Nieuw

De asieljihadisten van de Aquarius zopen na aankomst in Spanje whiskey in een wegrestaurant en betaalden met briefjes van 100 euro

Screenshot YouTube.

De brutale zieligheidsimperialisten van de Aquarius zitten niet opgesloten in hun opvangcentrum.

Dat studenten uit hun huis gezet werden omdat de mohammedaanse veroveraars in afzondering gehouden zouden moeten worden vanwege het gevaar van verspreiding van besmettelijke ziektes was dus onzin. De studenten werden wel uit hun huis gezet, maar het excuus van ziektes was dus een leugen, wat niet wil zeggen dat ze geen aidseboladysenteriecholeratyfustbc verspreiden.

Spaanse studenten uit hun huizen gezet om plaats te maken voor de verkrachters van de Aquarius

Want waarom ook tenslotte zouden onze globalistische Overlords het een probleem vinden als barbaren hier ziektes verspreiden als de import van die barbaren duidelijk bedoeld is om ons uit te roeien.

Het Spaanse La Razon meldt:

Ze worden niet vastgehouden en kunnen dus de straat op. Gisteren zijn veel mensen op pad gegaan om te eten, tabak te kopen, te wandelen en, sommigen van hen, naar een andere stad of een ander land te vluchten. Waarschijnlijk komen ze nooit meer terug naar Cheste (de studentenhuisvesting, Fub). Velen maakten van deze eerste uitstap gebruik om hun kennissen in Spanje te bellen of “contacten” die door de maffia’s aan hen kunnen zijn doorgegeven om hun reis voort te zetten. Vanaf het moment dat zij in Valencia aankwamen, kregen zij een vergunning van 45 dagen om zich door het Schengengebied te verplaatsen, gedurende welke periode zij asiel konden aanvragen of door een openbare verdediger konden worden geholpen.

Die socialistische Spaanse regering wist ook wel dat ze allemaal door zouden willen reizen naar de honingpotten in Noord-Europa en dus konden ze ze makkelijk toelaten. Mooi he die Europese solidariteit die de EU predikt. Wij betalen het Zuiden, en als dank krijgen we hoogopgeleide genetici terug.

De naïviteit van de do-gooders is dodelijk voor onze samenleving. De schuld ligt bij het onderwijs vanaf het moment dat ik, bouwjaar 1965, naar school ging. Vanaf mijn eerste jaar op de basisschool werden we dood gegooid met de Samsam en werden we verplicht ons eigen negertje te kopen via het Foster Parents Plan. Dat negertje is nu waarschijnlijk een verkrachtende illegaal en een bedankje heb ik nooit van hem gehad. Het begon bij het onderwijs, de media werd pas echt verziekt toen mijn generatie van de scholen en de universiteiten af kwam, en vanaf daar dat (((cultureel marxisme))) er dwingend bij de rest van de bevolking dagelijks begon in te pompen.

Hoewel bronnen dicht bij de organisatie van de “Aquarius” in Spanje voorspelden dat dit zou gebeuren, verwachtte het Rode Kruis deze “vlucht” niet en waren ze gisteren verbaasd dat velen niet terugkwamen voor het diner.

Joh.

“We wisten dat ze de hele dag weg waren geweest, maar we dachten dat ze terug zouden komen,” zegt een maatschappelijk werker. Minstens een dozijn van hen bracht de dag door in het nabijgelegen wegrestaurant Los Torrijos. Het is de enige in de omgeving omdat het dorp Cheste op ongeveer vijf kilometer afstand ligt.

De serveerster was verbaasd toen ze vroegen om whisky shots en heel veel tabak kochten. “Ze kochten mijn automaat leeg,” om 12.00 uur zei ze, “ik vond het vreemd dat ze met biljetten van 100 euro betaalden. Er was er een met een bundel van 50 eurobiljetten in een zak, maar het zag eruit alsof ze nat waren”.

