Nieuw

Leerling actief voor FvD kreeg boek over ’opkomend fascisme’

Hoezo marxistische indoctrinatie op Nederlandse scholen?

Pixabay

Eindhoven – Eindexamenkandidaat Tristen Strijkert kreeg bij zijn diploma-uitreiking een opmerkelijk geschenk van zijn leraar geschiedenis: een boek over het ’opkomende fascisme’. De geste was, volgens Strijkert, een sneer naar zijn lidmaatschap van het Forum voor Democratie (FvD).

Tristen Strijkert kreeg het boek Fascisme: een waarschuwing van zijn geschiedenisleraar cadeau bij zijn diploma-uitreiking. Blij was hij er niet mee. ,,Er wordt toch een link gelegd tussen mij, het Forum en fascisme…

LeesverderTelegraaf>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Leerling actief voor FvD kreeg boek over ’opkomend fascisme’

 1. Die jongen had dat boek met een wijde boog moeten weggooien.of als hij een aansteker had dat boek in brand moeten steken en erbij moeten zeggen….kijk zo doen faschisten dat met boeken.

  Liked by 3 people

 2. Fransdo // juni 23, 2018 om 17:52 //

  Ik begrijp niet waarom die leerling zich daarvoor aangesproken zou moeten voelen. Opkomend Links fascisme in de vorm van terroristische groepen zoals AFA, Kafka en natuurlijk de omvolkpolitici en – media zijn natuurlijk een groot gevaar voor de bevolking. Logischerwijs moet dit bestreden worden. En natuurlijk ‘bekt’ het dan lekker als je roept dat je anti-fascistische ben, tegen racisme, tegen xenofobie, tegen islamofobie en vul het maar in terwijl je zelf zo fascistisch bent als het maar kan.

  Ik lees in een fragment in het boek
  https://books.google.nl/books/about/Fascisme.html?id=2-xTDwAAQBAJ&printsec=frontcover&source=kp_read_button&redir_esc=y#v=onepage&q&f=true
  onder andere:
  – Dat haar land tsjecoslowakije in 1939 werd binnen gevallen door Hitler waarna zij met haar ouders ontsnapte naar Londen.
  – Na de oorlog keerde ze naar huis tot haar land in 1948 onder communistisch bewind kwam en de democratie werd afgeschaft. Zij en haar familie ging opnieuw in ballingschap en nu in de VS.
  – Daar maakte haar vader zich zorgen over het feit dat de Amerikanen zo gewend waren aan vrijheid dat ze de democratie voor lief dreigden te nemen.

  Thans dreigen we in Nederland en Europa onder de voet te worden gelopen door democratische regeringen met een omvolkingsagenda en wederom dreigen we bezet te worden door een vreemde mogendheid.
  Dus ik denk dat de waarschuwing voor Links fascisme terecht is. Verder heb ik het boek niet gelezen maar de waarschuwing lijkt me terecht waarbij ik me overigens afvraag of de schrijver haar eigen levenslessen wel goed begrepen heeft. Als je achtereenvolgens moet vluchten voor fascisme, dan voor communisme en vervolgens bedreigd wordt door Islamisme dan is de boodschap voor mij duidelijk. Nooit meer fascisme maar ook geen Islamisme!!!

  Like

 3. Feniks // juni 23, 2018 om 20:34 //

  Een boek van Madeleine Allbright… over opkomend fascisme.

  Wel Tristen, MA maakt deel uit van zo’n gevaarlijke club.

  Blijkbaar heb je een hele domme ongeïformeerde docent getroffen, wees maar blij dat je daar weg bent.

  Oh, by the way..
  Doe deze docent een grote gunst en wijs hem de weg naar fenixx.org

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juni 23, 2018 om 22:01 //

  More Campus Lunacy – Message from a Beleaguered Instructor (THE SAAD TRUTH_679) / 210618

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // juni 24, 2018 om 22:10 //

  My impromptu speech at the Brexit Freedom March / Brit Girl / 230618

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s