Nieuw

Emmanuel Moron calls for sanctions

YT-screenshot

Gerelateerd; NU.nl
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Emmanuel Moron calls for sanctions

 1. Greengo // juni 24, 2018 om 16:42 //

  Macron another Soros’ Stooge ?

  Macron in Strasbourg for speech on EU reforms
  French President Emmanuel Macron arrives in Strasbourg and is welcomed by President of the European Parliament Antonio Tajani.

  Anti-Macron rally: Water cannons deployed against protesters in Nantes
  Tens of thousands of people marched through the streets of Nantes on Saturday to protest against French President Emmanuel Macron’s labour and economic policies. Water cannons and tear gas were deployed to disperse protesters.

  Macron minister under investigation for alleged corruption

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // juni 24, 2018 om 16:51 //

  Le Pen ordered to repay €300,000 to European Parliament / 19 jun. 2018

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // juni 24, 2018 om 19:16 //

  Een mooie blik op de elite ,al die kerels in ontiegelijk strakke pakken en spitse schoenen waarvan de onderkant niet eens vuil is.

  Overal waar ze komen is alles stofvrij en geen pluisje waagt het om in hun atmosfeer te komen ,terwijl ze palaveren over god weet wat allemaal wordt hun eten voorbereid ,om dat te verdwijnen in hun strot ,doorgespoeld met wijn die een mandloon van een gewone burger kost .

  Dit is een blik in de wereld van hen die onze levens bepalen ,het is een blik in het centrum van de macht waar een gewone sterveling niets te zeggen heeft, het is een blik in het episch centrum waar de aardverschuivingen voor de burgers worden bepaald ,na het wanstantelijke werk is voltooid door het uitwisselen van gedachten die hen nog meer benefiet gaan opbrengen wordt de noeste vernietigingsarbeid weerom verteerd met duur eten en nog duurdere wijn.

  Die mooie schoenzolen zullen nooit de smurrie zien waar de gewone sterveling in moet ploeteren omdat die stijf geklede dingen het zo beslissen.

  Die stijve pakken zullen nooit in de rommel komen die de gewone sterveling dagdagelijks moet doorstaan om de inspanningen te leveren om rond te komen op het eind van de maand.

  Deze creaturen leven in een omgeving die ei zo na steriel is ,waar niets in kan leven enkel zij die er mogen in leven ,het is een wereld in een wereld .

  Zij hebben daar de macht over miljoenen anderen , anderen die ze nodig hebben om in hun wereld te kunnen blijven.

  Zij hebben geen voeling met de burgers ook al zeggen ze van wel, wij zijn voor hen vee ,niet meer en niet minder .

  De onvrede groeit en mocht als het god belieft ,duidelijk worden hoeveel hun levenstijl echt kost dan zal de onvrede nog meer groeien ,en misschien komen dan de burgers wel in die steriele wereld van de elite ,en misschien gaan die schoenzolen dan wel door de smurrie moeten gaan.

  Zij die de wereld veranderen moeten zelf veranderd worden ,zij moeten naar beneden gebracht worden in de wereld die ze gemaakt hebben ,zodat ze voelen wat ze hebben aangericht ,dat ze voelen waarom de onvrede zo groot is.

  Dat zou een nog mooiere blik zijn op de elite ,een elite op hun knieën , bibberend in aanschouwing van hun eigen creatie en de gruwel die het in werkelijkheid is.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlander // juni 24, 2018 om 23:05 //

  De Franse koning Lodewijk de vi gedroeg zich hetzelfde als de Brusselse maffia en die kreeg met een revolutie te doen, waarna hij op het schavot belandde.
  Hou je maar aan die gedachte vast Templars.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s