Nieuw

Russiagate – De Horowitz-hearings en meer

Russiagate gaat weer een volgende fase in: het ontmantelen van wat al werd genoemd de Democratisch gezinde Deep State. Er worden harde klappen uitgedeeld.

Emailgate komt langzaam steeds verder naar voren, maar mijn inschatting is dat het nog wel even duren zal eer er echt werk van wordt gemaakt. De uitwisseling hieronder tijdens de hoorzitting met Inspector-general Horowitz tussen is kenmerkend voor hoe er nu mee om wordt gegaan. maar wie even rustig nadenkt beseft dat er alle reden is aan te nemen dat Trump en zijn medestanders eerst het Russiagate-dossier willen sluiten alvorens op groter wild te gaan jagen. Hillary Clinton (HRC) is going nowwhere in between.

Hannibal, Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Russiagate – De Horowitz-hearings en meer

  1. Flynn.

    Wat hoop ik dat die man genoegdoening krijgt, held:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s