Nieuw

Homo toegetakeld in Dordrecht

Een Dordtenaar is gisteravond in zijn woonplaats mishandeld vanwege zijn homoseksuele geaardheid. De man had net het café The Mood verlaten toen drie jongens hem uitscholden voor ‘kankerhomo’. Vervolgens deelden ze ook klappen uit aan het slachtoffer. Die stapt vandaag naar de politie om aangifte te doen.

Het incident vond plaats ter hoogte van het restaurant Shabu Shabu, pal tegenover het Scheffersplein. De twintiger hield aan de mishandeling onder meer een pijnlijk hoofd en vinger over. Burgemeester Wouter Kolff heeft inmiddels al contact gezocht met het slachtoffer, dat ontdaan is van wat hem is overkomen.

Pink Monday

Saillant detail is dat het slachtoffer uit het café kwam waar enkele maanden geleden nog een speciale Pink Monday werd gehouden vanwege anti-homogeweld…

LeesverderAD>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Homo toegetakeld in Dordrecht

  1. Greengo // juni 23, 2018 om 17:18 //

    UKIP David Kurten grills Sadiq Khan over wasting police time on trivial ‘HATE’ incidents / Shaun Nicholson / 220618

    Liked by 1 persoon

  2. Greengo // juni 23, 2018 om 17:31 //

    Bovenstaande vid is ‘gespiegeld’ dus hws al iets ouder.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s