Nieuw

Salvini an die NGO´s: „Ihr seht Italien nur noch auf Postkarten!“

Der italienische Innenminister Matteo Salvini rückt nicht von seinem Kurs gegen die „Flüchtlingsretter“ auf dem Mittelmeer ab. Erneut verweigerte er einem Schiff, diesmal mit 224 illegalen Einwanderern an Bord, die Zufahrt zu einem italienischen Hafen.

Salvini behauptet, das Schiff der deutschen Organisation Mission Lifeline, das unter niederländischer Flagge fährt, habe die Migranten in libyschem Gewässer eingeladen und sich der Anweisung der italienischen Küstenwache widersetzt, die Rettungsaktion Libyen zu überlassen. Er habe wegen des Vorfalls den niederländischen Botschafter kontaktiert und an die Migranten adressiert hinzugefügt: „Ihr werdet Italien nur auf der Postkarte sehen!“, so MailOnline.

Die Organisation Lifeline bestreitet die Vorwürfe und gibt an, die „Rettung“ habe in internationalen Gewässern stattgefunden. Man habe einen sicheren Hafen angefragt, das sei von Italien verweigert worden. Die genaue Position des Schiffes sei im Moment nicht bekannt. Die Lifeline habe sei 2016 675 Migranten aus dem Mittelmeer gefischt und an andere NGO-Schiffe übergeben. Es sei das erst Mal, dass sie selbst einen Hafen anlaufen wollten. „Mission Lifeline ist jetzt in der gleichen Situation wie die Aquarius“, klagen die „Retter“…

WeiterlesenJW>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Salvini an die NGO´s: „Ihr seht Italien nur noch auf Postkarten!“

  1. skeeter // juni 23, 2018 om 03:42 //

    Nou Italie, de bak met chips staat klaar voor een life show op het water van de eerste berg afval die naar de bodem gaat.

    Liked by 1 persoon

  2. Ze klagen maar ,wie zal er van wakker liggen ,waar gaat die boot naartoe? ,ze vaart onder Nederlandse vlag? de organisatie is Nederlands ,als ze kwaad willen dan gaan ze de “vluchtelingen ” in Nederland droppen ,want een schip is territoriaal grondgebied van de vlag waaronder ze vaart……..

    Dus in feite zijn ze nu het probleem van Nederland……..

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s