Nieuw

Seksartsen zonder grenzen – hele jonge meisjes, prostituees, misbruik en intimidatie

De grootste drijvende kracht achter de mensensmokkel over de Middellandse Zee, is nu ook ontmaskert als een structurele seksuele misbruikorganisatie. Nadat eerder al andere ‘goede doelen’ organisaties als Oxfam noodhulp gaven in ruil voor seks, kochten medewerkers van Artsen zonder Geweten seks met hele jonge meisjes in ruil voor medicijnen, meldt de BBC.

Hulpverleners van Artsen zonder Grenzen hebben tijdens hun werk in Afrika gebruik gemaakt van lokale prostituees, zo vertelden klokkenluiders het Victoria Derbyshire-programma.

De vrouwelijke vroegere werknemers zeiden dat het gedrag wijdverspreid was. Een zei dat een senior collega zei dat het mogelijk was om medicatie in ruil voor seks te verhandelen.

De vrouwen spraken anoniem uit angst om op een zwarte lijst te worden gezet door buitenlandse hulporganisaties, die onderling veel personeel uitwisselen.

Een voormalig medewerker, die werkte vanuit het Londense kantoor van de liefdadigheidsinstelling, zei dat ze had gezien dat een hooggeplaatst personeelslid meisjes terugbracht naar de AZG-accommodatie toen ze in Kenia werd geplaatst. “De meisjes waren erg jong en zouden prostituees geweest zijn,” zei ze, eraan toevoegend dat het “impliciet” was dat ze er waren voor seks. “Mijn collega, die lange tijd in dezelfde woning verbleef, zei dat dit regelmatig gebeurde,” zei ze.

Schandaal Oxfam verdiept zich: ‘Seks in ruil voor noodhulp’

Nederlands belastinggeld naar van seksfeesten beschuldigde Britse Oxfam

GroenLinkser Van der Lee zweeg over Oxfam-schandaal

Volgens collega’s was sprake van machtsmisbruik. ,,Ze zaten al geruime tijd in Afrika en profiteerden van hun status als westerse hulpverlener. Er heerst binnen de organisatie een sfeer van onfeilbaarheid van sommige roofzuchtige mannen in leidinggevende posities. Mannen van middelbare leeftijd die je vaak feest zag vieren met jonge plaatselijke meisjes. Dat werd dan geseksualiseerd.”

De vrouw werd naar eigen zeggen zelf ook seksueel lastiggevallen door sommige mannelijke collega’s. ,,Eentje maakte mijn leven tot een hel. Hij kwelde me echt en bracht voor mijn ogen prostituees mee. Het ergste was dat ik na een paar weken afwezigheid gebruikte condooms in mijn kamer vond. Die had hij bewust achtergelaten, zo vertelde hij mensen. Ik voelde me misselijk en ziek.”

De klokkenluider zei dat ze het seksueel wangedrag meldde bij haar baas. Die bood volgens haar aan om te bemiddelen maar vertelde ook dat ze ontslagen zou worden als ze de zaak niet zou oplossen met haar collega.

De perversie van de zieke linkse deugmensengeest – ook medewerkers Plan International misbruikten kinderen, en voormalig topman Save the Children stapt op bij Unicef

Deugmensen deugen niet – nu ook seksschandaal bij de nazicollaborateurs van het Rode Kruis

Kind krijgt één dollar voor seks met leden hulporganisaties: slachtoffers soms 6 jaar

Een derde klokkenluider, die het programma Victoria Derbyshire op een locatie in Europa heeft ontmoet, zei dat een senior collega beweerde dat het mogelijk was om medicatie voor seks te verhandelen. “Hij zei:” Oh, het is zo gemakkelijk om medicijnen te verhandelen met deze makkelijke meiden in Liberia “,” beweerde de vrouw. “Hij suggereerde dat veel jonge meisjes die hun ouders hadden verloren aan de Ebola-crisis iets seksueels zouden doen in ruil voor medicatie.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Seksartsen zonder grenzen – hele jonge meisjes, prostituees, misbruik en intimidatie

 1. https://www.ad.nl/buitenland/rome-reddingsschip-moet-maar-naar-nederland~a1d7079c/

