Nieuw

München – minderjarige ‘vluchtelingen’ vallen ambulance aan en slaan noodarts de tanden uit haar mond met een volle fles whiskey

Archieffoto.

Volgens de eerste informatie ter plaatse zijn twee minderjarige niet-begeleide vluchtelingen in Ottobrunn aan het rebelleren. Een van hen verbrijzelt de zijruiten van een ambulance met een volle fles whisky en verwondt de urgentiearts.

Ottobrunn – Op vrijdagavond rond 20.30 uur vielen twee minderjarige alleenstaande vluchtelingen een ambulance van het ziekenhuis Neuperlach aan.

Volgens de eerste informatie sloeg een van hen het zijraam van de auto met een volle fles whisky kapot en sloeg de urgentiearts recht in het gezicht. De vrouw raakte bewusteloos en verloor verschillende tanden. Vervolgens gooide de tiener de fles naar de ambulancechauffeur, die ook verwondingen heeft opgelopen.

Het voertuig was bij het bejaarden- en verpleegtehuis in de Ottostrasse aangekomen om de reddingsdiensten en de hulpverleners van de brandweer van Ottobrunn te ondersteunen, die daar een levensbedreigende ziekte behandelden. Terwijl de brandweer al bij de patiënt was, vond het voorval plaats.

Het schijnbaar dronken duo – de twee waren natuurlijk al eerder op de rampage gegaan – vluchtte, maar werden al enkele honderden meters verderop door de politie gepakt en overweldigd. Daarna werd de politie aangevallen door verschillende burgers van Ottobrunn die de vermeende – en voorlopig gearresteerde – daders te hulp wilden schieten.

Abendzeitung >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on München – minderjarige ‘vluchtelingen’ vallen ambulance aan en slaan noodarts de tanden uit haar mond met een volle fles whiskey

 1. antiislamnu // juni 23, 2018 om 23:27 //

  Wat een verrijking al die kans pareltjes van Rutte en co

  Like

 2. Waarom horen we trouwens niks meer van Karskens, of ligt het aan mij?

  Like

 3. Hij twittert soms, is met zijn zwartboek NOS bezig en aangifte tegen Timmermans cs. voor dood van oversteeknegers.

  Like

 4. kees tummers // juni 24, 2018 om 12:22 //

  afgevoerd wegens het vertellen van de waarheid, en daar zitten ze in Hilversum niet op te wachten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s