Nieuw

Nieuwe PSYOP vanuit de media om open grenzen aan te moedigen

Het is 2 september 2015 wanneer Alan Kurdi aanspoelt op het strand bij de Turkse stad Bodrum. Fotojournaliste Nilüfer Demir maakt een foto die zonder twijfel een van de foto’s van het jaar 2015 genoemd mag worden.

Direct na publicatie gaat de foto in hoog tempo rond in reguliere, maar vooral op sociale media. Een internationale golf van verontwaardiging stijgt op. Vele artikelen en tv-programma’s kwamen met speciale uitzendingen over Alan Kurdi of de zogeheten vluchtelingencrisis in het bijzonder. Staatshoofden en opiniemakers deden een beroep op onze morele plicht om mensen in nood te helpen.

Wie kritisch was over de toedracht van Kurdi’s overlijden, de rol die zijn vader al dan niet gespeeld zou hebben hierin of nog steeds van mening was dat ongeacht deze tragedie, grenzen gecontroleerd dan wel dicht moesten werd benoemd tot vijand van de menselijkheid, rechtsextremist of op z’n minst een harteloze egoïst. Het debat over de zogeheten vluchtelingencrisis verhardde, maar progressieven zagen hun kans schoon om het debat en belangrijker nog het sentiment te kantelen in hun voordeel. Het roept vragen op wie er nou over lijken gaat.

Op 18-06-2018 breekt er een nieuwe mediastorm uit over het nultolerantie immigratiebeleid van Donald Trump. Ook nu gepaard met een kwalitatief zeer sterke fotoreportage, ditmaal door John Moore. Een 2-jarig meisje uit Honduras wordt totaal ontredderd vastgelegd als haar moeder wordt gearresteerd…

LeesverderErkenbrand>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

1 Comment on Nieuwe PSYOP vanuit de media om open grenzen aan te moedigen

  1. Ik zou ook huilen met zo n moeder

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s