Nieuw

Moordenaars, verkrachters, drugshandelaars, leugenaars – niemand wil zeggen of ze nog steeds hier zijn

Onder de asielzoekers bevinden zich ook verkrachters en zelfs moordenaars.

Nieuw, onbegrijpelijk asielschandaal: moordenaars, drugshandelaars, verkrachters en andere zware criminelen schuilen onder de bescherming van het asielrecht in Duitsland!

Dit wordt gedocumenteerd door interne brieven van de veldkantoren van het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge aan de Bewakingsdienst van het BAMF-hoofdkantoor te Neurenberg, die ter beschikking staan van BILD.


Undercover-journalist: “135.000 potentiële islamisten Duitsland binnengesluisd”


Vaak verwijzen asielzoekers naar ernstige misdrijven die zij (naar verluidt of in feite) thuis hebben gepleegd.

De reden: de Duitse en internationale wetgeving verhindert dat zij worden uitgezet op grond van de wetgeving van hun thuisland, met inbegrip van marteling en de doodstraf. In de regel worden zware criminelen beschermd door een uitzettingsverbod van Duitse rechtbanken.


Zo kunnen wij Taliban niet uitzetten, omdat hen misschien wel de doodstraf wacht in Talibanistan.


BILD documenteert de ergste gevallen. En de vraag: zijn deze moordenaars en verkrachters vandaag de dag nog onder ons? Het Federaal Bureau wilde dat gisteren niet ophelderen.

Het beknopte antwoord van een woordvoerder: “In principe kan ik u om redenen van gegevensbescherming geen informatie geven over individuele asielzaken”.

Privacy? BILD vroeg enkel om anonieme casussen, zonder concrete namen, onder vermelding van het dossiernummer. En zal blijven onderzoeken…

Op 10 november wordt de Veiligheidsdienst per e-mail op de hoogte gesteld van een asielaanvraag van een asielzoeker uit Turkije: “De asielzoeker heeft tijdens zijn hoorzitting verklaard en bewezen dat in Turkije ongeveer 85 strafprocedures tegen hem lopen. Bovendien is er een aanhoudingsbevel voor de asieleiser.

Een van hen was een asielzoeker die meteen in zijn aanvraag toegaf dat hij veertig mensen had vermoord.

Bild >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Moordenaars, verkrachters, drugshandelaars, leugenaars – niemand wil zeggen of ze nog steeds hier zijn

 1. Duchesne // juni 22, 2018 om 08:39 //

  Verbaasd het iemand? De drugshandel in Europa,, de prostitutie, plofkraken, internet fraude etc, het aandeel van “gasten” hierin is enorm, en stijgende, en nog importeerd men er meer….

  Wij moeten dood, zoveel is compleet duidelijk.

  Liked by 2 people

 2. antiislamnu // juni 22, 2018 om 09:14 //

  Het is duidelijk dat e.u een heel andere agenda heeft dan men doet voorkomen het gaat niet om asielparasieten te helpen maar om Europa te vernietigen.
  Let maar op de nieuwe aanpak van het asielparasieten probleem gaat nog nadeliger voor ons worden.
  En ondertussen trapt het domme volk er weer massaal in we worden gewoon omvolkt en geïslamiseerd.

  Like

 3. polderboy // juni 22, 2018 om 10:14 //

  Tijdens de WOII hadden ze voor vluchtelingen uit Europa overigens ook vluchtelingen kampen ingericht in het Midden Oosten, waar ook mensen uit Zuid Europa asiel zochten.
  Daar arriveerden asiel zoekende vrouwen, kinderen en bejaarden uit Europa.
  De jonge kerels uit Europa zag je er niet, want die vochten als soldaten.
  Daarnaast betaalden de geallieerden zelf voor de kosten van de vluchtelingen kampen of staken ze zich ervoor in de schuld.

  Het blijft een vreemde zaak met die massa’s mohammedaanse soldaten die ze hierheen halen?

