Nieuw

Corruptiebestrijders Europa vallen over penthouse-gift Pechtold

Alexander Pechtold bij de NPO. Screenshot NPO 1 via DDS/@Gerbijl op Twitter

Den Haag – Opnieuw is er commotie rond de flat die D66-leider Alexander Pechtold cadeau kreeg van een bevriende diplomaat.

Het Europese samenwerkingsverband voor preventie van corruptie, Greco, tikt Nederland op de vingers dat het presentje, ook wel bekend als ’Pechtolds penthouse’, niet werd opgegeven in het geschenkenregister van de Tweede Kamer.

De Europese club noemt het ’spijtig’ dat de Tweede Kamer ’nog steeds’ geen aanstalten maakt met het optuigen van een systeem om de naleving van integriteitsregels af te dwingen. Daarbij wordt één recente casus uitgelicht…

LeesverderTelegraaf>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Corruptiebestrijders Europa vallen over penthouse-gift Pechtold

 1. Hoor je het ook eens van zijn EU vriendjes, dat hij toch indirect een oplichter is

  Liked by 1 persoon

 2. Fransdo // juni 23, 2018 om 14:26 //

  Een grote oplichter. En de tweede kamer ondersteunt die oplichting door hem het vuur niet meer na aan de schenen te leggen. Wat een corrupte bende zeg!!!!

  Liked by 1 persoon

 3. Greengo // juni 24, 2018 om 15:56 //

  Thierry Baudet (FVD) te gast bij Business Class [24-6-2018] / Leukste YouTube fragmenten

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s