“Ik weet niet hoe ze aan die euro’s kwamen, ze zouden ze geruild hebben voordat ze de boot namen,” zei een andere ober.

De “Aquarius-imperialisten” zijn snel te herkennen omdat ze allemaal hetzelfde gekleed zijn, met de noodkit die het Rode Kruis ze gaf zodra ze van de boot stapten: nieuw zwart trainingspak en sneakers met zeer brede witte zolen.

Het ontvangen van deze kit en het eten van een halal menu was het tweede wat Sami Benosmone, 28, deed toen hij eindelijk voet op het vasteland zette. Hij was een van de eersten omdat hij aankwam op de “Dattilo”, de eerste van de schepen. Het eerste wat hij onderging was een politiecontrole. De Nationale Politie heeft aan elk van hen een NIE toegewezen met de naam en de leeftijd die zij gaven (zij waren ongedocumenteerd).

Je kan dus elke verzonnen naam en leeftijd opgeven en krijgt dan een papier dat je het recht geeft om 45 dagen door Schengen te wandelen, fuk Dublin (het verdrag). We zien het elke keer weer, met het BAMF schandaal in Duitsland, met alle meerderjarigen die zich voordeden als kinderen in Zweden en het jihadtuig uit Calais. Ze weten het en maken er, logischerwijs, misbruik van.

En de asielindustrie blijft het faciliteren, want het betaalt hun salaris.

Het stuk op La Razon gaat nog wat verder maar verzandt in zieligheidsimperialisme:

Er zijn vingerafdrukken van hen genomen en ze zijn gefotografeerd. “Hij zag er uit als een crimineel, frontaal en èn profiel,” lacht hij. Hij is Algerijn, maar ging aan het werk in Libië en raakte verstrikt in de oorlog. Hij zegt dat hij 21 was toen hij besloot zijn land te verlaten omdat hij de oudere broer was en meer geld wilde verdienen om thuis te helpen. Hij begon te werken voor een “rijke man” in de kuststad Zuara, in het noordwesten van Libië. Hij werkte als schilder in het landhuis toen de oorlog begon te verergeren. “Op een dag liep ik op straat en werd ik gestopt door een paar jongens en ze vertelden me dat ze van leger waren. Ze vroegen me om mijn paspoort en geld in ruil voor het retourneren, maar ik had niets bij me. Ze sloegen me in mijn gezicht en ik was ongedocumenteerd,” legt hij uit. De man voor wie hij werkte profiteerde van zijn situatie en maakte van hem een slaaf: “Hij stopte met me te betalen en gaf me om de twee dagen eten. Op een dag hebben we gevochten en hij viel me aan met een mes, “zegt hij terwijl hij een litteken op zijn zij laat zien. Op straat leerden veel mensen dat ik geen paspoort had en ze probeerden me te recruteren als een terrorist voor Daesh. ‘ Ze boden hem veel geld aan, maar hij wilde niet.

Want hij was een vredelievende mohammedaan.

“Toen we richting Italië voeren waren we opgelucht, maar Italië liet ons niet binnen en dat was onze bestemming, volgens de maffia, toen ze ons geld namen. Sami’s ogen zijn vol tranen als hij zich het moment herinnert dat hij dacht dat ze naar Libië terugkeerden. “Ik zou in het water gesprongen zijn. Ik wilde liever verdrinken.”

Drama.

Ongeduldige negert panikeert en springt van de brug van de NGO-jihadboot Aquarius – was bang dat hij terug naar Libië gebracht zou worden

Toen kwam het nieuws dat Spanje hen zou verwelkomen. “Die dag hebben we een feestje gehad op de boot. We dansten, zongen en rookten veel.

En na elf dagen varen zette hij eindelijk voet in Valencia. “Ik was niet duizelig geweest op de boot en toen ik voet aan land zette voelde ik me duizelig toen ik zag dat er niets aan het bewegen was, maar de dokter vertelde me dat het normaal was.

