Nieuw

Merkels coalitiepartner zegt dat als hij haar niet bevalt ze maar moet aftreden

Horst Seehofer heeft Angela Merkel gewaarschuwd om hem als minister van Binnenlandse Zaken te ontslaan. Als zij met zijn werk ongelukkig is, moet Merkel haar regerende grote coalitie maar ontbinden, zei hij.

Seehofer zei vrijdag in een interview met de Passauer Neue Presse dat het de eerste keer zou zijn dat “zorgen voor de veiligheid en orde van het land de reden is om een ​​minister te ontslaan”.

“Ik hoor van veel mensen elke dag: ‘Blijf standvastig. Geef niet toe! Het gaat over geloofwaardigheid,” zei hij.

“Ik ben de leider van de CSU, een van de drie coalitiepartijen, en handel met de volledige steun van mijn partij. Als de kanselarij niet tevreden is met het werk van de minister van Binnenlandse Zaken, dan zou de coalitie moeten eindigen,” voegde hij toe.

Merkel en Seehofer twisten momenteel over het migratiebeleid van Duitsland. Als onderdeel van een nog niet gepubliceerd “migratiemasterplan” riep Seehofer op asielzoekers aan de Duitse grens te weigeren als zij zich in een andere EU-lidstaat hebben laten registreren of in het verleden in Duitsland geen asiel hebben gekregen. Merkel heeft de suggesties van de hand gewezen en in plaats daarvan aangedrongen op een oplossing voor migratie op Europees niveau.

Maar die EU-top lijkt op voorhand al te mislukken. De Visegrad landen willen niet komen en Italië gooit de kont tegen de krib.

En terwijl Merkel van de rechterkant onder vuur ligt door Seehofer die de immigratie wil beperken, begint de SPD aan de linkerkant ook te stoken:

Vandaag hield Andrea Nahles, leider van de centrumlinkse sociaal-democraten, een hartstochtelijke toespraak waarin zij beloofde zich te verzetten tegen de plannen van de heer Seehofer voor een repressie van migratie, en waarschuwde hem dat hij een “bedreiging voor Europa” vormt.

Bij een partijconventie in de West-Duitse stad Bochum vertelde ze afgevaardigden: “Horst Seehofer is een gevaar voor Europa”.

“Horst Seehofer en de Beierse premier Markus Soeder zijn op weg naar een Duits Brexit.”

Mevrouw Nahles zei dat haar partij zich blijft inzetten om met de conservatieven te regeren, maar dat het onduidelijk is of de Beierse conservatieven daartoe nog bereid zijn.

Nahles beschuldigde Beierse conservatieven van “het gijzelen van het hele land” om hun steun te versterken voor de regionale verkiezingen in Beieren in oktober.

Om de vriendelijke sfeer aan de vooravond van de top extra aan te zetten maakte Macron de Italianen nog even diplomatiek voor lepralijers uit.

En nu is de laatste hoop van de EU oliemannetje Rutte 😂

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Merkels coalitiepartner zegt dat als hij haar niet bevalt ze maar moet aftreden

 1. antiislamnu // juni 23, 2018 om 20:18 //

  Inplaats van tienduizenden illegaal per maand gaan ze dan het dubbele legaal binnen laten let maar op ze hebben nu haast om er nog zoveel mogelijk binnen te laten .
  De oplossing is simpel maar ze willen juist geen oplossing want asielparasieten is juist wat ze willen we worden gewoon verraden.

  Like

 2. Fransdo // juni 23, 2018 om 20:19 //

  Citaat: ‘Vandaag hield Andrea Nahles, leider van de centrumlinkse sociaal-democraten, een hartstochtelijke toespraak waarin zij beloofde zich te verzetten tegen de plannen van de heer Seehofer voor een repressie van migratie, en waarschuwde hem dat hij een “bedreiging voor Europa” vormt.’

  Watte?

  Migratie? We hadden het al die tijd toch over vluchtelingen die tijdelijk opgevangen moesten worden tot dat de oorlog in hun land afgelopen was en ze terug konden? Althans, zo is het mij altijd verteld en dus hoezo ‘bedreiging voor Europa’?

  Hoezo dan migratie?

  En hoezo is Horst Seehofer een gevaar voor Europa?

  Hooguit is hij een gevaar voor de Syrische vluchtelingen die dan nergens meer terecht kunnen. Dus hoezo gevaar voor Europa?

  Natuurlijk weet ik stiekem wel hoe het zit. Men wil Europa omvolken om redenen die ik niet begrijp maar daar gaat het nu niet om, en inmiddels zijn de smoezen zoals ‘vluchtelingen’, ‘arbeidsmigratie’, ‘klimaatvluchteling’ en ‘cultuurverrijking’ uitgewerkt, Tja en dan moet je iets nieuws verzinnen en de laatste smoes is kennelijk ‘goed voor Europa’. Vandaar dat een ieder die niet meer in de zoveelste smoes trapt een ‘gevaar voor Europa’ vormt.

