Nieuw

Hungarian PM: ‘The Spirit of Marx, Lenin, and the Re-Education Camps’ Lives on in the EU

Pixabay

Hungarian Prime Minister Viktor Orbán has warned that the EU’s hostile reaction to the success of anti-establishment parties shows that “the spirit of Marx, Lenin, and the re-education camps” lives on in Brussels.

Speaking at the unveiling of a monument commemorating victims of the Soviet occupation of Hungary, the Fidesz leader told listeners it was vital to remember “the continent-sized prison world of the Gulag: the lowest circles of Hell, where the rate of mortality sometimes reached 80 per cent – due to frost, hunger, ten, twelve or fourteen hours of hard physical labour every day, overcrowding, the lack of medical care and the brutality of guards”.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Hungarian PM: ‘The Spirit of Marx, Lenin, and the Re-Education Camps’ Lives on in the EU

  1. skeeter // juni 23, 2018 om 04:17 //

    Zeg het al jaren maar nu zegt Viktor het ook. Dat lucht op.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s