Nieuw

Italië: “Arrogant Frankrijk vijand nummer 1 rond migratie”

In de aanloop naar de EU-migratietop die vandaag gepland staat laat de nieuwe Italiaanse regering van de populistische Vijfsterrenbeweging en de rechtsnationalistische Lega weten dat het “arrogante” Frankrijk het risico loopt om “vijand nummer 1” te worden van de Italianen rond het migratiethema. 

Zij verwijten de Franse president Emmanuel Macron (LReM) geen voeling te hebben met de realiteit nadat deze had gezegd dat EU-samenwerking ervoor had gezorgd dat de migratiegolven sterk zijn teruggedrongen.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Italië: “Arrogant Frankrijk vijand nummer 1 rond migratie”

  1. skeeter // juni 24, 2018 om 23:25 //

    Trouwens wat mankeert de idioten op de Alexander Maersk, effe piraten inladen?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s