments on Nigel Farage – George Soros is het grootste gevaar voor de hele westerse wereld

 1. antiislamnu // juni 24, 2018 om 01:32 //

  Nigel Farage is echt een geschenk uit de hemel als hij de brexit heeft weten te bewerkstelligen dan is hij ook instaat om de duivel hem zelve sorros te stoppen.
  Als sorros eindelijk dood zou gaan gaat dat ons niet helpen zijn zonen en naaste medewerkers zetten zijn omvolkings werk gewoon voort.
  Dus zijn hele organisatie moet verboden worden hij en iedereen die met hem mee werkt zou vastgezet moeten worden wegens hoogverraad en genocide op het Europese volk.

  Like

 2. Het scheelt een paar letters van open deur naar OPEN DOORS
  Maar een wereld van verschil, ontdek het zelf!!! Op Open Doors .nl

  Liked by 1 persoon

 3. @Merel

  Je hoeft geen spaties tussen je linkjes te doen.

  We staan linkjes gewoon toe.

  (boven een bepaald aantal kun je in het spamfilter belanden, maar dat heb ik ruim relaxed ingesteld)

  En ja, we kennen OpenDoors, we zijn blij dat iemand de Christenvervolgingen documenteert.

  Like

 4. skeeter // juni 24, 2018 om 04:35 //

  Soros is de kapitalist die wordt gefinanciert door de linkse meute , chaos creert om industie voor een apendaalder op te kopen en dan die “geef” idoten aan het werk zet voor een slaven loontje.

  Liked by 2 people

 5. Duchesne // juni 24, 2018 om 08:13 //

  Waren er niet een aantal “Nederlanders” die met hem in bed kropen? Een stoel is slechts een stoel als er poten onder zitten, zaag de poten eronder uit en het is een plankje…..
  Zonder collaborateurs geen Soros, dus trek de collaborateurs onder hun onderste steen uit het daglicht in.
  De strijd voor onze vrijheid word niet gewonnen door elkaar de strot af te snijden, maar door enkelen te verwijderen van hun positie en als voorbeeld te stellen voor de toekomst. Als het doel van het leven het behalen van het paradijs is, haal dan de weg ernaartoe weg. Als het doel is om nakomelingen te maken, pas dan late abortus toe, maar wat hun doel ook is, haal de mogelijkheid om dat te behalen weg.
  En als ze geen kinderen hebben, te arrogant en wereldvreemd zijn en te goed bewaakt, haal dan hun oorsprong weg, graaf hun voorouders op en stuur ze per pakketpost terug.
  Als daders niet beschermd waren en iedere minuut over hun schouder moesten kijken omdat iedereen hun huis wist te wonen zouden er veel minder daders zijn.
  Daders met stropdassen, wie van ons kent er meer dan vier Euro parlementariers uit Nederland? Wie kent de namen van de eerste vijf zeteldieven van Groen Links? En wie weet er ook maar een te wonen?
  Zo blijft verraad en plunderen dus bestaan en zo verliezen wij onze vrijheid. door het niet weten, niet weten wie, wat of waar….

  Bestrijd openbare anonieme collaborateurs en dieven met anoniemiteit.

  No peace for the wicked.

  Liked by 2 people

 6. Duchesne // juni 24, 2018 om 08:31 //

  @Skeeter; “Soros word door links gefinancierd” . NEE, Soros financiert links en wil in ruil dat ze publiek geld, dus ONS geld gebruiken voor zijn doelen, wat ze dan ook doen. Hij verdient weer op alle fronten aan de chaos en gebruikt zijn kapitaal om landen in de problemen te brengen, hij is zeg maar de ‘leadsinger” van de bankiers, want zo iemand kan enkel doen wat hij doet met hun steun. Ieder ander zou al tientallen keren zijn opgesloten, afgeschoten of gewoon verdwenen zijn.
  De eindconclusie is dat de bankiers en daarmee de NWO dus wel degelijk Europa willen ontvolken, kapot willen maken om daarna hun fortuin en macht te verveelvoudigen.

  Als wij als blanken nou eens een deal met de moslims zouden sluiten, alle moslims vertrekken uit Europa en hun krijgen van ons Jeruzalem, dan was er een boel gezeik uit de wereld. Ten slotte is Israel voor het voortbestaan afhankelijk van het westen, dus wij kunnen ook de levenslijn doorsnijden…..Als we dat nou eens zouden doen, een handeltje met een land drijven, zoals met ons word gedaan…..
  Nou snap ik Adolfo Hitler met zijn verbond met de Moslims, het was de enige manier om de macht van de Joodse bankiers tegen te gaan, de vijand van mijn vijand…

  Daar ligt misschien wel de oplossing, de probleem veroorzaker verdelen en ieder krijgt wat hij wil….wij zijn ten slotte voor hun ook maar melk en slachtvee.

  Hitler had wel degelijk een punt, als je je land wil opbouwen moet je de ondergravers en uitzuigers weg zien te krijgen. En als dat niet kan met goede opolossingen en men tracht je ondertussen te slopen en op alle manieren te laten verdwijnen dan blijft er na een tijd niets anders meer over dan geweld….

  Mijn word steeds meer duiudelijk dat enkelen oorlogen veroorzaken en landen ruineren, en het zijn vrijwel altijd dezelfden. Hebzucht en angst zijn de meest drijvende krachten van een deel van de mensheid, en intelligentie en sluwheid zijn twee verschillende dingen die uiterlijk op elkaar lijken maar inhoudelijk totaal verschillen.