  Nog even en NL wordt het volgende afvoerputje……

  Like

 2. Voormalig topman van Save The Children…. kleine correctie … Shave The Children…..

  Liked by 1 persoon

 3. Even een snelle scan door de berichtgeving leert dat de ouwe geile witte man de dader is en dat de zwarte jonge bokken vrijuit gaan en er niet over zouden denken on de welkomsthertjes maar met een vinger te vingeren. Mijn internationale lezerservaring leert echter dan het gaat om een massale propagandastorm die moet beletten dat we de werkelijke daadsters in het vizier krijgen en dat zijn de mevrouwen die zich hartstochtig in de welkomstindustrie hebben gestort teneinde zich door een grote zwarte afrikaanse wortel uit te laten wonen, en niks anders. Vervolgens slepen ze een miljard enge aldus opgelopen ziektes mee het land van de witte mannen in en omdat ze daar een hartstochtige hekel aan hebben de voornoemden opzadelen met de dodelijkste ziekten zodat er op termijn een einde komt aan dat wiite mannengeneuk en er ruimte komt voor hun geliefde zwarte wortelvelden. Lees eens wat van iemand die alles van wortels weet verdomme: https://breinbrouwsels.nl/?s=tante

  Liked by 1 persoon

 4. Even snel wat ze staat voor de deur wegens bovenstaande reactie en omdat ze me daarvoor wil straffen wegens discriminatie, met d’r zweepje. Ja @Kasja de freule herself en ze heeft niet de wouten gestuurd. Logisch trouwens als jullie mijn edele trekken en goddelijke witte lijf konden zien.

  Like

 5. @breinbrouwsels, moet ik nog een keer goed doorlezen, ik snap het even niet met tantes en witte man. Kan zijn dat nú, net na het werken, ik wat verstrooid ben. Geef anders een word-wakker-tik als hulp.

  Liked by 1 persoon

 6. en dan maar lopen zeiken dat supermarkten wegens kinderarbeid te goedkoop zijn, ze handen die kinderhandjes weer eens voor hun eigen za(a)kjes nodig zeker

  Like

 7. Je moet maar zin hebben in ebola-weesjes-seks, hoe pervers en gestoord kan een evil-mens zijn?

  Like

 8. @jrtpf // juni 21, 2018 om 17:59 //
  De stukjes op breinbrouwsels.nl schrijf ik af en toe voor kinderen omdat die onder andere willen weten hoe het kan dat ze een aangeboren afschuw hebben van tantes die op vakantie naar Afrika gaan en die de kids altijd willen aflebberen. En dat leg ik dan uit dat ’t eigenlijk vieze plaktantes zijn en dat ze maar moeten wachten tot ze groot genoeg zijn om zelf de boel in Afrika te gaan liggen verwelkomen. Meer is ’t eigenlijk niet, word wakker tip genoeg?

  Liked by 2 people

 9. Claudia M. // juni 21, 2018 om 20:47 //

  Arme moeder Aarde, wat een mega teringzooi, een open riool… Nog iemand die in god gelooft? Als er niet heel gauw iets gebeurt, is deze planeet binnen 100 jaar compleet onbewoonbaar.

  Like

 10. Dit zou best een goede slogan kunnen zijn voor ´`Artsen zonder Gene´´ :
  ´Als U doneert, dan blijven wij dat ook doen`

  Liked by 1 persoon

 11. antiislamnu // juni 21, 2018 om 22:09 //

  Ik zou zo’n vieze ebola aap niet eens kunnen neuken zo afstotelijk vind ik ze er uit zien echt ik kan er niets opwindends aan ontdekken.
  Eigenlijk staat het gelijk als sex met hoefdieren

  Liked by 1 persoon

 12. antiislamnu // juni 21, 2018 om 22:09 //
  De Beste Schrijver die nooit het Boekenweekgeschenk mocht schrijven, onze Gerard Reve, had ooit iets over hoefdiertjes in relatie tot seks op papier gezet waarvoor diverse godsdienstwellustigen hem voor de rechtbank trokken. Hij zag het in tegenstelling tot jou best wel zitten met God die in een Ezeltje verpakt zat met die klepperende hoefjes bij het klaarkomen. Maar Gerard kon ook aardig zijn en zo wenste hij een mevrouw ooit dat ze bij haar een brandende poppenwagen haar kutwerk binnen moesten rijden. Excuses voor de werkwoorden.

  Like

 13. Greengo // juni 21, 2018 om 23:35 //

  Toch best lastig, gezien de praktijken, om kinderen te beschermen tegen viezeriken / sociopaten. Waar doet men goed aan? Ondertussen …

  Trump signs executive order to keep families together at border

  Liked by 1 persoon

 14. paulzwueste // juni 22, 2018 om 17:07 //

  Die Trump is me toch ’n eigenaardige kerel.
  Hoe is het mogelijk dat iemand met zulke spleetoogjes het allemaal zo goed kan zien!

  Like

 15. Artsen zonder Grenzen, heb ik altijd al een walgelijke club gevonden.Toen hun medewerker Arjan Erkel (prima vent trouwens) werd ontvoerd, lieten ze hem barsten. Zodat hij meer dan een jaar in gevangenschap zat. En nadat de NL-overheid het losgeld had voorgeschoten, weigerde AzG de afspraken over terugbetaling na te komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s