Nieuw

Vaderlandsliefde is iets moois, al schijnt het de vijand te zijn van de EU maffia

Persoonlijk denk ik dat nationalisme, liefde voor je vaderland iets moois is. Maar het schijnt samen met de vrijheid van meningsuiting de grootste vijand te zijn van de EU en alle anti-Nederlandse politici in Den Haag die vergeten zijn dat er gevochten is voor ons land, onze vrijheid en onze Nederlandse/ westerse normen en waarden.

Door Elise Nijmegen

Eurofiele politici die mijns inziens zonder een greintje gezond verstand toegeven aan de eisen van de EU en daarmee bewust of onbewust meewerken aan de uitvoering van het kalergiplan aangestuurd door Soros. Want er moet wel een plan achter zoveel domheid zitten… Alle beesten die de grens overgaan moeten wekenlang in quarantaine en mensen die zich vaak als beesten gedragen en God weet wat voor ziektes met zich meebrengen worden zomaar middenin de Nederlandse (en Europese) samenleving losgelaten… Daar is vast goed over nagedacht in Den Haag?

Soros die via dat fonds ook 226 leden van het Europarlement financiert: Reliable allies in the European Parliament(2014 – 2019)

De vraag is wat voor een toekomst wilt u voor uw (klein)kinderen. Een toekomst in vrijheid? Een islamitische toekomst onder EU-dictatuur?
Hongarije heeft het anti-nationalistische – pro islam plan van Soros, met de medewerking van de EU, wel door en voor President Orban, daar kunnen we alleen maar heel veel respect voor hebben. Die kiest voor de bevolking en het behoud van de identiteit van zijn land inclusief de cultuur, tradities en normen en waarden.

Hongaarse premier Orbán scherpt strijd tegen Soros aan

De veiligheid van de Nederlandse bevolking wordt met het openhouden van de grenzen niet gewaarborgd, elke verwarde illegale crimineel en/of IS -strijder (Islam Strijder) kan in de gehele EU vrij rondlopen. De grenzen moeten dicht zodat we alle illegalen, risicogevallen en her overtreders het land uit kunnen gooien en onze ouderen weer veilig over straat kunnen.

Wij, de mensen met vaderlandsliefde zullen als Nederlandse bevolking net zo openlijk onze mening moeten gaan uiten als de intolerante, ondemocratische en vaak met agressie en geweld dreigende tegenpartij. Dit is het land van onze kinderen, die het recht hebben om op te groeien in een vrij en veilig Nederland waar ze volop kunnen genieten van de Nederlandse cultuur, tradities en gebruiken.

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Vaderlandsliefde is iets moois, al schijnt het de vijand te zijn van de EU maffia

 1. Tijl Uylenspiegel // juni 21, 2018 om 11:03 //

  Nationalisme kent met name bij het huidige WK voetballen een volledig geaccepteerd hoogtepunt. Het is best grappig om naast het voetbal ook op andere zaken te letten, zo viel het mij op dat bij de wedstrijden van Marokko en later van Iran men beelden uit het publiek liet zien, met name jonge schoonheden zijn daarbij favoriet, en wat blijkt ? Geen hoofddoek of kopvod te zien.In Iran staan er forse straffen op maar zodra men de landsgrenzen is gepasseerd gaan de doeken af ! Een Marokkaanse zonder hoofddoek moet je in Nederland echt zoeken maar op het WK loopt er niet een met een hoofddoek. Zou daar een ontheffing voor zijn of zo ?

  Like

 2. Warry Edsteiner // juni 21, 2018 om 11:43 //

  Krijg ik meteen een beeld van Ceaucescu, die kommunistiese leijer van Roemenie voor ogen en het hoe met hem is afgelopen

  Like

 3. Greengo // juni 21, 2018 om 11:58 //

  Goedemorgen! Errors in beide linken? De eerste vertelt: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. De tweede: De gevraagde webpagina bestaat niet (meer) of is tijdelijk niet beschikbaar.
  Ligt dit aan mijn instellingen? Of ..? Die ‘link-tax’ zou toch pas eind deze maand worden ingevoerd?

  Like

 4. antiislamnu // juni 21, 2018 om 12:58 //

  Wij hebben hier alleen maar afval in hun eigen land waren ze al uitgekots daar zitten ze ook niet te wachten op geloofs extremisten of beroeps nutteloze .
  En het achterlijke van het misschien nieuwe e.u immigratie plan is dat ze alléén maar de echt kansarme zoals homo’s transgenders enz enz hierheen willen halen.

  Like

 5. @Greengo heb de links aangepast dus moet werken, vanmorgen snel geplaatst en dan gaat er wel eens iets mis

  Like

 6. Links werken perfect hoor

  Like

 7. templars2017 // juni 21, 2018 om 21:24 //

  vaderlandsliefde is inderdaad een vijandig gegeven tegen de EU en hun opinie ,zij willen geen vaderlanden meer enkel één grote amorfe landmassa geregeerd uit Brussel.

  Alle patriotten zullen staatsgevaarlijke individus worden ,nationalisme zal behandeld worden als een smerige ziekte.

  Alle Europeanen zullen dezelfde doctrine moeten aanhangen die de kwallen in de Europese unie elite dicteren ,geen uitzonderingen ,geen tolerantie.

  Ze zullen geen tegenspraak dulden ,dat is nu ook al zo , tot in het extreme.

  Wat betreft de internet vrijheid ,ze durfden het niet aan de landen te verplichten een “link taks” op te leggen ,in de lidstaten zou het veel te lang duren ,dus zijn ze op hun overheerser macht gaan staan en zullen ze het zo proberen te impliceren.

  Het kan twee kanten uit ,en het heeft twee intenties ,of ze doen dit om te laten blijken dat ze “democratisch” zijn en het volk een kans bieden om nee te zeggen ,….of ze trekken zich van niemand iets aan ,houden er en “stemming “over om de schijn hoog te houden en zullen wat er ook beslist wordt hun wil doorduwen.

  In feite is er geen verschil tussen de twee ,het is een kwestie van interpretatie ,net dit soort van dualistische uitspraken zijn eigen aan politici , ze laten je in de waan dat je iets te zeggen hebt ,wetende dat het geen malle moer zal uitmaken ,hun wil wordt uitgevoerd het is enkel de verpakking die verschilt, net als bij een cadeau wordt de verpakking weggegooid en nadien zie je pas de inhoud ,tevreden of niet .

  Like

 8. Greengo // juni 21, 2018 om 22:15 //

  @Bolo, dank je wel; die aanpassing werkt; beide links nu ook voor mij toegankelijk.

  Liked by 1 persoon

 9. Greengo // juni 21, 2018 om 22:31 //

  In het kader van ‘Vaderlandsliefde’ is het volgende imo dubieus:
  https://www.telegraaf.nl/video/2201540/russische-dreiging-amerikaanse-heli-s-in-rotterdam

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Vaderlandsliefde is iets moois, al schijnt het de vijand te zijn van de EU maffia | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s