Nieuw

Ierse premier ontmoet Hillary Clinton, dringt erop aan dat Europa meer migranten nodig heeft om ‘samenlevingen te verrijken’

Leo Varadkar YT

Europa heeft meer massale migratie vanuit het Zuiden nodig omdat het “onze culturen en samenlevingen verrijkt”, aldus Leo Varadkar, die heeft aangekondigd meer asielzoekers naar Ierland te zullen importeren na een ontmoeting met Hillary Clinton.

Dagen na een ontmoeting met hoge functionarissen van de EU in Dublin heeft de globalistische taoiseach (premier) zich ertoe verbonden een groter aantal illegale immigranten in Griekenland en Italië in Ierland te hervestigen dan de 4.000 waarover reeds overeenstemming was bereikt.

Volgens de Irish Independent zei hij dat het gebaar gaat over “solidariteit en lastenverdeling”, en als een manier om de steun terug te betalen die de Europese Commissie Ierland heeft gegeven tijdens de Brexit-onderhandelingen.

De Ierse regering betaalde de pers om het plan te promoten om de bevolking met één miljoen te laten groeien door massamigratie

“Wij zijn voorstander van de voorstellen van de Europese Commissie om ervoor te zorgen dat alle landen delen in de opvang van vluchtelingen en we zijn bereid om dat te doen.

“We hebben al toegezegd om 4.000 te accepteren en ze komen vooral uit Italië en Griekenland; hoewel dat aantal nog moet komen,” zei hij.

“Migratie is per saldo een goede zaak. Europa heeft migratie nodig”, aldus Varadkar. “Het verrijkt onze culturen en samenlevingen.

Hij gaf wel toe dat ongecontroleerde migratie keerzijden kan hebben – namelijk het feit dat ze “extreem-rechtse en nationalistisch-populistische krachten in heel Europa heeft opgewekt, en dat is een slechte zaak”.

Breitbart >>

Je zal maar zo’n homoseksuele immigrant uit India als premier hebben. Hij geeft duidelijk niks om de toekomst van het katholieke Ierland, hij zal nooit kinderen hebben en is géén Ier. Hij had het land nooit binnen moeten komen, en dat terwijl hij waarschijnlijk geen mohammedaan is aan zijn naam te zien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Ierse premier ontmoet Hillary Clinton, dringt erop aan dat Europa meer migranten nodig heeft om ‘samenlevingen te verrijken’

 1. Yvonne // juni 23, 2018 om 18:10 //

  Weer 1 met een kronkel in zijn kop en een echte Engelsman maar niet heus
  En dat het de samenleving verrijkt, tijdelijk elke dag de kans dat je met een mes geprikt wordt dat is toch spannend, laat ze maar binnen,we hebben ze nodig

  Like

 2. Yvonne // juni 23, 2018 om 18:11 //

  Tijdelijk heeft mijn tablet er zelf tussen gezet, sorry

  Liked by 1 persoon

 3. Maar wat vindt het Ierse volk ervan om zoveel extra immigranten om te nemen??? Daar vernemen wij niets van in de media. Wie heeft hier meer info over?

  Like

 4. jackvanderveen // juni 23, 2018 om 19:57 //

  Zo ze misschien bedoelen meer Monica Lawinsky’s?
  Want er zijn zoveel kindvluchtelingen van tussen de 20-30jaar reeds in Europa dat we Monicaatjes tekort komen.

  Like

 5. Greengo // juni 23, 2018 om 21:18 //

  The US may be aiding war crimes in Yemen / VOX / 121216

  How Islamist militant groups are gaining strength in Africa / VOX / 200618

  Like

 6. ………“Het verrijkt onze culturen en samenlevingen”……….

  Ik moest het twee keer lezen, maarre,…..het staat er echt!

  Like

 7. Die vent is net zo zot als Merkel

  Like

 8. Illuminatie pur sang, ik bid voor het ierse volk , open de ogen , verdrijf deze gek! Hij wordt jullie dood. Zeker zijn land ontvlucht wegens geaardheid, en komt nu vertellen hoe het hier moet?!
  Heeft hij zijn mannetje gestaan in eigen land? NOT FLIKKER OP

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s