Nieuw

Matteo Salvini: “Macron is een kletskous”

Foto: Leider van de Italiaanse Lega Nord partij. Screenshot Rete 4

De Franse president Emmanuel Macron (LReM) vergeleek het populisme in Europa met een ziekte, die de mensen beter zouden bestrijden in plaats van constante kritiek te hebben op een pro-EU regering als de zijne. De nieuwe Italiaanse leiders gingen er duidelijk van uit dat Macron naar hen verwees en beschuldigen de Franse president van hypocrisie als het aankomt op immigratie. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (Lega) noemde hem een “kletskous”.

Tijdens een bezoek aan Bretagne liet de Franse president Emmanuel Macron verstaan dat wat hem betreft, men beter diegenen die “Europa haten” zou bestrijden, in plaats van hemzelf aan te vallen. “Je kunt ze overal in Europa zien opduiken, een beetje zoals lepra”.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Matteo Salvini: “Macron is een kletskous”

 1. Die Franse lul denkt dat hij de nieuwe Napoleon is. Als dat zo is overkomt hem dan hopelijk ook de rest wat Napoleon overkomen is. Rust zacht.

  Like

 2. Diana Steijn // juni 22, 2018 om 21:16 //

  Macron moet zijn grote mond maar eens houden en zorgen dat hij zelf aan zijn betalingsverplichtingen voldoet. Daar mankeert het nogal aan richting de in zijn ogen zo geweldige EU. Ja de EU die hemzelf alle voordelen geeft en ons laat betalen. Waarvoor eigenlijk?

  Like

 3. templars2017 // juni 22, 2018 om 23:09 //

  Dus populisme of mooier, opkomen voor je eigen is volgens die lookvreter gelijk aan lepra,
  Populisten zijn dus een besmettelijke ziekte ,wel liever een leproos dan een kwaadaardig kankergezwel zoals macron en zijn gelijken van de EU ,als er één iets ziek is dan is het die bende eurofielen ,die lijden collectief aan een dozijn ziekten en aandoeningen waar acute hypocrisie de kroon spant , gevolgd door egoistisch narcisme ……

  Like

 4. paulzwueste // juni 23, 2018 om 13:29 //

  Napoleon werd met Cyancali vergiftigd.
  Rattenkruid voor Macron.

  Like

 5. kop van die macroontje zegt al genoeg dunkt me, niet dan? Zulke uitspraken van een premier, neem ik hoog op. Oproerkraaien, hetze, verketteren vele uitdrukkingen, maar allen niet bevorderlijk voor de rust en vrede. Het zijn voor mij duivelse figuren. Goed dat die Italianen nu tegengas geven. Gerommel krijgen we sowieso op termijn, maar dan liever met het vallen van die hele EU stront.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s