Nieuw

Achterlijke messentrekker schreeuwde ‘Allahu Akbar’ na poging om voetgangers neer te steken, Gooit man van een brug

Een 30-jarige dwaas werd gearresteerd in de Franse stad Tours nadat hij probeerde willekeurige mensen met een mes op een brug te steken terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde.

Op woensdag had een shirtloze man geprobeerd om meerdere willekeurige voorbijgangers te steken op de brug “pont de Fil”, een voetgangersbrug over de rivier de Loire, en probeerde een man van 60 van de brug te gooien voordat de politie tussenbeide kwam, zo meldt Franse omroep France Bleu.

Toen de politie op het toneel verscheen, na paniek van de voetgangers in het gebied, eiste de man dat de officieren hem neerschoten terwijl hij “Allahu akbar” riep.

De politie nam de 30-jarige in hechtenis en onderzoekt nog steeds een mogelijk motief voor het incident, aangezien de man niet op de Franse terreur watchlist staat, in Frankrijk bekend als het S-File.

De voetgangersbrug Saint-Symphorien (of Pont de fil) is een voetgangers- en fietshangbrug over de Loire bij Tours, gebouwd tussen 1845 en 1847 door de gebroeders Seguin, voornamelijk op de plaats van de oude middeleeuwse brug van Tours. (GoogleMaps)

Onderzoekers hebben later informatie vrijgegeven waaruit blijkt dat de man van Aziatische afkomst was. Hij beweerde dat hij vóór het incident veel cannabis had gerookt en zei dat hij zich niets van het incident kon herinneren of waarom hij “Allahu Akbar” riep.

“Ik schreeuwde Allahu Akbar zonder te weten wat het betekent! Ik had de dag ervoor en de ochtend van het gebeuren veel cannabis gerookt “, zei de 30-jarige.

Hoewel de politie terrorisme heeft uitgesloten, kan de Aziaat nog steeds worden geconfronteerd met beschuldigingen van poging tot moord, bedreigingen met een dodelijk wapen en kan hij tot 30 jaar gevangenisstraf riskeren als hij wordt veroordeeld.

In de afgelopen paar maanden hebben zich in Frankrijk meerdere soortgelijke incidenten voorgedaan, waaronder een vrouw die “Allahu Akbar” riep terwijl ze twee mensen verwondde in een supermarkt in La Seyne-sur-Mer met een stanleymes.

In april riep een andere vrouw “Allahu Akbar” op de plaats van het wereldberoemde filmfestival van Cannes en dreigde zichzelf op te blazen terwijl haar twee jonge kinderen bij haar waren. Ze werd gearresteerd en haar kinderen werden na het incident in bewaring gesteld.

Bron>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Achterlijke messentrekker schreeuwde ‘Allahu Akbar’ na poging om voetgangers neer te steken, Gooit man van een brug

 1. Zou die politie nou echt zo dom zijn dat ze het slikken van canabis is de schuld hahahhahaha wat een debiel zootje

  Liked by 1 persoon

 2. Ik rook ook een blowtje, maar krijg nou nooit zin om dan maar allah hakbar te schreeuwen of op mensen in te steken.
  En ik denk helemaal niemand.

  Like

 3. Greengo // juni 23, 2018 om 17:12 //

  What Does “Allahu Akbar” Really Mean? / Apostate Prophet

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s