Eeuh ja, dat is normaal als je van een boot stapt.

Nadat zijn bloeddruk, temperatuur en hartslag waren gemeten, woog hij minder dan voorheen. “Ik had tien kilo verloren”.

Heel zielig, maar elders in het stuk laat Sami weten dat hij niet at omdat hij aan de ramadan deed.

Hoe dat dan weer te combineren met de Whiskey, de tabak, en het halalvoer, beats me not, want ik heb dezelfde hypocrisie elke keer gezien als ik in moslimlanden was.

Waar die 100 eurobiljetten vandaan komen als je een slaaf was verwondert me dan weer wel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.053 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on De asieljihadisten van de Aquarius zopen na aankomst in Spanje whiskey in een wegrestaurant en betaalden met briefjes van 100 euro

 1. En weer een zooitje vals geld in omloop

  Like

 2. Scrutinizer // juni 23, 2018 om 13:44 //

  Aha, Fubar is 53.
  Ik vraag me van alle posters/reageerders altijd af hoe oud ze zijn.
  In Canada zouden ze me dan leeftijdsdiscriminatie verwijten.
  Lach niet: zelfs bij de immigratiedienst mogen ze niet naar je leeftijd informeren
  En zelfs niet in een hospitaal. “Not relevant” postuleren de deniers.
  Die hebben zeker nooit gehoord van ouderdomwkwalen waaronder ouderdomsbiabetes…

  Like

 3. 52, ben van het eind van het jaar 😉

  Liked by 1 persoon

 4. alwine kerkhof // juni 23, 2018 om 14:00 //

  Vlot geld gewisseld dan.

  Like

 5. paulzwueste // juni 23, 2018 om 16:38 //

  100 Euro-biljetten… in handen van zielige negers?
  Verwonderd je dat?

  Mij verwonderd niets meer….
  Wij worden genaaid, besodemieterd, voorgelogen, gechanteerd, bestolen, uitgeschud,
  van ons land onze vrijheid en cultuur beroofd.

  Door onze eigen regering die we zèlf hebben gekozen….!

  Like

 6. Von Puffelen // juni 23, 2018 om 16:44 //

  Fysiek mentaal sociaal emotioneel spiritueel.
  De eerste 57 en de rest weet ik nog niet.

  Like

 7. Niks zielige negers.
  De echte “vluchtelingen” hebben geen geld om smokkelaars te betalen voor een boot tochtje.
  Wat hier komt zijn criminelen die al geld hadden en hier nog wat extra krijgen.

  Liked by 1 persoon

 8. skeeter // juni 23, 2018 om 17:32 //

  “Vanaf mijn eerste jaar op de basisschool werden we dood gegooid met de Samsam en werden we verplicht ons eigen negertje te kopen via het Foster Parents Plan”

  Was bijna mijn oren kwijt door die neger handelaar(meester, hufter) vanwege het verzuimen van geld kollekteren. Misschien maar 10km verderop van Fub’s handelspost( kan ik fout hebben)

  Like

 9. Ik ben opgegroeid in een dorp bij Nijmegen en er waren bij ons geen andere kinderen dan allochtone Nederlanders. Totdat we rond 1973 vier buitenlandse kinderen op school kregen, twee ervan in mijn klas. Dat waren de kinderen van de lokale Chinees, en het eten was heel lekker.

  Like

 10. Dit is op Verschuure herblogd.

  Like

 11. Die biljetten zullen ze wel krijgen van dezelfde organisaties die ook steeds dezelfde rubberboten weggeven.
  Vraag het maar aan Soros, Rutte, Merkel, Timmermans en dergelije sujetten. Die weten het wel en vinden het prima.
  Als iemand werkelijk iets tegen die mensensmokkelaars zou willen doen, dan waren al die ‘resque boten’ allang in beslag genomen en de bemanning gearresteerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s