  Like

 3. Europa in de greep van diversiteit, zelf moord van het blanke ras en wat dan opvalt waar ook in de wereld een groot spannings- veld en de joden blijven buit spel, types he of zie ik het verkeerd.

  Like

 4. @GT

  Dit bedoel je ?

  Like

 5. templars2017 // juni 23, 2018 om 22:16 //

  Het ganse zootje is aan het wankelen, ze willen vasthouden aan hun plan ,doch er komt weerstand ,in hun eigen rangen dan nog , je tegenstander neerhalen voor eigen politiek gewin is het spel dat politiekers spelen ,winst en verlies wordt geteld in de stemmen ,voor zover dat niet gefraudeerd verloopt, maar het zijn altijd dezelfde die het gelag mogen betalen ,de burgers.

  Politiek is niet des mensen meer ,het is en conglomeraat van machtshongerige psychopaten die enkel hun eigen carriere zien ,echter ze hebben het volk nodig om geloofwaardig over te komen ,het manipuleren voor eigen gewin , aangezien het eer relatief kleine groep is die aan politiek doet is er veel boter op hun hoofd ,al de fouten worden niet geopenbaard doch verzwegen .

  Als iets verkeerd gaat dan is het altijd de schuld van iemand anders ,hun wapens zijn woorden en manipulatieve handelingen van die woorden om de burger te doen geloven wat ze zeggen.

  Als politiekers hun mond openen en allerlei woorden uitbraken in zinnen en toespelingen die niemand verstaat noch begrijpt is het moeilijk te aanvaarden dat er nog steun is voor het niet verstane verbale geweld.

  Mensentaal is hen vreemd ,niet dat ze het niet kunnen, maar het dient hen niet ,ze kunnen zich niet wegsteken achter gewone taal ,iedereen zou ze begrijpen…….

  Verslaafd aan de macht stopt een politieker niet bij het eerste het beste hobbeltje in hun weg naar de roem , neen ze denderen lustig verder ,echter de weg heden in Duitsland is meer dan een hobbeltje het is een ramkoers geworden tussen grote politieke inzetten ,de een is het tegenovergestelde van de ander ,wat merkel voor staat is gekend maar de tegenstander heeft nog niets bewezen , een oplossing ligt niet zo maar voor het grijpen ,toch niet politiek gezien, en weer is de burger in de weegschaal gezet ,welke kant het gaat uitgaan is onzeker alle analyses ten spijt ,het ganse zootje is aan het wankelen……

  Like

 6. Greengo // juni 23, 2018 om 22:31 //

  NAVO is uiterst gevaarlijk; Willem Middelkoop & Karel van Wolferen XXL / Cafe Weltschmerz
  “Als ik in Nederland zeg dat de NAVO wellicht de gevaarlijkste organisatie ter wereld is, wordt ik waarschijnlijk uitgelachen!
  Eisenhouwer waarschuwde ooit voor de gevaren van het “military industrial congressional complex”.

  Karel van Wolferen is journalist en Emeritus Hoogleraar Vergelijking Politieke en Economische Instituties aan de UVA . Hij kreeg wereldwijd bekendheid met zijn boeken: ‘The Enigma of Japanese Power’ en ‘George W. Bush and the destruction of world order’.

  Eisenhouwer waarschuwde ooit voor de gevaren van het “military industrial congressional complex”, die op langere termijn de Amerikaanse democratie teniet zou doen.

  Maar het systeem was inmiddels zo gewend geraakt aan de betreffende enorme geldstromen, dat deze niet alleen op gang gehouden moesten worden, maar ook voor de toekomst verzekerd blijven. Daarnaast werden de Europese troepen beschouwd als reservelegers voor Amerikaanse doelstellingen. We zien dit tot vandaag bij de inzet van de Europese legers in o.a. Afghanistan, Libanon, Syrië en Irak. De VS gebruikt de NAVO om haar politiek-geografische en economische ambities vorm te geven. Daarnaast zijn de Europese landen binnen het pact de afzetgebieden voor haar militaire producten om vervolgens als reserve legers te worden gebruikt.

  Verder ook over de rol van de Neo-conservatism en Israel.

  In dit extra lange gesprek een fragment van General Wesley Clarck; “The US will attack 7 countries in 5 years”

  Liked by 2 people

 7. Deze hoorde er ook nog bij, voor het eerst heeft Merkel het echt lastig:

  Like

 8. Greengo // juni 23, 2018 om 22:59 //

  Mooi, dan zet ik deze ook nog even hier aangezien Bayer veel te maken heeft met Duitsland …
  Bayer + Monsanto = A Match Made in Hell / corbettreport / 230618

  Like

 9. video van, van Wolteren gekeken. vermoede al lang veel van zijn uitspraken. Maar je ziet wel wat voor smeerlapperij er op na gehouden word. Die hele mh17 geloofde ik al niet zoals er van bericht is geworden. Laten we het maar niet over 9-11 hebben. Een grote leugen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s