Nieuw

Czechs Hit Back Against EU Crackdown on Legal Gun-Owners: ‘Free Countries Don’t Disarm Their Citizens’

Pixabay

Czechs Hit Back Against EU Crackdown on Legal Gun-Owners: ‘Free Countries Don’t Disarm Their Citizens’

Czech president Miloš Zeman has put his name to a petition opposing an EU diktat which would clamp down on legal gun-owners and backed a constitutional amendment which would guarantee citizens’ right to keep arms for self-defence and protection of the homeland.

The directive on tightening control of firearms under the guise of counter-terrorism was approved by the European Parliament in mid-March, and would see the Czech Republic — which combines comparatively liberal gun rights with low levels of crime and extremely low levels of terrorism — forced to impose new restrictions or face sanctions from Brussels.

Center for Civic Freedoms founder Václav Klaus Jr., son of former president Václav Klaus Sr., complained that the governments of non-democratic and fascist countries disarm their citizens, not free countries.

The petition urges the Czech government and parliament to “reconsider and endorse and approve an amendment to the constitutional law on the security of the Czech Republic, enshrining into our constitutional order the right to legal possession of weapons for defence and internal and external security of our state “, and has already acquired some 170,000 signatures…

ReadmoreBreitbart>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on Czechs Hit Back Against EU Crackdown on Legal Gun-Owners: ‘Free Countries Don’t Disarm Their Citizens’

 1. In de prachtwijk waar ik woon, met het dagelijks uitzicht op een jihad kazerne (moskee) wemelt het van de vuurwapens, bij de verkeerde groep, de Jihadisten, dat dan weer wel.
  Dacht u dat er ooit één huiszoeking bij deze cultuur verrijkers is gepleegd? Niet dus.
  Als er ooit onlusten zullen uitbreken is de Nederlander gewoon de lul, want die 10 % jihadisten (volgens opgave overheid, maar ik vermoed meer dan 20%) zijn zwaar bewapend, (bevoorrading via Bosnië/Herzegovina), neem dit maar van mij aan en dan is het gewoon einde oefening.(want dan zijn die Haagse lafaards allang gevlucht).
  Mijn vraag aan de overheid: Waarom waren wij wel goed en betrouwbaar genoeg om via de militaire dienstplicht een persoonlijk wapen te hebben en nu niet, terwijl de Jihad dreiging dagelijks toeneemt, zeker in mijn prachtwijk.
  Je ruikt het, proeft het, voelt het, merkt het, ziet het.

  Liked by 1 persoon

 2. Laten wij beginnen om alle vrouwen een Taser te geven als zij uitgaan,en zelf een wapen kopen met genoeg munitie maar ga op schietles zodat je niet een Nederlander raakt of het moet een Links figuur zijn.
  Rutte wil het niet maar heeft wel vijf pistolen om hem heen.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // juni 23, 2018 om 17:06 //

  “Laten wij beginnen om alle vrouwen een Taser te geven als zij uitgaan,en zelf een wapen kopen met genoeg munitie maar ga op schietles zodat je niet een Nederlander raakt of het moet een Links figuur zijn.
  Rutte wil het niet maar heeft wel vijf pistolen om hem heen.”

  Spijkerrrrr op kop….: Rutte en ook zijn vrienden willen niet dat anderen een wapen hebben maar zijn zelf wel beschermd, want gewapende burgers betekend voor politici dat ze niet meer risicoloos over mensen heen kunnen lopen maar een bepaald respect moeten tonen, laat staan over meer dan de helft van de bevolking in een keer. Lieden zoals Rutte hebben dan, mocht het hier fout gaan, een nooduitgang en ene visum met paspoort voor een ander land waar het rust is….

  De enige oplossing voor alle problemen is lieden die ons verraden of botweg collaboreren weg te ruimen. En tot dat gebeurd blijft dit doorgaan, of tot ze met hun zakken vol het land verlaten om elders een rustige goed doorvoedde oude dag met hulp voor de toiletgang en andere ongemakken te hebben. Vele rijken in Europa schaffen zich vliegtuigen aan voor de lange afstand, bouwen nu aan luxe vluchthavens elders in de wereld om vrouw, wipkip en genetisch restmateriaal naar toe te verhuizen, soms compleet op onze kosten. Ik noem geen namen….

  Wil je respect, dan is helaas hard weerken en respectvol naar anderen toe leven niet meer de weg, maar geweld is van alle tijden en werkt perfect, het is namelijk wat onze “leiders” tegen ons gebruiken om ons te leiden/lijden…

  Om die reden is hier zoveel ter doen over wapens en het niet mogen hebben, in Bulgarije is het artikel 1 van de grondwet, recht op dragen van wapens, Swisssss idem, Tsjechie idem, Rusland dito, Slowakije, slovenie, Kroatie, Andorra…..idem
  Landen die in hun geschiedenis bijna compleet zijn afgeslacht, hun kennen de lessen uit het verleden…

  Het recht om mens te mogen zijn. Slavenhouders gruwen ervan.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // juni 23, 2018 om 17:07 //

  Het is altijd hetzelfde ,de burger is altijd de lul als het op bescherming aankomt.
  Ook hier ,het is armoe troef ,als je niet creatief bent heb je helemaal geen kans om ook maar iets te kunnen uitrichten als de pleuris uitbreekt.
  De leiders weten dat het gaat gebeuren,wij ook maar velen besluiten om hardnekkig weg te kijken , zij die nu ontkennen zullen straks het hardst roepen om hulp ,hulp die nooit zal komen,je kan moeilijk verlangen dat zij die creatief zijn geweest opdraaien voor de mislukkingen van de leiders , laat staan opdraaien voor het geven van de hulp die van de overheid moet komen.
  Wij werken veel met groepen mensen ,je kan je niet of nauwelijks voorstellen hoe onverschillig mensen zijn tegenover anderen ,zelfbehoud en de ik status drijft boven als vetogen op soep.
  Het is bedroevend om te zien en vast te stellen hoe erg het gesteld is.
  Als je dan voorsteld hoe ze zouden reageren in tijden van nood is het helemaal niet voor te stellen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s