Nieuw

Servische voetbalfans eren de christelijke held Ratko Mladic

De Servische mannen werden gefotografeerd tijdens Servië – Zwitserland (1-2). Op Twitter doken er ook al foto’s op van het vijftal dat met de truien aan door Kaliningrad liep.

Generaal Mladic verdedigde het christelijke Europa tegen de door de Verenigde Staten ingevlogen mujahedeen en behaalde in 1995 een historische overwinning op het jihadgajes in Srebrenica.

Onder de bescherming van Nederland trokken de mohammedaanse horden er ’s nachts op uit om de christenen in de omliggende dorpen te onthoofden, hun lul er af te snijden en in hun mond te stoppen, kleine meisjes te misbruiken, zoals islam altijd doet. De jihadisten kwamen van de hele wereld (zoals altijd), werden gefinancierd en opgeleid door Iran en Saoedi-Barbarije en hielden huis zoals ISIS vandaag de dag huis houdt. Ze sneden organen uit de nog levende slachtoffers om te verkopen, de darmen lieten ze naast de lijken liggen, en bij voorkeur deden ze dat, zoals islam dat altijd doet, op christelijke feestdagen.

De afspraak was dat Srebenica een safe-haven zou worden, maar dan moesten de jihadisten wel ontwapend worden, onder die voorwaarden konden de Serviërs er mee akkoord gaan. Die afspraak, ontwapenen, is door Nederland geschonden en onder toeziend oog van Karremans en de zijnen kon het monster Naser Oric en zijn meute bloeddorstige slachters van allah tientallen christelijke dorpen in de omgeving uitmoorden en platbranden. Overdag trokken zij zich weer terug in de enclave waar ze zich tegen de Serviërs beschermd wisten door de Nederlanders.

Zie ook:

Jihad/de genocide tegen Serviërs in Srebrenica!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Servische voetbalfans eren de christelijke held Ratko Mladic

 1. antiislamnu // juni 23, 2018 om 20:06 //

  Toffe gasten dit zij weten hoe het verhaal wérkelijk in elkaar zit ga er maar van uit dat als er moslims in het verhaal zijn zij de agressor zijn en niet de andere partijen.
  Karremans hadden ze gewoon de kogel moeten geven jammer dat ze niet alle moslims uitgeroeid hebben.

  Like

 2. templars2017 // juni 23, 2018 om 20:58 //

  In een oorlog is de waarheid altijd het eerste slachtoffer ,ook hier ,er zijn wandaden gebeurd ja,maar aan beide zijden ,de Serviërs hebben hun bevolking proberen te beschermen tegen de verovering van de moslims ,de nato heeft de kant van de “arme moslims” gekozen ,vergeet niet dat Kosovo een standbeeld heeft opgericht als eerbetoon aan Bill Clinton ………
  In dit conflikt heeft de hypocrisie de waarheid radicaal de nek omgewrongen

  Like

 3. Wanneer Europa de koers mbt de invloed van de islam op dit continent niet drastisch wijzigt zullen degenen in Europa die de islamitische horror overleven nog vaak terugdenken aan Ratko Mladic………

  Liked by 1 persoon

 4. @Templars

  Saudi prince to Clinton: “Muslims will never forget your deliverance of Bosnia-Herzogovenia and Kosovo”
  Bedankt voor Bosnië en Kosovo, hij zegt het gewoon echt. Onvoorstelbaar. Vanaf 3.57

  Like

 5. Von Puffelen // juni 23, 2018 om 23:32 //

  Eerst moest het voormalige Joegoslavië (zonder bankschulden) naar de kloten worden geholpen.
  Daarna waren de (orthodoxe) Grieken de lul.
  Vervolgens gingen de sluizen open vanuit Ottomania.
  Wanneer u hier een profiel in kunt zien dan bent u een complotgekkie.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s