  Laten we die enkelen verwijderen en wie weet word ons land en onze wereld wat leuker…

  No peace fort the wicked.

  Like

 7. Republikein // juni 24, 2018 om 09:26 //

  Madeleine Albright to be honored for defending freedom.
  Gnif.

  Like

 8. “Een verbond aan gaan met de moslims” klinkt in eerste instantie te absurd voor woorden … maar die hele reactie van Duchesne hierboven nogmaals doorlezend eigenlijk niet eens zo héél gek …

  Like

 9. Von Puffelen // juni 24, 2018 om 15:05 //

  Wat Farage gemakshalve niet noemt zijn de baasjes van George Schwartz aka Soros.
  Soros is maar een puppet maar staat in de belangstelling.
  Kijk naar degenen achter de coulissen, die zijn vele malen gevaarlijker.

  Like

 10. skeeter // juni 24, 2018 om 17:21 //

  Duchesne “@Skeeter; “Soros word door links gefinancierd” . NEE, Soros financiert links en wil in ruil dat ze publiek geld, dus ONS geld gebruiken voor zijn doelen, wat ze dan ook doen.”
  De smeer potten komen toch echt wel via links binnen dacht ik ook al is dat publiek geld wat ook door links gejat is. Zonder dom links stort soro’s kaartenhuis vast in elkaar.

  Like

 11. templars2017 // juni 24, 2018 om 17:30 //

  Als je de elite wil aanpakken ga je werk genoeg hebben ,er zijn er niet zo veel maar nietemin genoeg , soms is het genoeg om de kop van de slang er af te hakken ,deze slang heeft veel koppen ,dus …waar is de hakbijl.
  Een van de moeilijkste dingen is te weten komen waar ze zitten ,het zijn niet de eerste de beste ze hebben geld en macht ,wat zich vertaalt in een leger van marionetten ,ook die moeten weg , het is een heel kluwen geloof me .

  Wat von puffelen zegt is de nagel op de kop ,ook het idee vanduchesne is niet zo gek ,allianties zijn er altijd , maar in hoeverre ze te vertrouwen zijn is een ander paar mouwen.

  Niets doen is in feite geen optie ,maar wat wil je dat er gebeurd ,meesten onder ons weten van het hele gebeuren niets of bitter weinig af of erger ze trekken het zich niet aan.

  Bevolkingen zijn dermate geconditioneerd dat ze zich tussen onverschilligheid en egoisme bevinden ,wat op zich een slecht uitgangspunt is om collectief bewutzijn te genereren.

  Zolang ze niet allemaal samen geconfronteerd worden door hetzelfde feit of gebeurtenis zal die collectieve bewustwording er nooit komen.

  Een voorbeeld was de bankencrisis in Cyprus ,het heeft diep ingehakt ,bij iedereen ,ineens was het leven zoals ze het kenden gedaan ,game over ,herinner je de taferelen , daar was het collectief in één slag wakker en hoe……

  Zolang hier alles als vanzelfsprekend verloopt kunnen de elite het zich veroorloven om hun goesting te doen met iedereen ,zolang het kleine dingen zijn ,zoals prijsstijgingen , die grote impact hebben op termijn maar op het ogenblik dat ze ingesteld worden zodanig verpakt zijn dat de echte toedracht niet gezien wordt.

  Niet iedereen is wakker ,niet iedereen ziet het gevaar ,bedrog ,misleiding ,manipulatie en een mooi in onverstaanbare termen gegeven uitleg zijn machtige wapens ,die de massa gedwee slikt omdat ze van niet meer weten.

  Liked by 1 persoon

 12. skeeter // juni 24, 2018 om 22:29 //

  Salvini ook al tegen Soros
  “Salvini said the private aid groups, whom he accuses of being financed by Hungarian-American billionaire George Soros, “should know that Italian ports are and will be closed.” “

  Like

 13. Scrutinizer // juni 24, 2018 om 23:20 //

  @Von Puffelen
  U was me voor.
  Inderdaad.
  Soros is m.i. slechts de frontman/bliksemafleider van de Rothsacks.
  Door Soros als “ster” naar voren te schuiven blijft hun naam (ook in dit dossier) buiten beeld.
  Slim zijn ze wel. Logisch anders overleeft je familieimperium geen 300 jaar.

  Like

 14. Scrutinizer // juni 24, 2018 om 23:28 //

  @Templars
  U heeft gelijk maar anderzijds zou een grote opkuis aan de top zodanig kunnen afschrikken dat de rest de handoek in de ring gooit.
  Stel dat een miljardair (maar tegenstander van Soros) een raketaanval zou kunnen laten uitoefenen op de volgende ilderberg bijeenkomst of … dat ie op 1 enkele nacht op misschien 10 locaties in de wereld (New york, London, Geneve, Parijs,…) de kopstukken van de gehele Rothsack familie zou laten de keel oversnijden.
  Ik denk dat de alles vanaf de subtop tot het voetvolk in zijn broek zou doen en snel een ander emplooi zou zoeken.

  Like

 15. Duchesne // juni 24, 2018 om 23:43 //

  Johnny Cash zong ooit: one piece at the time, and….

  Like

 16. Daniel // juni 25, 2018 om 16:11 //

  @Von Puffelen // juni 24, 2018 om 15:05 //

  Je was me voor. Zo is het exact. Ik weet zelfs wie helemaal bovenaan de top van de piramide staat.

  Like

 17. Graag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s