  Liked by 1 persoon

 4. Duchesne // juni 22, 2018 om 15:31 //

  Het is geen vreemde zaak “Polderboy”, dit is de groep waar we tegen moeten gaan vechten, en als de rook is opgetrokken en wij zijn weg en hun zijn weg en er zijn nog een paar lui in leven komt de volgende golf…dit stopt alleen als je de collaborateurs stopt.
  En anders moet je jezelf klaarmaken voor een leven vol ellende, met geen enkele zekerheid, enkel dat je moet betalen. Europa is letterlijk in enkele decennia kapot gemaakt, Frankrijk, het mooiste land van misschien wel de wereld is een vuilnishoop geworden, en het komt nooit meer goed.
  wie denkt straks met pensioen te kunnen, geld is binnen 24 uur van iets naar niets, kwestie van een besluit door de EU of een regering.
  Pensioen? dacht iemand nu echt dat met al het uitgeven, bijdrukken en het lenen aan landen die nooit terug kunnen betalen er stabiliteit ontstaat….Als er ooit pensioen is zal het een EU pensioen zijn, en wie zelf heeft gespaard zal niks krijgen of het eigen geld zal tot het EU niveau worden aangevuld. En dat kan wel eens vies tegen gaan vallen.

  Uw en mijn zekerheden zijn dat niet meer, net als rechten. Democratie en stemrecht, kom op, het zijn woorden….

  Enkel door geweld zal er nog verandering komen en misschien “redding”, maar als je kijkt hoe de gemideled eburger rondloopt en hoeveel weerbare mensen er nu eigenlijk zijn dan is het janken. Het gros van de bevolking is of te styom, of te lui of te bang om te kijken wat er gebeurd en om de moeite te doen. De hele PVV, het is leuk amusement, het is een zwembandje voor 30 man, het is eigenlijk het een fopspeen. Wanneer ze groter worden komt er een nieuwe partij bij, en macht zullen ze nooit hebben, maar door hun aanwezigheid ontnemen ze wel de burger de kans om nog iets te doen. Feitelijk houd de PVV het systeem in stand waardoor opstand niet mogelijk is…..we zijn immers vertegenwoordigd….toch?
  Het is een fopspeen.

  En zo zwoegde de boer voort…..project Exodus, de enige logica. Wie rijk is heeft niemand nodig, en is al weg of heeft al voorbereidingen genomen.

  Zondag is maffe Turken dag, en wie er ook wint, de oorlog aan Griekenland is al verklaard en hier gaan ze hoe dan ook overal de straat op, toeterend (u krijgt er een boete voor) of brandstichtend en rovend (frustratie, kansloosheid: je wil luxe en je hebt geen geld, dan pleeg je toch een overvalletje)

  Afval heeft soms geen grijze jas maar vaak gewoon merkkleding.

  O ja, Trukse maffia en politie, dat is permanent 10-0, daar blijft de politie verre vandaan, die strijd is al gestreden en verloren. De mocro maffia heeft ook eigenlijk al een vaste positie in het landschap, en wat we zien aan acties ertegen en de uiteindelijke afloop, dat zijn twee dingen. Vaak moet de politie naderhand nog betalen voor schade etc….of gewoon betalen voor de overlast. Ook 10-0 dus….nou ja, 8-0 met verlenging. Kort door de bocht, onze rechtstaat is heel erg kapot, maar zolang wij er zijn is er wel nog een kudde die geintimideerd en aftgeperst kan worden, dat dna weer wel. Bestaansrecht moet je soms kweken…

  En die mislams….tsja, is er verschil?

  Like

 5. Nu met Denk, Nida en Bij1 op landelijk maar zeker ook op lokaal niveau zal groeien als kool. zeker nu de vierde generatie stemrecht gaat krijgen en het ook gebruiken. Die gaan hun plek en geloof opeisen. Over tien jaar is Nederland echt anders die olievlek gaat door.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s